Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

Sn.Adnan Polat' a hiç vakit kaybetmeden F.Bahçe kongre üyesi olmasını tavsiye ediyorum, yakışan budur.

Hiç bi üst düzey adam ize gelmez gelen de Elano gibi yatmaya gelir.

Valla ben taraftarım orası beni ilgilendirmiyor. Ne gerekiyorsa yapıp getirecekler ve oynatacaklar. Yoksa seneye dün yaptıkları gibi boş tribünlere oynarlar. Mesela Cenk Tosun'u 500 Bin'e almadıysan ve hata yaptığının farkına vardıysan gidip 5 milyon verip alacaksın. Başka yolu yok.

Bu arada;

------------------------------------Sanctis----------------------------

Uğur-----------------Meira----------------------Emre----------------------Volkan

----------------------------------Topal-----------------------------------------

---------------------Elano---------------------Misi------------------------------

Keita--------------------------------------------------------------------Arda

--------------------------------Pino---------------------------------------------

Jo, Dos Santos vs. cabası. Bu takımın başında da Skibbe ya da Rijkaard. Bir de dün çıkan kadroya bakın. Nasıl becerdiler bunu anlamak mümkün değil.

bılmıorum da bırıslye konusdu ablası dedı gıbı hatırladım ben suan amerikadayım zaten ama kac kez sordum kesın mı kesınmı kesın dedı .resmı acıklama gelınce yenı duyumcu sıfatımı almıs olurum :D :D

Duyum istemiyoruz, herkes duyumunu kendine saklasın. Sizin söylediğiniz bir parça masum olabilir ama sınırı çizmek gerekli. Transfer döneminde bundan çok çekiyoruz. Lakin benim sizden başka bir isteğim var; lütfen Türkçe 'mize biraz daha özen gösterin.

Ama o hala Galatasarayın başkanı.. ona hakaretlerde bulunmayın lütfen.. o son 2 yılda olduğu gibi değerlerimizi satadursun hiç hakaret etmeyin olur mu Adnan Polatçılar...

Adnan Polat 'çı diyerek kimi hedef aldın Çağlarcan?

Eleştirmek her zaman mümkün. Ancak yaptıkları ne olursa olsun, o makama hakaret edilmez, ettirmeyiz. Üstelik bunu kendisi hakkında, 6 ay önce "bırakmalı" deyip, hergün bu deklerasyonunun arkasında duran forumun yönetimi söylüyor. Bunda tuhaf birşey yok.

Arda, Misimoviç, Elano, Keıta, Pino, Jo, Dos Santos gidiyorken; M.Sarp, Barış, Ayhan, G.Zan, S.Kurtuluş, H.Balta, Kazım Kazım duruyor....Helal olsun; sizinle gurur duyuyoruz Sn.Polat!

onlar turk ya ne zarari var efendi milli oyuncular ust duzey hepsi, saka bi yana arda da gittiine gore elde sadece yekta kalior kaliteli yerli olarak,o da satilir balta sarpinho falan kalir yani beklerim

Kendini hoca zanneden Bülent Ünder' e!!

"Antalya maçı sonrası,"bunlarin özgüvenleri yokolmuş,onu duzeltmeye ugraşıyoruz" diyip,taraftara posta koyuyorsun ardından çıkıp bir oyucunu medyanın gözü önünde linç ediyorsun.

Bir tane genç oyuncuyu takıma monte etmeye cesaret edeme,halen Mustafa Sarp ve türevlerinden ümit bekle,ondan sonra taraftarın sizi desteklemesini iste.

Bumudur senin hocalık vasfın.Neden hiç 1 numara olamadığın belli oldu zaten.

Kayseri maçını sabırsızlıkla bekliyorum"

kendini taraftar sanan zihniyet , medya vs. kına yakar artık bi tarafına.

polat gibi böyle taraftarı da sürmeli.

eleştirileriniz sonunda boşa gitmiyor , arda gidiyor.

arda'nın değerini çok sonra anlayacaksınız.

Arda, Bülent Ünder, Servet ile ilgili üç başlık var. Okuyorum yorumları. Arda gitsin, Ünder kaka Pino harika, Servet hizipçi.....

Çoğunluğun görüşleri bu.

Kesin bende bir sorun var. Çıldırmama az kaldı. Yeminle cozurtçam yakında. Allah akıl fikir versin sizlere.

Galatasaray'lılık hiç bu kadar acı vermemişdi şimdi olduğu kadar.

Yazıklar olsun!!!

arda bir an önce gitmeli, çünkü bu takımda teknik, becerili, kabiliyetli adamın yeri yok.

14.000.000 euro 4 senede..

ödenecek para sanırım bu..

:o Gitmesi Doğru Karar Ama Bu Yönetimle Değil Özelliklede Küs Gitmesi Hiç Doğru Değil Güzel Bir Uğurlama Lazım ARDA ya geçmişini unutmayalım ...

Arda, Bülent Ünder, Servet ile ilgili üç başlık var. Okuyorum yorumları. Arda gitsin, Ünder kaka Pino harika, Servet hizipçi.....

Çoğunluğun görüşleri bu.

Kesin bende bir sorun var. Çıldırmama az kaldı. Yeminle cozurtçam yakında. Allah akıl fikir versin sizlere.

Galatasaray'lılık hiç bu kadar acı vermemişdi şimdi olduğu kadar.

Yazıklar olsun!!!

Ben taraftarlığı sorgulamaya başladım. Önce kendimden başladım. Seninde dediğin gibi acaba bende mi sorun var diyorum. Evet evet bende sorun var.

Ünder 3 hafta gibi çoooooooookkkk uzun bir süredir bu takımın başında. Neden kazanamıyoruz

Servet o kadar kötü ki, ligin en az gol atan 4 takımından biriyiz. Haftalardır gol atamıyor çıldırtacak bizi.

Pino 7 ay gibi çooooooooooookkk uzun bir süredir Galatasaray'da ve takımın en başarılı en mükemmel adamı. Dünkü maçta da harikaydı

Arda Turan'da futbolcu mu ne katkısı oldu ki.

Ben böyle düşününce, bu forumda takılırken herşey normale dönüyor.:) OH BE.

Lan 1 ay sonra gidiyorsunuz, transfer görüsmesi nedir ya. Utanmazlar.

Arda 'ın gitmesi doğru diye cümleye başlayan "Galatasaray'lı" üyelere soruyorum bana "bir" tane neden söyleyin benim çürütemeyeceğim. Var mı bir babayiğit?

Geri
Üst Alt