Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Haberleri | A.Madrid'le resmi görüşmeler başladı

Niye dikte ediyorsun arkadaşım?Bence de Arda kalacak ama kimseye bunu kabul ettirecek halim yok.

Dikte etmiyorum sadece Arda'yi rahat birakmayip zorla takimda kaldirilmasina karsiyim. Uzun sure Avrupa'da top kosturmak istiyorsa 24 yasinda gideceksin.

Gitmek istediği çok açık.Zorla tutamayız

Ben bugün 2. yarıyı seyretmedim.Maçta ya da maçtan sonra Arda'yla ilgili bir şeyler mi oldu da böyle gitmek istiyor gözlemini yapıyorsunuz arkadaşlar?Medyaya falan mı konuştu?

Ben bugün 2. yarıyı seyretmedim.Maçta ya da maçtan sonra Arda'yla ilgili bir şeyler mi oldu da böyle gitmek istiyor gözlemini yapıyorsunuz arkadaşlar?Medyaya falan mı konuştu?

Berbat oynadı.Resmen umursamadı

Çok da hor görmemek lazım ama abicim ya.Lig bitmiş,hiçbir hedef kalmamış,muhtemelen aklında tatile gitmek falan var...Hemen de ayrılmak istiyora yormamak gerek.

Belki diyeceksiniz sen fazla iyimser bakıyorsun diye ama ben istiyorum ki Arda gidecekse eğer gerçek piyasasını yapsın öyle gitsin.Atletico Madrid'e gideceğine Arsenal'e gitsin hatta göstersin bu yıl kendisini Barcelona'ya gitsin.Arda, Arda gibi oynarsa her takımda oynar hepimiz bunu biliyoruz.Ve Fatih Terim gelmişken,kadroya Selçuk ve onun gibi sağlam oyuncular eklenecekken Arda bu sezonun tadını çıkarsın,öyle gitsin.Zaten Atletico Madrid'in durumu da hiç parlak değil.Hatta bu gidişle seneye ligi epey kötü bir yerde bitirirler arada Arda da kaynar.

Her şey bir yana Arda giderse bizim kadro kurmamız epey zorlaşır.Zaten Türk kalitemiz çok düşük.

Atletico'nun Arda aşkı yeniden alevlendi!

İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid, Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ı transfer etmek için yeniden harekete geçti.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. İspanyol Kulübü Atletico Madrid'in Arda Turan aşkı bitmek bilmiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımda kalacak açıklamasına karşın, Atletico'nun ısrarlı girişimleri Arda Turan'ın İspanya'ya transfer ihtimalini yeniden gündeme getirdi.

İspanyol kulübünün yöneticilerinin Arda Turan için son tekliflerini yaptıkları Arda Turan ve menajerinin bu akşam bir araya geleceği, ardından da Galatasaray yönetiminin bu teklifi değerlendireceği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Arda Turan'ın transferine izin çıkabileceği gelen haberler arasında.

Arjantinli yıldızı Kun Aguero'yu Manchester City'ye satan ve Atletico Madrid, parasal anlamda da önemli bir rahatlama yaşadı. Bu rahatlık, İspanyol Kulübü'nün, Arda Turan transferinde yeniden harekete geçmesini sağladı.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e olası transferi ise hiçbir şekilde 'takas' yoluyla gerçekleşmeyecek. Bilindiği gibi Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan ile uzun bir süre yakından ilgilenmişti.

Arda Turan ile İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Chelsea de yakından ilgilenmişti. Türk spor basınında Arda Turan'ın adı Lyon ve Paris Saint Germain ile de geçiyordu ancak edindiğimiz bilgilere göre bu haberler gerçekliği yansıtmıyor. Arda Turan için şu an tek ve en güçlü aday Atletico Madrid.

Arda aşkı yeniden alevlendi! - Türkiye Transferler - Galatasaray

Haber: Hilmi SEVER

Cevap: Atletico'nun Arda aşkı yeniden alevlendi!

Bu aşk bitmez,Arda hiçbir yere gitmez.

Atletiko borc bataganda ,nasil alir Ardayi

aguero dan sonra bitlendi tabi şerefsizler

versinler 20 milyon euro ki veremezler

20 milyon euro aşağısı kurtarmaz.:D

Bu sevda bitmez.

30M € versinler düşünürüz.

Havasını alır bundan sonra Atletico.

O yaptıklarından sonra.

Hem Atletico'ya göre daha büyük bir oyuncu Arda.

haberde kac para teklifte bulundukları yazmıyor :D

matayı sattılar mı bunlar ondan mı istiyolar

Geri
Üst Alt