Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

gecen sene sinemalı marsı yazan ultraslan mıydı ben mi yanlıs hatırlıyorum??

Bu görseli samimi bulmuyorum diye ultrAslan forumda yazdım.

Sizin düşündüğünüzü düşünüyorum bende.

Kaptanımızın her hafta hayasızca eleştirildiği programa katılıyorsunuz,en ufak bir kınamada bile bulunmuyorsunuz diye.

Ya tepki çekeceğim,yada kaale alınmıyacağım gibime geliyor.

bu seref aydin da herseyi biliyormus arkadas dün söyledi bugün aciklandi

bu seref aydin da herseyi biliyormus arkadas dün söyledi bugün aciklandi

Kendisi benim gözümde;

- Ya içeriden bilgi sızdıran bir görevli, yada

- bir yöneticinin yakınlığından istifade eden ve bundan çıkar sağlamaya çalışan biri

Kendisini tanıyanınız var mı? Benim aklıma Caner Kaşıkçı geliyor ya neyse. :)

Kendisi benim gözümde;

- Ya içeriden bilgi sızdıran bir görevli, yada

- bir yöneticinin yakınlığından istifade eden ve bundan çıkar sağlamaya çalışan biri

Kendisini tanıyanınız var mı? Benim aklıma Caner Kaşıkçı geliyor ya neyse. :)

borsada calisiyor kendisi yalan bilgi yok seref aydinda :) su memet ekici duyumuda dogru cikarsa gelecek sezona kral olur seref aydin :D

ultrAslan görsel yapmış

arda-giris.png

besiktas macinda attigi goldu sanirim yaninda jo var :o

borsada calisiyor kendisi yalan bilgi yok seref aydinda :) su memet ekici duyumuda dogru cikarsa gelecek sezona kral olur seref aydin :D

bende birinden duydum şeref aydın 'O iş iptal' demiş . Ayrıca Arda transferinde sporx deki haberi okudum . Bizimkiler Mayısta değil hemen istiyorlarmış peşin parayı . Polat gitmeden o parayla açık falan mı kapatacak acaba ? Çok önemli bi konu . Gitmeden son kazığını mı atacak

Seneye Avrupa'ya gidemeyecek bir takımda bu adamın işi yok.-ki ligde kalır mıyız acaba orasıda muamma.-Gitsin, kurtarsın kendini.Önü açık.İnşallah iyi para bırakırlar.Başkan Adnan kendisini sever, ucuza gitmesini istemez.

Cüneyt Tanman Ntvspor canlı yayınında..

gidecek olan yonetimin son hediyesi olsa gerek, ardanin yerini kapatacak oyuncu mu var?, alinacak oyuncu için allah bilir kaç para harcar ve ne kadar verim alirlar o da soru isareti

+ gelen hocalar birsey alismislar, iyi oyuncuyu kadro disi birakmak

Yerli kaliteli oyunculari kazanacagimiz yerine, birer birer kaybediyoruz. Bu nasil bir plan programdir allah askina? Yabanci siniri kalktida bizimi haberimiz yok?

Adam gitmek istiyorsa yönetim de satmalı. Yeni yönetim de olsa aynı şey.

Arda gider, Yekta sakatlanır, takımın yıldızı A Milli starımız Hakan Balta olur, bu sezon en az 30 asisti var zaten. Eminim ki gelen hoca da Balta'yı sırf Milli ve yerli diye tutacak ve oynatacak, ve yine yeni sezonda yiyeceğimiz bütün gollerde başrolde olacak.

İyi bir Arda'nın yeri nasıl dolar sorusuna cevap bulmak zor gerçekten. Yekta olurdu her yönüyle ama şans olmadığı için bizde o da sakatlandı, zaten ne olur bilemeyiz, HABABAM falan kalır o da satılır, beklerim.

Adam gitmek istiyorsa yönetim de satmalı. Yeni yönetim de olsa aynı şey.

Hocam tamam gitmek istiyorsa, tutamayiz, fakat niye gitmek istedigi önemli burda. Bu sorunu cözmeliyiz, Topalda para birakarak gitti. Yerli kaliteli oyunculari elimizde tutamiyoruz, peki basari nasil gelecek? Rakipler en iyi yerli oyunculari kapiyorlar, bizde elimizdeki kaliteli yerli oyunculari kusturuyoruz.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferinde para krizi yaşanıyor! Atletico Madrid, Arda'nın transferinde ödenecek olan peşinatı Mayıs ayının sonunda vermek isterken; Galatasaray ise bu paranın hemen ödenmesini istiyor. Öte yandan Arda Turan'ın olası bir Atletico Madrid seferi fonsuz bir şekilde gerçekleşecek.

Sporx'teki haber bu.Naaıl bir mantıkla bunu ister yönetim diye düşünüyorum,aklıma gelen tek şey,yeni yönetim gelmeden kapatılması gereken bazı açıkları kapatmak niyetinde Adnan Polat.Yaptıkları rezalet ortaya çıkmasın diye bu parayı kullanma derdinde.İnsaf polat insaf.

Gidiyor.

