Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan:"Anlaştım"

ne ihaneti arkadaşım adam anlaştım gitmek istiyorum diyor resmen satarlarsa ihanet diyosun yeni yönetim geldiğindede satılacak bu adam

Arda Turan Milliyetin Atletico Madrid le anlaştınmı sorusuna..........

Tıkt tık tık kim o

Ben milliyet Arda

Buyur milliyet abi

Atletico ile anlaştınmı

Evet abi bunuda yazın

Arda Turan Milliyetin Atletico Madrid le anlaştınmı sorusuna..........

Tıkt tık tık kim o

Ben milliyet Arda

Buyur milliyet abi

Atletico ile anlaştınmı

Evet abi bunuda yazın

arda istemezse satılmaz zaten zorla gönderecek kimse yoık.

Artık sıkmaya başladı bu tür haberler...

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Güle güle Arda,dün sana çok çıkıştım biliyorum ama üzgünüm.Kendine iyi davran bir gün tekrar dönmen dileğiyle.Büyük kaptan güle güle!

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Polat giderayak son kazığını atmak üzere,gelecek bonservis parasını yerli oyuncuların alacaklarına ve komisyon olarak menegerlere dağıtıp yine paraları heba edecek.Aynı loca satışları ve Telekomdan gelen para gibi:mad:

Arda satılmalı ama buna yeni yönetim karar vermeli.

Hazar Büyüka:Arda transferinde iki taraf birbirlerine bir hafta sure vermisler.

Twitter

Hazar Büyüka:Arda transferinde iki taraf birbirlerine bir hafta sure vermisler.

Twitter

miguel angel: birbirmize biraz süre verelim adnan, biricik yavrumuz arda bundan etkilenmesin...

adnan: evet miguel bir süre görüsmesek ardamız için daha iyi...

miguel: yine de seni çok seviyorum...

adnan: ben de...

edit: pardon... "de" ayrı...

Forlan+para alalim bari

böyle bir kulüp derken? sanki atl.madrid galatasaraydan büyük kulüp

Kendi bilir ama bu sene sonunda gitmek istemesi sanki kaçıp kurtulmak niyetinde..

Eğer çok büyük oyuncu ise ve gerçekten unutulmaz isimlerin arasına girmek istiyorsa,tıpkı Juventus küme düştüğünde Del Piero'nun ve bazı oyuncuların yaptığı gibi takımında kalıp tekrar lige taşımışlardı takımlarını..

Yani bu zor günlerde yardımcı olması gerek..

Biz de Gökhan Gönül'ün avrupaya gitmesi için kampanya falan başlatalım,index yapalım :)

Geri
Üst Alt