Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

14.000.000 euro 4 senede..

ödenecek para sanırım bu..

4 se iyi gene tuğrul, polat gider ayak morgagela vermemiş ardayı, 20 yıla bölerdi başkan biraz zorlasalar, ulan arda gitsin kardeşimde, bu işten burnuna koku gelen bi benmiyim, bu kadar açık yapılması da bu işlerin iyi cesaret.

Galatasaray için kötü Arda için iyi haber.

Arda 'ın gitmesi doğru diye cümleye başlayan "Galatasaray'lı" üyelere soruyorum bana "bir" tane neden söyleyin benim çürütemeyeceğim. Var mı bir babayiğit?

aramıza hoşgeldin :)

bütün medya üzerinde, kendi taraftarın tribünlerden seni protesto ediyor, kız arkadasın üzerinden devamlı haber üretiliyor, avrupada oynamak gibi bir hedefin var ve cok da uygun bir teklifi sunuluyor, devamla kaptanlıgın ve futbolculugun sorgulanıyor ve bu hakarete varan eleştirilerle yapılıyor, kendi taraftarından küfür yiyorsun...

bunların hepsini çürütebilirsin... zira dünya üzerinden çürütülmeyecek bir teori yoktur...

bu iş "kalması için bana bir neden söyle ki ben onu çürütemeyeyim" demeye benzer :)

Arda fenerli medyanın ve bazı gerizekalı taraftarların kurbanı oldu.

Türk futbol tarihinin en pahalı satışıymış, bonservisiymiş, yok kıl yok yün geçiniz.

Malesef ki bir Porto, bir Ajax, bir Lyon, bir Arsenal değiliz, hatta yakından uzaktan alakamız yok ki futbolcu alalım ya da yetiştirelim, sonra satıp yerine yenisini koyalım.

Elin adamı elinde bir nebze kaliteli türk futbolcu bulunsun diyerekten titrek Topuz'a 8-9 milyon euro harcasın, sen git şu an en kaliteli türk futbolcu, takımındaki en önemli ve tek seyir zevki veren silahını, üstelik bu yoklukta, sözüm ona türk futbol tarihinin en yüksek bedeline (!) elden çıkar. Kusura bakmasınlar bunun bize bedelide büyük olur. Avrupa'dan genç yıldız adayları Türkiye'ye gelmeyeceğine, gelen futbolcuların 26-27-28 yaş aralığında, belki geçmişinde geleceğin yıldızı olarak görülen ama iyi yerlerde tam anlamıyla tutunamamış dolayısıyla kariyeri düşüşe geçmiş, yıldız(!) futbolcular arasından olacağına göre, Adnan Polat gitmeden cenazemide kaldırayım demiş ki böyle bir işe apar topar kalkışmış.

14 milyon euroyla yeni Elanolara, Keitalara, Lincolnlere inşallah...

Mevcut yönetime en fazla sallayan üyelerden biri olarak bu transferde bir suçları olduğunu düşünmüyorum.Arda gitmek istiyor Onur'un da dediği gibi yönetimin başka çaresi var mı?Ayrıca gitmesi hem kendisi için hem de bizim için iyi olacaktır.Bırakın da gidip kendisini geliştirsin,temsil etsin bizi.Adamın en başından beri hayali buydu zaten.Böylece sonunda Berkin'e gün doğar belki.

aramıza hoşgeldin :)

bütün medya üzerinde, kendi taraftarın tribünlerden seni protesto ediyor, kız arkadasın üzerinden devamlı haber üretiliyor, avrupada oynamak gibi bir hedefin var ve cok da uygun bir teklifi sunuluyor, devamla kaptanlıgın ve futbolculugun sorgulanıyor ve bu hakarete varan eleştirilerle yapılıyor, kendi taraftarından küfür yiyorsun...

bunların hepsini çürütebilirsin... zira dünya üzerinden çürütülmeyecek bir teori yoktur...

bu iş "kalması için bana bir neden söyle ki ben onu çürütemeyeyim" demeye benzer :)

Senin soyadın Turan mı mahlas? Arda senin babanın oğlu mu? Bırak Arda penceresinden bakmayı. "Galatasaray'lılar" açısından dedim. Yazmayı kıvırıyorsun da, okuma ı-ıh mahlas.

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Sözüm sana Telegol ve türevleri.Sonunda başardınız Arda'yı kaçırmayı.Zil takıp oynayın bakalım.Haysiyetsizler.

Oncelikle kimsenin bir yere kactigi yok , turk futbolundaki en yuksek bonservislerden biri ile para kazandirarak gidiyor. 30 trilyona yakin para gelecek bu satistan. Diger yandan sen ardayi begeniyor olabilirsin , ben ise begenmiyorum , hic bir katkisini gormuyorum takima , dolayisiyla benim icin 14 milyon euro ardadan daha onemli su an . cunku degistirilecek cok oyuncu var , butce gerekiyor. yeni alinan adamlarin hepsi yildiz olmayacagi icin belki bu para ile orta kalite 3 tane bek stoper veya acik oyuncusu alinabilir. siz sanki limitsiz butcemiz var gibi kimse satilmasin , ama gonderilsin filancalar , gelsin bilmem kimler ..

nasil olacak bunlar , parasiz

Şeref Aydın yine gol attı.

