Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

fiyatını düşürmek için çakallık yapıyorlardır.

Olabilir,resmi teklif olmasa borsaya bildirilmez.

Peki 1 ayı kalmış bi yönetim neden oyuncusunu satar?

Yangından malmı kaçırıyoruz,liglermi başlıyor.

Burdaki mantık nedir?Beynim durdu cidden

Herkes Galatasaray degilki transferini son güne biraksin kardes. Avrupalilar simdiden transferlerini bitiriyor. Bu senelerdir böyle Avrupa´da. Simdiden yeni kulüpleri belli olan bircok futbolcu var Avrupa´da. Hatta gelecek sezon icin Bayern München ile anlasmasina ragmen Leverkusen Teknik Direktörlügüne devam eden Heynkes bile var :) avrupa´da isler böyle. Herkes Adnan Sezgin degil

her klup bizim gibi yonetilmiyor

adamlar kadrolarini onceden kurmak icin bastiriyorlar

sonra son gun adam kiralayip satin aldik dememek icin

başkasıda ilgileniyodur belki. başkası kapmasın diye hemen alıyolar. herkes biz gibi sonlara dogru alcak degil ya.:) bence bu olay şimdiki bir olay degil. coktan beri alacaklardı zaten. hagi zamanında bu adam sakat felan degildi. madrid oynatılmasını istemedi. sakatlanmasını istemedi. bide TRansfer icin sıcak para lazım. GS DA şimdiden transferlere başlaması lazım. cok mantıklı şimdi satılması..

Gerçektende Arda'dan gelecek paranın yeni yönetime bırakılacağınımı düşünüyorsunuz?

Polat bir şekilde onuda çarçur eder.Yada bizi ligin dibine mahkum eden yerli oyuncularına ödül diye dağıtır.

Bu kadar da saçmalamayın gözünüzü seveyim. Galatasaray'dan bahsediyoruz. Kim kimin parasını alıp götürüyor. :)

Herkes Galatasaray degilki transferini son güne biraksin kardes. Avrupalilar simdiden transferlerini bitiriyor. Bu senelerdir böyle Avrupa´da. Simdiden yeni kulüpleri belli olan bircok futbolcu var Avrupa´da. Hatta gelecek sezon icin Bayern München ile anlasmasina ragmen Leverkusen Teknik Direktörlügüne devam eden Heynkes bile var :) avrupa´da isler böyle. Herkes Adnan Sezgin degil

Tamamda niye bu yönetim?

2 milyon euro eksik sat,yeni yönetimkarar versin,daha lig bitmedi bu acele niye,

Sitem dolu sorular değil,cevabını bulamadığım sorular bunlar

Zerre mantığı varsa artık bende pes ettim.

Atletico şimdi 15 veririz 1 ay sonra 10 mu veririz demiştir?

Seneye sampiyonluk baskisi yapilmamali. Yeni yönetime, yeni Teknik Direktöre, yeni oyunculara rahat bir ortam sunmaliyiz. 15. olmus bir takimin bir anda mucizeler yaratmasini bekleyemeyiz. Kendi acimdan söylüyorum, seneye ilk 4 basaridir. Bu rezilligi bir dönem üstümüzde tasiyacagiz maalesef. Camia olarak karsilastiramayiz belki ancak Trabzonspor 2001-02 yilinda ligi 14. sirada bitirmisti galiba ve toparlanmasi baya zaman aldi. Bizim toparlanmamiz belki daha cabuk olacaktir ancak seneye bir anda basari beklemek hayalcilik.

15 kaliteli futbolcuya ihtiyacimiz var diyoruz. Bu 15 kaliteli futbolcuyu nasil alacagiz peki? Hangi parayla alacagiz ve o oyuncular bize gelmek isteyecek mi? Bugün bircok Türk futbolcunun bu kaos ortamindan korkacagini ve gelmek istemeyecegini düsünüyorum. Hangi kaliteli yabanciyi ikna edebilirsin ki? Hadi 1-2 tane ettin, en az 6 yeni yabanciya ihtiyacimiz var. Cok zor cok. Allah yeni yönetime sabir ve güc versin.

Seneye ilk 4 başarı filan değildir,tam tersi başarısızlıktır.Biz ne Trabzonuz nede fener Biz GALATASARAY'ız kim gelir kim gider bilmiyorum ama seneye çok başarılı olacağımızı düşünüyorum şimdiden.

Hangi para ile transfer yapılacak onada yönetime talip olanlar karar versin,eğer koltuğa oturacaksan plan ve projelerin olacak,projelerin yoksa koltuğuda hak etmiyorsun demek.

Tamamda niye bu yönetim?

2 milyon euro eksik sat,yeni yönetimkarar versin,daha lig bitmedi bu acele niye,

Sitem dolu sorular değil,cevabını bulamadığım sorular bunlar

Zerre mantığı varsa artık bende pes ettim.

Atletico şimdi 15 veririz 1 ay sonra 10 mu veririz demiştir?

