Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

zaten gideceği belli olan futbolcudur kendisi.

bu çocuğun daha sözleşmesi varmı? var.

yeni sezon transfer döneminin bitmesine ne kadar var? 4 ay.

mevcut yönetim ne kadar işbaşında? 1 ay.

transferler ne zaman yapılır? sezon bitiminde.

sezonun bitmesine ne kadar var? 7 hafta.

transfer görüşmesi ne zaman yapılıyor? nisan başı.

sezon sonu görüşelim diyen varmı? yok.

Galatasaray'dan bir yetkili haber göndermez ise A.Madrid'den bir yetkili İstanbul' a bu dönem gelirmi? hayır.

demekki neymiş? iş bitmiş.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

zaten gideceği belli olan futbolcudur kendisi.

bu çocuğun daha sözleşmesi varmı? var.

yeni sezon transfer döneminin bitmesine ne kadar var? 4 ay.

mevcut yönetim ne kadar işbaşında? 1 ay.

transferler ne zaman yapılır? sezon bitiminde.

sezonun bitmesine ne kadar var? 7 hafta.

transfer görüşmesi ne zaman yapılıyor? nisan başı.

sezon sonu görüşelim diyen varmı? yok.

Galatasaray'dan bir yetkili haber göndermez ise A.Madrid'den bir yetkili İstanbul' a bu dönem gelirmi? hayır.

demekki neymiş? iş bitmiş.

40 yapar

Veda zamanı geldi çatı, sezon başında gitmesi gerekirdi.Umarım Avrupada bizi en iyi şekilde temsil eder.

Su yolunu bulur

Fatih Gökşen 'Arda'yı satmak yerine yanına bir Arda daha bulmamız gerek. Arda'yı kazanmamız gerek.'

Fatih Gökşen Arda'nın satılması hakkında ciddi açıklamalarda bulundu ;

'İbra olmamış bir yönetimin seçim öncesinde Arda'yı satması düşünülemez. G.Saray'ın Arda'yı satmak yerine yanına bir Arda daha bulması gerek. Arda'yı kazanmamız gerek. Erken kaptan yapılarak yıpratıldı, medya haksız yüklendi yönetim arkasında durmadı. Arda'nın gönlü alınıp, tekrar G.Saray'a kazandırılması zorunlu bir durumdur.'

Beyler Arda ısı bitmiş galiba. Öyle gözüküyor en azından.. Aksam Ercan Taner Arda imzaladı diye haber paylaşmış twitterda.. Ayrıca az önce gördüm emre tilev (kanal d spor spikeri) de "is bitti gibi imzalar kaldi tek güle güle Arda yolun açık olsun basarılar" falan yazmış.. Herkes icin hayırlısı olması dileğiyle diyelim artık doğruysa.. ;) umarım Arda başarılı olup gururlandirir hepimizi..

Beyler Arda ısı bitmiş galiba. Öyle gözüküyor en azından.. Aksam Ercan Taner Arda imzaladı diye haber paylaşmış twitterda.. Ayrıca az önce gördüm emre tilev (kanal d spor spikeri) de "is bitti gibi imzalar kaldi tek güle güle Arda yolun açık olsun basarılar" falan yazmış.. Herkes icin hayırlısı olması dileğiyle diyelim artık doğruysa.. ;) umarım Arda başarılı olup gururlandirir hepimizi..

Ercan Taner'in link varmı

Gitmişse güle güle o zaman. Umarım Avrupa 'da bırakır futbolu. Biz de trip atmayan yeni Ardalar çıkarırız.

Ercan Taner'in link varmı

Twitter twitter linki.. bunları yazmıs :

"Arda imzayı atmış Arda Atletico Madrid'de - Hürriyet Futbol

Hürriyet Gazetesi internert sitesinde son dakika olarak manşetten verildi."

basta hurriyet diye inanmadım paylasmamıstım ama emre tilev de o kadar emin bi sekilde yolun acık olsun fln yazınca var bi iş heralde dedim.. bakalım artık belli olur yakında..

Benim söyleyecegm pek bisey yok artik. Benim icin kaptan filan olamamistir. Ilerde hatirlayacagim biri olmaz. Kirginim. Emre´yle Okan neyse Arda da odur benim icin

Benim söyleyecegm pek bisey yok artik. Benim icin kaptan filan olamamistir. Ilerde hatirlayacagim biri olmaz. Kirginim. Emre´yle Okan neyse Arda da odur benim icin

onlar kazik atip gitti klube 3 kurus girmedi

ardayi onlarla bir tutma bence

Her futbolcu satılabilir. Satılmıcak futbolcu yoktur. Ama şuan A.Polat'ın Arda'yı satma hakkı yoktur. Ve satıcak herhangi bir yönetimde Arda'yı 20 M euro'dan az fiyata satarsa gercekten yazıklar olsun !

Neden Emre ile Okan ne ise Arda da odur ? Görüşlere saygım var ancak abartmışsın hem de çok abartmışsın kusura bakma.

pek çok yerde transfer bitti olarak konuşuluyor. nedir bir ön anlaşma mı? meira gibi sezon ortasında gidemez sanırım o rusya'ya gittiği için öyle oldu :D

çok mu fm kafası ile düşünüyorum yoksa arda için imzalar atılsa sonra o imzaları atan yönetim görevi bitince, yeni yönetim o imzalar geçerli değil diyemez mi? karışık bir takım mevzular var gibi.

tüm bu transfer haberlerinin dedikodu olma olasılığı nedir?

ve son haberlere göre ne kadarlık bir gelir bekliyoruz?

pek çok yerde transfer bitti olarak konuşuluyor. nedir bir ön anlaşma mı? meira gibi sezon ortasında gidemez sanırım o rusya'ya gittiği için öyle oldu :D

çok mu fm kafası ile düşünüyorum yoksa arda için imzalar atılsa sonra o imzaları atan yönetim görevi bitince, yeni yönetim o imzalar geçerli değil diyemez mi? karışık bir takım mevzular var gibi.

tüm bu transfer haberlerinin dedikodu olma olasılığı nedir?

ve son haberlere göre ne kadarlık bir gelir bekliyoruz?

Arda gitmek istediğine göre körü körüne gitmeyecek. anlaşmış zaten madridle.

iş polata kalmış okey verirse gidecek yeni yönetimi beklerse gelenler karar verecek.

Arda'nın menajerine göre 12.5 milyon eurodan fazlaymış teklif.

lig tv nin haberindede Polat'ın 14 istediği yazıyodu var gerisini sen hesapla..

imzalamışsada sezon sonu gidecek..

ayarinda biri bulanamazssa satilmasi cok mantiksiz.

gitmek istiyorum demesi ,elit bir takim olmasi gerektirir yoksa kusmus falan filan ayaklari yersiz.yabanci elin oglu bi adam degil bu zor donemde taraftar bile bi acayip.takim duzeldikce herkes duzelecektir.Derki barca,madrid ne bilim bu tarz bi takim istedi o zaman ok.her zaman hakkidir ama Ath.Madrid kimdir abi ¿ 5 sene de bir gider Cl ye tovbe tovbe...

her futbolcu gitmek ister biyerlere ama her isteyen gidemez.

geçen senelerde Ribery hergün açıklama yapmadımı Almanyada reale gitmek istiyorum diye nooldu hala Münihte.. satma abicim kur adam gibi takımını şampiyonlar ligini kovala bak nasıl oynuyor..

[video=youtube;PQVCpc1N590]https://www.youtube.com/watch?v=PQVCpc1N590[/video]

ardaya taraftar biraz duygu somurusu yapsa kalir

Geri
Üst Alt