Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Arda için index yapan mı var yoksa :)

medya yapıyor zaten gerektiği kadar index :) Ama Gökhan Gönül'ü dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olarak göstermelerine rağmen medyada avrupaya gitsin diyen pek yok nedense :)

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Beşiktas A.Madrid'in en önemli oyuncusu Forlan'ı almak ister biz en önemli oyuncumuzu A.Madrid'e satmak

Cevap: Arda Turan:"Anlaştım"

Yalan haber dir umarim. Satilcaksada transfer sezonunun baslamasini bekleseler daha cok isteyen olur daha cok para aliriz.

Cevap: Arda Turan: "Anlaştım"

verelim üstünede 10 milyon verip agüero yu alalım :D yerse....

arda ya kimse su an 15 milyon euro vermez.

ama form tutarsa 25 milyon euro eder.

Cevap: Arda Turan: "Anlaştım"

Anlaşmış olabilir..Zaten kendi gitmek istiyor...Yanlız Milliyetin böyle birşey sorduğunu sanmıyorum..Şu dönemde kimseye konuşmaz..

Boşa giden bonservis bedellerine, Ligdeki konumdan dolayı kaçan pirimlere, Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi katılım ve maç başına alanıcak pirimlere bakmadan kaptanın satışından gelecek 3-5 milyon cebine girecekmiş gibi sevinen arkadaşlar:

Marka değeri olan, büyük klüpler kontratı bitmemiş en değerli oyuncularını satıyor iseler bilin ki aynı pozisyonda ondan daha genç ve yeteneklisi ile anlaşmış yada anlaşıyor olurlardı. (ister o futbolcu ayrılmak istesin, ister istemesin, farketmez)

Biz Büyük bir klüpmüyüz? Yada bu yönetimin zihniyeti ne kadar küçük? İşte bütün mesele bu. (Olmak yada olmamak :) )

Arda zaten anlaşır bunun bir önemi yok, önemli olan yeni gelecek yönetimin buna izin verip vermeyeceği, umarım izin verirler de Arda Turan'ı Avrupa da gururla izleriz.

Şeref Aydın:Arda'nın transferinde ilginc gelismeler yasaniyor. kulup henuz at. madrid'le anlasmis degil.Arda icin buyuk kuluplerden teklifler var...

Çözmeden gitmeyecek

Atletico Madrid'in sahibi Miguel Angel Gil, hâlâ İstanbul'da Ahmet Bulut ile birlikte. Dün gece yarısı 04.00'e kadar Reina'da takılan, ardından Çırağan Sarayı'na dönen Gil'in, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile yarın bir görüşme daha yapması bekleniyor. Gil'in, "Arda'yı kesin alacağım. İmzaları atmadan İspanya'ya dönmeyi düşünmüyorum" dediği belirtiliyor.

fotomac

Cevap: Çözmeden gitmeyecek

Öfff bu haberin doğru olmadığı ortaya çıkmış, hala ısrarla devam ettiriyorlar.

Hakikaten omurgasız bunlar.

Adamların hayalinde sağ bek Gönül 10 numara da Arda var demek :)

Bildiğin milli takımı toplayacaklar:) Sağada Sabri tamamdır.

Fenerbahçe'den daha çok Türk oyuncusu olur Atletico'nun

Tottenham'ın , Euro08 sonrası Hırvatlar üzerinden yaptığı hamleye benziyor şu konuşulanlar

Geri
Üst Alt