Yeni yönetim herzaman soru isareti demek. Satmayabilirler. Galatasaray´in bu kaotik ortamini kullanmak isteyen adamlar vardir. Zaten iletisimde olduklari yönetim varken isi bitirmek istiyorlardir. Arda da bir terslik cikmasin diye simdiden bitirmek istiyordur isi. Baska bir aciklamasi olamaz ki bunun. Senin dedigin gibi de 1 ay sonra gelecek bir yönetimin bu karari vermesi dogru olurdu. Yapmadiklarina göre bu seceneklerden baska bir aciklamasi yok bunun bence.

Forlan takimda kalir biraz ondan nasil sut cekilecegini ogrenirsin

Yeni yönetim herzaman soru isareti demek. Satmayabilirler. Galatasaray´in bu kaotik ortamini kullanmak isteyen adamlar vardir. Zaten iletisimde olduklari yönetim varken isi bitirmek istiyorlardir. Arda da bir terslik cikmasin diye simdiden bitirmek istiyordur isi. Baska bir aciklamasi olamaz ki bunun. Senin dedigin gibi de 1 ay sonra gelecek bir yönetimin bu karari vermesi dogru olurdu. Yapmadiklarina göre bu seceneklerden baska bir aciklamasi yok bunun bence.

Hakan Balta dahil ki nefretimdir,bu yönetimin oyuncu satması alması örfe etiğe herşeye aykırı.

Arda için pazarlığı yapıp teklif bu dur,diyip.

Topu yeni yönetime atarlar diye umut ediyorum

Seneye ilk 4 başarı filan değildir,tam tersi başarısızlıktır.Biz ne Trabzonuz nede fener Biz GALATASARAY'ız kim gelir kim gider bilmiyorum ama seneye çok başarılı olacağımızı düşünüyorum şimdiden.

Hangi para ile transfer yapılacak onada yönetime talip olanlar karar versin,eğer koltuğa oturacaksan plan ve projelerin olacak,projelerin yoksa koltuğuda hak etmiyorsun demek.

Biz millet olarak duygusal oldugumuz ve yenilgiyi kabul etmeyen bir yapiya sahip oldugumuz icin böyle düsünürüz. Anca gercekler biraz farkli. Transfer isi biraz da sans meselesi. Hele Türkiye´de. 15 futbolcudan kaci takima adapte olacak, kaci uyum saglayamayacak bilmiyoruz. Ayrica 15 kaliteli futbolcuyu hangi parayla alacagiz gercekten bilmiyorum. Hicbir gelirimiz yok. Sifir. Taraftar Arena´ya gitmedi hic, para filan kazanmadik, diger gelirler (sponsor, isim hakki vs) harcandi. Seneye Digitürk´ten en düsük payi alacagiz 15. olarak.

Kaliteli futbolcu eger 5 Milyon Euro´dan basliyorsa, bunun yaninda da iyi Türk futbolculari en az 5 Milyon Euro´dan basliyorsa, iyi bir kadro kurmanin ne kadar zor olacagini tahmin etmeliyiz. Bizim gelecek sezon ne yapacagimiz kocaman bir soru isaret. Iyi de olabilir tabi ama bunun garantisi asla yok bu durumdayken. Biraz sans da lazim olacak cünkü 15 yeni futbolcu kumarini oynayacagiz. Öyle kolay degil

Ardanin gitmesini isteyenler ona küfür edenler simdik kina yakabilirler....

Sampiyonluk icin yerli kalitesi lazim...

Basari icin en güclü yerli kadro lazim...

ve Dünyadaki suan en iyi yerli olan ARDA gidyor diye sevinende var ....

Ya ben bi b.k anlamiyorum yada o gitmesini isteyenler kiskaniyor birilerini

Arda'dan gelecek paranın bir bölümünü alacağı olan futbolculara dağıtılır bir bölümü yöneticilerin içeride alacağı varmış onlara gider.Falan filan derken elde para kalmaz hem Arda gibi en iyi futbolcumuzu kaybederiz hemde elimizde transfer için kaynakta kalmaz.Bakın görün böyle olacak.Bundan adım gibi eminim.

Arda'dan gelecek paranın bir bölümünü alacağı olan futbolculara dağıtılır bir bölümü yöneticilerin içeride alacağı varmış onlara gider.Falan filan derken elde para kalmaz hem Arda gibi en iyi futbolcumuzu kaybederiz hemde elimizde transfer için kaynakta kalmaz.Bakın görün böyle olacak.Bundan adım gibi eminim.

bkz: Keita

8 Milyon'u aldiktan sonra üsüne bir 5 daha katip 15 milyon'a harika bir sag kanat alinacagina...

3-4 dandik oyuncuya 2 ve 3 milyon transfer paralari verildi

bkz: Keita

8 Milyon'u aldiktan sonra üsüne bir 5 daha katip 15 milyon'a harika bir sag kanat alinacagina...

3-4 dandik oyuncuya 2 ve 3 milyon transfer paralari verildi

Polat/Sezgin transfer anlayisi malesef

Sözleşmeye,Türkiye'de başka takıma gelmesini önleyecek yada zorlaştıracak madde konulması şart bence.

bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum hemde şart oğlu şart. ama adamlar o kadar para saypta istediğimiz yere göndeririz derse bu konuda taviz vermiycek bi başkan gerek oda bizde yok.

Geri
Üst Alt