Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Yavaş hepimizden fazla Galatasaraylı olsun.

Niye böyle düşünüyorsun ? Niye yavaş diyeyim ? Hepimiz adamın üstüne çok fazla gidiyoruz.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Niye böyle düşünüyorsun ? Niye yavaş diyeyim ? Hepimiz adamın üstüne çok fazla gidiyoruz.

Dünyada göz önünde olupta üstüne gidilmeyen adam yok üstüne gidiliyorsa darılmasın küsmesin Ardayı kendi evladı gibi görmeyen Galatasaraylı yoktur ama küsmesi ısrarla sahada oynamayı bırak tebessüm bile etmemesi kendine kanıtlamaya çabalamaması bizi Arda dan daha fazla üzüyor.Neden hep Arda açısından bakılıyor olaya adama yeni Metin dedik Hagi'yi geçtim yeni Metin dedik ya genç yaşta güvendik kaptanlık verdik karşılığında ne aldık trip alınganlık küsmek.Peki bu adam taraftarla hiç mi sorn yaşamayacak alınganlık yapmayacak tabiki yapıcak ama enazından sahada mücadelesini edecek yahu.Madem hepimizden fazla Galatasaraylı sahada mücadelesini etsin kendini kanıtlamaya çalıssın tekrar.Her fırsatta bu batan gemide kaçan fareleri değil bir defada gemisini terketmeyen kaptanı oynasın çıksın açıklama yapsın @vefa arsalanın dediği gibi bu pisliği temizlemeden gitmiyorum diye inan bana Bizi sevenleri üzmeyelim baba lafı kadar efsane olur.İşte ozaman harbi "hala" Galatasaraylıymış derim hocam.

Farklı maçları mı izliyoruz ? Sakat olmadığı dönemler haricinde ben sahada hep savaşan bir Arda gördüm. Ayrıca hiç sahip çıkmadık Arda'ya. Eğer Fenerbahçe Arda gibi bir değer yetiştirmiş olsaydı yani Arda şuan Fenerbahçe'de olsaydı hep el üstünde tutulurdu. Yaptığı şeyler bize yanlış gibi gösterildi ama yanlış değil gece çıkıp eğlenmek veya kız arkadaşıyla sinemaya gitmek hangisi yanlış bunların. Kim yapmıyor bunları ? Ben sahadaki performansına bakarım ve geçen sezon 11 gol 27 asist gibi gerçekten çok iyi performans gösterdi takımı sırtlayan oyunculardan birisi oldu ama biz yine de beste yaptık onu kattık. Sonra niye yüzü gülmüyor dendi. Kendimizi hiç onun yerine koymadık, hergün ayrı bir Arda haberi girildi gazetelere, televizyonlara. Siz onun yerinde olsanız yüzünüz gülebilir miydi acaba ? O yine de sahada çabaladı en iyisini vermeye çalıştı. Ve yine diyorum eğer Fenerbahçe'de olsaydı ne Aziz Yıldırım ne de Fenerbahçe'liler Arda hakkında böyle haberler yapılmasına izin vermezlerdi, el üstünde tutarlardı. Elimizdeki değeri kaybediyoruz ama kimse farkında değil.

Fenerbahçe'ye golü yok diye bir oyuncuya kötü diyemezsin. Ayrıca yalan söylüyorsun zaten, golü var.

[video=dailymotion;xbinex]https://www.dailymotion.com/video/xbinex_arda-turan-yn-fenerbahce-ye-attyyy_sport[/video]

Kapağı yemiş zaten bırakın herkes gitsin o Galatasaraylı kalsın.

Ülke olarak en son kimi göndermiştik dışarıya ?

Tuncay'ı mı ? Kaç yıl oldu ? 2 - 3 ?

Bırakın gitsin Arda'yı, gitsin ve başarılı olsun, temennimiz bu yönde olsun.

Sonra ne bileyim ? Hani bizim gençlerden aklıma gelen kimse yok ama birileri daha gitsin, onlarda başarılı olsun.

Futbolcu ihraç edelim. Türkiye'de futbol varmış dedirtsinler,

Avrupalı oyuncu son durak olduğu için ya da para için gelmesin ülkemize,

Gerçekten futbol için gelsin.

Hani diyorlar ya marka değerimiz yükseldi ? Palavra..

Milyon dolarları fazladan verirsin ama mal meydanda, oynanan futbolda..

Marka değerin, dışarıya gönderdiğin ve dışarıdan alabildiğin kadardır.

Ne yazık ki futbol anlamında ülke olarak acınacak haldeyiz.

Koca 75 Milyonluk ülkede 2 - 3 senede bir tane futbolcu ihrac ediyorsun onun da ne yaptığı belli değil.

70'li - 80'li yılların doğu bloku ülkelerinden tek farkımız, onlarda yasaktı gidemiyorlardı, biz istesek de gidemiyoruz.

