Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda borsaya bildirildi!

adamı yaptığı şeylerden dolayı suçlayabilirsin eğer arda'da yapmışsa suçlasınalr arda'nın neyini görmüşlerde ağzından düşürmüyorlar?

sakatlığını sexe bağlamaktan daha fazla ahlaksızlığını yaparlar... bu birincisi diğeride .. madem özel hayat ... neye göre suçlu ? hem insanların özel hayatından sanane de diyebilirler.. kimse orda suça filan bakmaz göz önündeysen merak eidliyorsn medya heryerde yazae.. ama yine diyim orta sınıf oyuncuysan kimse senle uğraşmaz.. arda orada orta sınıf oyuncu olacaksa rahat eder..BİR ÖRNEK SUÇSUZLUKLA İLGİLİ.. CHristiano ronaldonun sevgilisi hakkında bel altı vuruşlara göz atta türk medyasına şükret :)

Para konusuna cevap verdim.

Gitmek isteyen adamdan fayda gelmez konusuna gelelim.: 1- Gitmek istemesine neden olan etmenleri kaldırmaya çalışırsın 2- Kaptanık verdiğin adamın kişiliğine, Galatasaray'lılığına güvenirsin 3- ilk iki made de çuvalladıysan ve sonunda küskün Arda profiliyle karşı karşıyaysan yine kaybından çok faydasını görürsün çünkü tüm dünya ya ve taraftarlarına bir mesaj vermiş olursun: Galtasaray büyük bir klüptür, 200 milyon dolarlık bütçesiyle, camiasıyla her daim satıcı değil alıcıdır, kaptanını para için satmaz, bu futbolcuyu kaptan yaptığı için hata yapmıştır ve bunun da cezasını bu futbolcuya bir şekilde ödetecektir.

Not: Sınavda başarılar.

Senin tarzin kisileri iyi tanirim. Elestiriye acik misindir bilmem ama soliyim. Sen mantikli bir adamsin , ama mantikli adamlarin en buyuk dusmani rakamlardan bi haber oldugu durumlarda yaptigi yorumlardir. Sen bildigin cerceve icinde dogrulari soyluyorsun , ama klubun mali portresi malesef senin kafanda canlandirdigin gibi "satici degil alici" olarak nitelendirilebilecek gucu gostermiyor. Malesef basarisiz olup diger kaynaklarinin musluklarinin kapandigi bir donemde klubun elde avucta kalan tek geliri oyuncu satisi. Bunlari yapmak zorundayiz , elbette Ardanin gitmek istemesi de bunu hizlandiran bir faktor. Lutfen bir kongre uyesi yakininizdan klubun mali durumunu ,ozellikle cari donemdeki borc yukunu inceleyin , seneye transferler mecburiyetimizi de beraberinde dusunun ve oyuncu satmaz isek bunun nasil finanse edilecegini kendinize sorun

Adnan polat bırakın ardayı ,bu kulübe ait 1kg pırasayı bile başkasına satamaz..Açık ve net ,ibra edilmeyen bir mali kongre ,1 ay sonra yapılacak bir başkanlık seçimi var,yangından mal kaçırır gibi neyi satıyorsun demiyor bir aadamda çıkıp,çok umutsuzum abi,çokk..Bu takım sahipsiz,her hafta hakem bozuntuları doğrar ses yok,her hafta biri ana bacı söver ses yok...Ama iş kongrede şov yapmaya gelince re re re çekerler,nasıl kurtulacaz Allahım sen bir yol göster...

Adim adim eriyoruz, adim adim bitiyoruz. Bu takimi nasil ayaga kaldiracak yeni yönetim 2 aylik transfer sezonunda bilmiyorum. Isleri cok zor yeni yönetimin. Gelmek isteyen olur mu, bizi tercih eden olur mu? Bu sezon skandallarin takimi olduk masallah. Oyuncular cekinebilir. Cok zor

Adnan polat bırakın ardayı ,bu kulübe ait 1kg pırasayı bile başkasına satamaz..Açık ve net ,ibra edilmeyen bir mali kongre ,1 ay sonra yapılacak bir başkanlık seçimi var,yangından mal kaçırır gibi neyi satıyorsun demiyor bir aadamda çıkıp,çok umutsuzum abi,çokk..Bu takım sahipsiz,her hafta hakem bozuntuları doğrar ses yok,her hafta biri ana bacı söver ses yok...Ama iş kongrede şov yapmaya gelince re re re çekerler,nasıl kurtulacaz Allahım sen bir yol göster...

o kadarda karamsar olma...

sakatlığını sexe bağlamaktan daha fazla ahlaksızlığını yaparlar... bu birincisi diğeride .. madem özel hayat ... neye göre suçlu ? hem insanların özel hayatından sanane de diyebilirler.. kimse orda suça filan bakmaz göz önündeysen merak eidliyorsn medya heryerde yazae.. ama yine diyim orta sınıf oyuncuysan kimse senle uğraşmaz.. arda orada orta sınıf oyuncu olacaksa rahat eder..BİR ÖRNEK SUÇSUZLUKLA İLGİLİ.. CHristiano ronaldonun sevgilisi hakkında bel altı vuruşlara göz atta türk medyasına şükret :)

rahat eder işte c.ronald var arda'yı unuturlar hiç bieşyde olmaz medya heryerde medya türkiye'de nasıl arda ise ispanya'dada c.ronaldo hergün her dakika bi adamı konuşmak var arada sırada görünüp medyaya düşmek var arda ispanya'da sinema kapatsa kaç gün konuşulurdu?