Hocam tamam gitmek istiyorsa, tutamayiz, fakat niye gitmek istedigi önemli burda. Bu sorunu cözmeliyiz, Topalda para birakarak gitti. Yerli kaliteli oyunculari elimizde tutamiyoruz, peki basari nasil gelecek? Rakipler en iyi yerli oyunculari kapiyorlar, bizde elimizdeki kaliteli yerli oyunculari kusturuyoruz.

Topal mı kaliteli yerli? Bam ne ise topal da odur gözümde. 4 sene izlemek büyük eziyetti. Kalitesiz ise neden valencia aldı geyiğine girmeyin. Çünkü yabancı takımlarda kurulu bir düzen,bir sistem var. Bu sistem içinde topal gibi oyuncular fazla göze batmıyor. Al gülüm ver gülüm. Ayrıca İspanya soft bir lig. Guiza'nın gol kralı olduğu bir lig. Nihat'ın "brezilyalı olsam ben galacticos olmuştum" dediği bir lig. Arda için de uygun bir lig. Ama her zaman şunu söylüyorum 66 numaralı arda ile 10 numaralı arda arasında süper fark var. Şimdiki arda inanılmaz ağır,yürüyen bir arda. Kondisyonu dk 60'da biten bir arda. Dikine gitmeyi unutmuş bir arda. Takımı son derece ağırlaştıran bir arda. Milli takım performansı çok değişken olabilir. Keza arda teknik bir oyuncu ama sadece teknik, yıldız olmak için yetersiz. Millet arda'nın "life coach"'u gibi "aman kendisini kurtarsın" geyiğine girmiş. O kadar da uzun boylu değil. Takımın bu hale gelmesinde arda'nın payını kimse inkar edemez. Arda önce profesyonelliği öğrensin. Kaptanlığını yaptığı takımda tavır yapıp, sahada yürümesin. Ayrıca elinden geldiğini yaptığına kesinlikle inanmıyorum. Arda son maçlarda açıkça ruhsuzluk örneği sergiliyor. Aldığı paranın hakkını vermiyor. Böyle bir adamı kimse %100 savunmasın. Bu takımda olmadıktan sonra yurt dışında ne yapacağı beni ilgilendirmez. Kaptan yapılması bir hataydı, hakan abisini örnek alması bir hata, yeni gelen yabancılara kasten pas atmaması da bir hataydı. Öyle böyle takımdan kurtulmak istercesine menerjerini sürekli medyada konuşturan bir oyuncu artık takımdan ayrılmalı.

Topal mı kaliteli yerli? Bam ne ise topal da odur gözümde. 4 sene izlemek büyük eziyetti. Kalitesiz ise neden valencia aldı geyiğine girmeyin. Çünkü yabancı takımlarda kurulu bir düzen,bir sistem var. Bu sistem içinde topal gibi oyuncular fazla göze batmıyor. Al gülüm ver gülüm. Ayrıca İspanya soft bir lig. Guiza'nın gol kralı olduğu bir lig. Nihat'ın "brezilyalı olsam ben galacticos olmuştum" dediği bir lig. Arda için de uygun bir lig. Ama her zaman şunu söylüyorum 66 numaralı arda ile 10 numaralı arda arasında süper fark var. Şimdiki arda inanılmaz ağır,yürüyen bir arda. Kondisyonu dk 60'da biten bir arda. Dikine gitmeyi unutmuş bir arda. Takımı son derece ağırlaştıran bir arda. Milli takım performansı çok değişken olabilir. Keza arda teknik bir oyuncu ama sadece teknik, yıldız olmak için yetersiz. Millet arda'nın "life coach"'u gibi "aman kendisini kurtarsın" geyiğine girmiş. O kadar da uzun boylu değil. Takımın bu hale gelmesinde arda'nın payını kimse inkar edemez. Arda önce profesyonelliği öğrensin. Kaptanlığını yaptığı takımda tavır yapıp, sahada yürümesin. Ayrıca elinden geldiğini yaptığına kesinlikle inanmıyorum. Arda son maçlarda açıkça ruhsuzluk örneği sergiliyor. Aldığı paranın hakkını vermiyor. Böyle bir adamı kimse %100 savunmasın. Bu takımda olmadıktan sonra yurt dışında ne yapacağı beni ilgilendirmez. Kaptan yapılması bir hataydı, hakan abisini örnek alması bir hata, yeni gelen yabancılara kasten pas atmaması da bir hataydı. Öyle böyle takımdan kurtulmak istercesine menerjerini sürekli medyada konuşturan bir oyuncu artık takımdan ayrılmalı.

İmzamı atarım

karşı çıkarım. mehmet topal denilen adam euro 2008'de yıldızdı. kötü giden bir takımı sırtlayacak bir oyuncu değil. ama kafası çalışıyor, fiziği düzgün ve gerekli yeteneğe sahip. sistemi olan bir takımda çok iş yapar. ispanya'ya soft lig diyen, guiza gol kralı oldu diye küçümseyen insan ise çok ciddi yanlış yapıyor bence.

o değil de millet daha şimdiden, nisan yarılanmadan, bir sonraki sezonun takımını kuruyor, bizim daha yönetim bile belli değil. 1 ay sonra başta olmayacak yönetim takımın en yetenekli oyuncusunu satıyor. bırak sana mı kalmış. yeni yönetim, t.direktör falan düşünsün. bu kadar kritik bir karar vermeye hakları yok bence. ayıptır.

Geri
Üst Alt