Git Arda, git ve başarılı ol.

En büyük temennim budur.

@Alper bütün o dediklerinin düzelmesi Arda'nın takım bu haldeyken ne gitmesi birşeyleri düzeltmeden asla gidemem demesiyle biter.O bahsettiğin sinemaymış tatilinde gezmesiymiş aklı başında insanların problem yaptığı sorunlar değil.Alkolü alıp tribüne gelen 1000 2000 kendini bilemzin işi okadar.2000 kişi bunu yaptı diye ben gidicem diyip küsmek milyonlarca taraftara yapılan ayıptır.

Dediğim gibi Ne gitmesi yahu ile başlayan bir cümle ile Arda tüm sorunlar hallolur.He bide gidicem diyip duruyor ya sabretsin az şurda yeni yönetim gelsin onlarlada bir konuşsun belliki hiç birşey eskisi gibi olmayacak.Gidicemde gidicem demenenin anlamı yok yani.Birazda sabır lazım sadce çalışmak beklemek lazım.

@ Osman Arda'nın ağzından mı duygun gideceğim gitmeliyim diye. O da biliyor tüm taraftarlar böyle değil. Gördün Antalya'ya indiklerinde küfrediyorlar adama. Tamam alışkın olmalı bunlara. Ayrıca tüm stad söyledi o besteyi 2000-3000 kişi değil. Bekleyip görelim daha gitmeden gitmiş gibi konuşuyorsun.

Ülke olarak en son kimi göndermiştik dışarıya ?

Tuncay'ı mı ? Kaç yıl oldu ? 2 - 3 ?

Bırakın gitsin Arda'yı, gitsin ve başarılı olsun, temennimiz bu yönde olsun.

Sonra ne bileyim ? Hani bizim gençlerden aklıma gelen kimse yok ama birileri daha gitsin, onlarda başarılı olsun.

Futbolcu ihraç edelim. Türkiye'de futbol varmış dedirtsinler,

Avrupalı oyuncu son durak olduğu için ya da para için gelmesin ülkemize,

Gerçekten futbol için gelsin.

Hani diyorlar ya marka değerimiz yükseldi ? Palavra..

Milyon dolarları fazladan verirsin ama mal meydanda, oynanan futbolda..

Marka değerin, dışarıya gönderdiğin ve dışarıdan alabildiğin kadardır.

Ne yazık ki futbol anlamında ülke olarak acınacak haldeyiz.

Koca 75 Milyonluk ülkede 2 - 3 senede bir tane futbolcu ihrac ediyorsun onun da ne yaptığı belli değil.

70'li - 80'li yılların doğu bloku ülkelerinden tek farkımız, onlarda yasaktı gidemiyorlardı, biz istesek de gidemiyoruz.

Git Arda, git ve başarılı ol.

En büyük temennim budur.

Abi niye gitsin Ardanın yurt dışında bireysel olarak başarılı olmasımı önemli yoksa 2 seneye bizimle yeni bir kadroyla avrupada başarılı olmasımı önemli.Yerli kalitemiz yerlerde sürünüyor 0 ın altında 45 dereceyiz okadar kötü bir yerli kadromuz var.Ve elle tutulur tek oyuncumuzu satmak artık darağacında iskemleye atılan son tekme olur heralde.Dünyaya futbolcularımızı kendi formamız altında tanıtalım yada illa dışarda ülkemizi temsil edecek oyuncu lazımsa Gökhan Gönülü övüp duruyorlar o gitsin yada Semih diyip duruyorlar o.Arda bize lazım çok lazım etrafında kurulacak liderliği altındaki bir kadro çok şey kazandırır ülke futbolunada bizede.

Şayet hala satılmadıysa tabi...

@ Osman Arda'nın ağzından mı duygun gideceğim gitmeliyim diye. O da biliyor tüm taraftarlar böyle değil. Gördün Antalya'ya indiklerinde küfrediyorlar adama. Tamam alışkın olmalı bunlara. Ayrıca tüm stad söyledi o besteyi 2000-3000 kişi değil. Bekleyip görelim daha gitmeden gitmiş gibi konuşuyorsun.

Evet Arda'nın ağzından duydum gidicem dedi açık açık.Antalya olayına cidden girmeyelim hiç şayet yaşları 13 ile 18 arası değişen liselilere kızdı bozuldu tamam olmaması lazım ama oluyor işte sabretsin yeni yönetimi beklesin hele.Tüm stad hangi besteyi tam söyleyebilmişki o besteyi tam söylesinler :) 1000 2000 kişi yoktu bile orda bağıran emin ol.Azizin medyası büyüttü olayı.Neyse dedğin gibi bekleyip görücez.Dilerim oda bekler.