Bu arada son dakika NTV: Helvacı 18.00'da başkan adaylığını açıklıyormuş :asd:

Arda kaptan olduktan sonra ciddi mental ve fiziki düşüse geçti. Kendine iyi bakabildi mi ? Orası tartışılır ama Arda'nın düşüş yaşamasında ki en büyük nedenlerden birisi yönetimin kendini koruma altına almamasıydı.

Arda bir köle değil , sakatken gezme tozma diyemeyiz ama daha dikkatli olacaktı.Sonuçta burası Türkiye , adamı bir günde vezirde ederler rezilde.

Arda'nın bu sezon başı satılması gerekiyordu bana göre. Artık bu sene Arda'yı Avrupa'da izlemeliyiz. Madem bizim evladımız , kendisini çok seviyoruz , bırakın da kendi hayatına Avrupa'da devam etsin. Biz Arda'ya ne verebildik ki ? İyiyken '' oo büyük kaptan '' kötüyken ana bacı küfür ettik. O yüzden GİT ARDA!

Saygılar.

Arda iyi bir paraya gider ve başarılı olursa ben gelecek senelerde Avrupa'ya özellikle İspanya'ya daha fazla oyuncu satabileceğimizi düşünüyorum.

Senin soyadın Turan mı mahlas? Arda senin babanın oğlu mu? Bırak Arda penceresinden bakmayı. "Galatasaray'lılar" açısından dedim. Yazmayı kıvırıyorsun da, okuma ı-ıh mahlas.

ah pardon...

ardanın penceresinden olaylara bakamadığımızı unutmuşum :)

keşke bakabilseydik de bu konuştuklarımızı şimdi konuşmuyor olsaydık...

sen yazmayı da okumayı da becerebiliyorsun da... empati ı-ııhh...

Gitmek isteyen kaptanını telkin edeceksin, Galatasaray 'lılığın gündelik başarı yada olaylara bağlı olmadığını ve gitme gerekçelerinin ne kadar çocukça olduğunu kendisine anlatacaksın. Sen gidersen binlerce Galatasaray 'lı ağlar, onlara nasıl kıyarsın diyeceksin. Menajerin bu arayışlarla seni asıl antipatik yapandır, söyle uslu dursun diyeceksin.

Benim bildiğim Galatasaray 'lı kaptan Arda, bu telkinleri boş çevirmez.

Binlerce de satilmasini isteyen var. misal ben .. bu isin bir kesin dogrusu yok. gelecek gosterecek satilmasi mi kalmasi mi dogru. ben acikcasi kazanilacak 30 trilyona yakin paranin ,onumuzdeki sezon icin butce olusturmasi acisindan yipranmis bir ardadan daha faydali oldugunu dusunuyorum . bedavayya gitmiyor , simdi zorlar tutarsan sozlesmesi bitene kadar imzalamaz bedava gider , bunlari cok kez gorduk

İmzalarken klüple anlaşmıştı zaten.Yoksa bedavaydı şuan.

Hala anlamamakta direniyorsun Osman, o onun sorunu. İmzalamayacaktı o zaman. Galatasaray'lılığı yüzünden imzaladıysa bende derim ki bizde o yüzden onu kaptan yaptık. Madem gidecekti neden kaptan oldu. 3-5 aylık aylık kaptanlık nerde görülmüş. Sonuçta tüm bunlar Arda'nın özgür iradesiyle oldu. Silah zoruyla olmadı.

Soruyu değiştiriyorum anlaşılmadığı için: Arda'nın gitmesinde Galatasaray'ın menfaatine ne gibi bir fayda var "Galatasaray'lı bir üye çıksın söylesin.

Arda adina okadar seviniyorumki anlatamam... Benim bildigim Arda 2 sezon Sonra yaklasik 25 milyon Euro ya Barcelona' ya Transfer olur..

Arda Turan öyle kaliteli Bir Futbolcuki daha Galatasaray formasi Altinda asil performansini görmedik.. Çocuk resmen Ayhan, Servet, Mustafa Sarp, Aydin, Hakan Balta Gibi Futbolcularin yaninda harcandi...

Simdi onun adina öyle mutluyumki Hak ettigi Futbolcular ile Bir Takimda oynayacak...

Arda için Yönetimin yaptigi yanlisi Bile görmezden geliyorum....

Son sözüm Arda Turan Gibi Bir degeri Medya ya alet olup hiçe sayan Taraftara.. 2 Yil Sonra ah Arda ahhhhh diye gevelersiniz....

Ardayı medyadan koruyamadık eğer o saçma haberlerin çıktığı zaman başımızda işi bilen bi başkan olsaydı,herkesin ağzının payını verseydi Arda bu durumlarda olmazdı

Arda Turan gelecek sezon Atletico Madrid formasi giyecek. 3 yil vadeli olmak uzere yaklasik 15 milyon euro bonservis odenecek dıye bı sıte yazdı suan ama sıte ısmı veremıoruz sanırsam

atletico madridten muhtemelen büyük bir takıma gidemez.zaten madrid kolay kolay satmıyor elindeki oyuncuları.

Geri
Üst Alt