Adnan Polat, giderayak öyle bir takım bırakacak ki yeni gelecek yönetimin Allah yardımcısı olsun.

Arda kesin gidecek..Kendisi baskı yapuyormuş.Bunalmış.Gitmek isteyeni zorla tutamayız ya..Gelecek yönetimde satarsa suçlamamalıyız..Şuanki yönetimin satmaması lazım..Gelecek yönetimin satması lazım..ETİK olmaz...

Şeref'in dediği çıktı;)

o kadarda karamsar olma...

Ne yazıkki hiç bir umut ışığı yok...Üzgünüm ama bu takımı Ünal aysal falan kurtaramaz..Adam daha şimdiden bunaldım diyor,ağır yükmüş bıdı bıdı..Bu takımın başına ancak Haluk Ulusoy gelirse eski günlerimize dönme umudu taşırım ,gerisi fasa fiso...

Hayirli olsun

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Oncelikle kimsenin bir yere kactigi yok , turk futbolundaki en yuksek bonservislerden biri ile para kazandirarak gidiyor. 30 trilyona yakin para gelecek bu satistan. Diger yandan sen ardayi begeniyor olabilirsin , ben ise begenmiyorum , hic bir katkisini gormuyorum takima , dolayisiyla benim icin 14 milyon euro ardadan daha onemli su an . cunku degistirilecek cok oyuncu var , butce gerekiyor. yeni alinan adamlarin hepsi yildiz olmayacagi icin belki bu para ile orta kalite 3 tane bek stoper veya acik oyuncusu alinabilir. siz sanki limitsiz butcemiz var gibi kimse satilmasin , ama gonderilsin filancalar , gelsin bilmem kimler ..

nasil olacak bunlar , parasiz

Orta kalite adamlar yüzünden takım sürünüyor şu anda göremiyor musun?

Kesin yönetimdekilerin alacakları filan var, eldeki en değerli şeyi çıkarıp onu tahsil etme derdindeler heralde giderayak.

Hayırlı olsun gitsin kurtarsın kendisini medyadan.

arti kluplerin oyuncu satmasi GS ye ozgu bir durum mu ? yurtdisinda hedef sectigimiz kluplerin hepsi dev transferler ve satislar yapmiyor mu ? bu cark oyuncu satmadan kesinlikle donmez

Mesajında bu cümleden önce emek verip yazdıklarının tümü kusura bakma bilgi kirliliği yapmaktan başka bir şeye yaramıyor.

Büyük klüpler satış yapıyorlar evet ama bunu (ister kendilerinin göndermek istediği futbolcu olsun ister kendi ayrılmak isteyen olsun) bir plan çerçevesinde yapıyorlar. Başlarında bir sportif direktör bunlara karar veriyor. Ayrıca satıştan gelir elde etmek için yapmıyorlar bunu. Teknik bazda yapıyorlar. Gelir kaynakları futbolcu satışları değil. Geçmişte Ajax bunu yapıyordu ama bak sonucu görüyorsun, nerdeler şu an.

Büyük klüplerde de bazen sorun olan üst düzey futbolcular oluyor ve satışa çıkıyor (Örn: Eto) ama bu durum da da karşılığında aynı değerde başka bir futbolcu gelmesi garanti altına alınıyor (örn: ibrahimooviç). İbahimoviç teknik açıdan uymuyorsa ve satışa çıkıyoorsa, o zaman öncesinde yine bir plan çerçevesinde yerine bir uygun futbolcu (örn: Villa) bulunduktan sonra satışı yapılıyor.

Tüm bunların tamamı teknik odaklı, finansal odaklı değil.

Bizde bir sportif direktör var ve Arda sistemsel olarak oyun yapımıza uymuyorsa tamam.

Arda sorunlu ve gitmek istiyor ve bizde bir sportif direktörün sisteminde işe yarayan Arda kalitesinde başka bir futbolcu alıyoruz karşılığında ise tamam.

Ama bunlar yoksa NA tamam. ok?

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

Böyle bir değeri kaybettiğimiz için üzgünüm çokça.Ama bir yandan da Arda adına seviniyorum.En hayırlısı olsun arda için.

Arda'nın gitmesin mutlu olan nadir insanlardan biriyim sanırım,( Arda'nın kötü futbolcu olduğunu varsayıp, iyi para kazanacağız mantığı ile bakanları saymıyorum, kaile alınmaz onlar ) onu Avrupa'da izleyecek olmak beni mutlu ediyor.

yönetimin arda konusundaki hatası ardayı satmak değil onu medyadan koruyamamaktı bence bu saatten arda burda kalırsa tükenişini izleriz medya sağolsun.. zaten kendide gitmek istio artık..yolun açık olsun arda..bence taraftar olarak kaptanla barışılması lazım..

bencede la ligayı izlemek için bi nedenim daha olacak alman mesut olayıda kapanmış olur bu sayede

Bu yönetimin bu transferi gerçekleştirmekteki acelesi çok düşündürücü.Ortada anormal bir durum var nisanda takım kaptanını satmak nerde görülmüş.Göreceksiniz sırf yaptıkları bir rezilliği ortaya çıkarmamak için bunu yapıyorlar.Bu adamı sene ortasında o otel lobisindeki olaylardan sonra elden çıkardılar ancak eski ve yeni stad ta yapılacak tarihi maçlar için sakladılar gibi.Garip sakatlıklar yönetim devrildikten sonra bu işin hızlanması çok düşündürücü çok.

Cati parasini yemislerdir, simdi Mecburen ardayi satip, catiyi kapatmak icin kaynak Yaratmak istiyorlardir!!

Geri
Üst Alt