Abi niye gitsin Ardanın yurt dışında bireysel olarak başarılı olmasımı önemli yoksa 2 seneye bizimle yeni bir kadroyla avrupada başarılı olmasımı önemli.Yerli kalitemiz yerlerde sürünüyor 0 ın altında 45 dereceyiz okadar kötü bir yerli kadromuz var.Ve elle tutulur tek oyuncumuzu satmak artık darağacında iskemleye atılan son tekme olur heralde.Dünyaya futbolcularımızı kendi formamız altında tanıtalım yada illa dışarda ülkemizi temsil edecek oyuncu lazımsa Gökhan Gönülü övüp duruyorlar o gitsin yada Semih diyip duruyorlar o.Arda bize lazım çok lazım etrafında kurulacak liderliği altındaki bir kadro çok şey kazandırır ülke futbolunada bizede.

Şayet hala satılmadıysa tabi...

Arda ile gönül bağı koptu Osman kardeş, kabul etsekte etmesekte böyle.

Özel hayatı taraftar ağzına meze olmuş, her gururlu insan evladı gibi Arda'da bir an önce ayrılık istiyor.

' Küfür eden, özel hayatına laf söyleyen taraftar değil ' ya da sayıları çok az demekte kendimizi kandırmaktan ibaret,

Şahıs olarak az olsalar dahi, bunları Galatasaray taraftarı adı altında yaptılar.

O yüzden kalp kırık, gönül yaralı, ayrılık vakti.

Galatasaray'a gelince,

Bize hiç bir şey olmaz Osman kardeşim,

Düştüğümüz gibi kalkmasını da biliriz.

Yerli kalitesi düzelir, hatta mevcutlarla bile,

İlk önce yönetim düzeltilmeli, sırayla hepsi halledilir.

En ufak bir endişem bile yok.

Kapağı yemiş zaten bırakın herkes gitsin o Galatasaraylı kalsın.

Hop haddini bil. Terbiyesizlik yapma. Her fener maçı arda şov izledik de haberimiz yok. Hala 4 sene önceki karambol golünü ısıtıp ısıtıp servis yapmayın.

Benim anlatmak istediğim hiçbir fener maçında futbolu ile öne çıkmaması idi. Niye? arda ağır oyuncu,kolay marke edilen bir oyuncu. 66 nolu halinden 2 kat yavaş oyuncu.

Artık herkes arda'yı ezberledi. Gitmek isteyen adamı bir dakika tutmam. Artık arda'nın GS'nin zayıf karnı olduğu herkes tarafından biliniyor. Arda iyi günlerin oyuncusu.

Yeri geldi alex de ıslıklandı ama adam hala takımının lideri. Eleştiriye tahammülü yoksa bıraksın futbolu. Kimse zorla futbol oynatmıyor. Antalya maçında arda'nın yüz ifadesi zaten takımı kafasında bitirdiğinin kanıtı. Yanlız şunu unutmayın arda'nın şuan bonservisi elinde olmuş olsaydı bir dakika kalmayı düşünmezdi.Bu başarısızlık yönetmin eseri. Bunu arda da biliyor ama bunu fırsat bilip GS'den ayrılmak istiyor. Yeni yönetimin gelmesini de bekleyebilir. Ama yok. Arda zaten kafasında G.Saray'ı bitirmiş. Menejerinin açıklamaları bunun kanıtı.

Tarkanlı'nın beğendiği birşey yoktur, fazla üstelemeyin, ibretlik vaka kendisi.

Hop haddini bil. Terbiyesizlik yapma. Her fener maçı arda şov izledik de haberimiz yok. Hala 4 sene önceki karambol golünü ısıtıp ısıtıp servis yapmayın.

Benim anlatmak istediğim hiçbir fener maçında futbolu ile öne çıkmaması idi. Niye? arda ağır oyuncu,kolay marke edilen bir oyuncu. 66 nolu halinden 2 kat yavaş oyuncu.

Artık herkes arda'yı ezberledi. Gitmek isteyen adamı bir dakika tutmam. Artık arda'nın GS'nin zayıf karnı olduğu herkes tarafından biliniyor. Arda iyi günlerin oyuncusu.

Yeri geldi alex de ıslıklandı ama adam hala takımının lideri. Eleştiriye tahammülü yoksa bıraksın futbolu. Kimse zorla futbol oynatmıyor. Antalya maçında arda'nın yüz ifadesi zaten takımı kafasında bitirdiğinin kanıtı. Yanlız şunu unutmayın arda'nın şuan bonservisi elinde olmuş olsaydı bir dakika kalmayı düşünmezdi.Bu başarısızlık yönetmin eseri. Bunu arda da biliyor ama bunu fırsat bilip GS'den ayrılmak istiyor. Yeni yönetimin gelmesini de bekleyebilir. Ama yok. Arda zaten kafasında G.Saray'ı bitirmiş. Menejerinin açıklamaları bunun kanıtı.

Alex ıslıklanırken tribünde başkanı ayağa kalkmış alkışlıyordu;)

@Eyüp Has

Öyle diyosan öyledir be abi nediyim bu taraftar zamanında ezeli rakibine direk geçiş yapan Tanjuları bile gördü sebebi ne olursa olsun bide tarihinin en yetenekli gencecik kaptanı gitsin bakalım erkenden avrupaya. Elbet herşey yoluna girer gidenin yeri dolar diyelim artık napalım nasip böyleymiş.

Arda'nn o herkesten daha fazla Galatasaraylı olan Galatasaray taraftarına fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. 2 hafta öncesine kadar medyanın oyununa gelip küfürleri basın şimdi en kötü gününde takımı bırakıp gidiyor diye küfür edin. Türkiye'de Arda Turan olmakda zor.

Arda giderse gider, kalırsa kalır bilemem.

Özellikle bu seneki hal ve tavırlarından memnun değilim. Kaptanlığı taşıyamadığını düşünüyorum.

Ancak gidiyor diye suçlamam. Kalıyor diye de sevinmem.

Kendine önce çeki düzen vermeli.

Gerisi laf.

yeni yönetim gelene kadar transferi dondurulmalı stancuya 6 milyon € ödedik ardanın fiyatı 12.5 milyon € mudur?

Arda'nn o herkesten daha fazla Galatasaraylı olan Galatasaray taraftarına fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. 2 hafta öncesine kadar medyanın oyununa gelip küfürleri basın şimdi en kötü gününde takımı bırakıp gidiyor diye küfür edin. Türkiye'de Arda Turan olmakda zor.

Metin Oktay'ın kaleminden

...O güne kadar hiçbir hakemden bu kararı duymadığım için neye uğradığımı şaşırmıştım. Hırsımdan ağlıyordum. Sahadan çıkmadan önce gidip Ffenerbahçe tribünü önünde çakıldım. Ben gidince onlar da şaşırdı. Biraz önce o çirkin kelimeleri bana layık gören insanlardı onlar. Durdum. Bir baştan bir başa o triibünleri süzdüm. Sonra eğildim ve bana küfedenleri selamladım.O an kimse ses çıkarmadı o tepki gösterenlerin hepsi susmuş beni alkışlamaya başlamışlardı...

Efsane olmak demek buymuş.13 18 yaş aralığı insanlardan havalanında tepki görüp yada 1000 sarhoş ağızlıdan tepki görüp ben gidicem demek değilmiş.Keşke oynadığı reklam filmerinde ben Metinim Ben Metinim diye rol yapan çocuğun yarısı kadar olsaymış.En kötü zamanda çıkıp iki üç çapulcuya kanmasaymış.

Kimse Arda'ya birebir yada direk kişiliğine küfretmedi ne Ardaymış arkadaş onun rahatlığı ve transferi klübün geleceğinden klüpten daha önemli yerde olduğunu düşünenler var.Arda kalmalıydı kalmalı gitmesi bişey kazandırmyacak bize gitsin kurtulsun demek bize zarar verir klübe zarar verir.

Gerçi ufacık çocukların lafına alınıp gidicem diye konuşup duruyosada 5 dakika durmasın be.Bugün en zor günümüzde bunu yapan yarın daha zor günde ne yapmaz.Yolu açık olsun Yeni Metin'in...

Ahmet Özdoğan 'Arda'nın bu dönem satılması yüzde yüz yanlış olur.'

Basına açıklamalarda bulunan Ozdoğan ;

'Arda'nın bu dönem satılması yüzde yüz yanlış olur. Seçimden sonra gelen yönetim, yeni teknik adamı ile oturur ve Arda'ya takımda gerek olup olmadığına karar verir. Etik olarak Adnan Polat'ın bu işi gelecek yönetime bırakması gerek. G.Saraylılık bunu gerektirir. Diyelim ki, yapılan teklif çok cazip ve kulübün olağanüstü lehine. O zaman Adnan Polat, 22 Nisan'da başkan adayları belli olduktan sonra, adayları çağırıp fikirlerini sormalı ve bir consensus oluşturduktan sonra Arda'nın satışına izin verilmeli. Aksi halde G.Saray zarar görür.'

Buradaki ufak beyinleri tatmin etmek için kendini çabalayacağına gitsin kurtarsın kendini. İki hafta önce ana avrat küfür ettiğiniz adama ne olduda bir anda bu kadar bağlandınız? Biz taraftarlar olarak Ardayı yıprattık ve Arda gidiyor arkadaşlar. Durum bundan ibarettir. Arda ile Galatasaray arasındaki köprü yıkılmıştır artık.

Geri
Üst Alt