Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: ARDA TURAN'ın gitmesine engel olmalıyız!

Okumadım."Gitmek istiyorum" diyene dur denmez diyorum sadece.

yetti artık ya.lan neden bukadar zaman bekliyon,sezon başında gitsene,birkerede yararın dokunsun şu takıma

Gitmek isteyen birinin gidişine niye engel olalım

adam gitmek istiyor zorla tutacak halimiz yok

Neden gitmek istiyor ama bunu kendine hiç sordun mu? Basın karalarken, ona bel altı vururken nerdeydiniz ! Burda anca hepiniz fener medyası diye yazıyorsunuz. Ama karsı gelicek bir duruş sergilemiyoruz. Meyve veren agaç taşlanır. Fener medyası'da bizim Arda'yı kaybetmemiz icin elinden geleni yaptı ve sonunda belkide hedefine ulaştı !!!

Cevap: Ü. Aysal, A. Madrid Başkanı ile İstanbul'da Görüşecek

Reyes+Forlan+5m=Arda

Ya da

Forlan+12m=Arda

Ya da

Babayaro.

Yeri geldimi ''babam'' dediği Fatih Terim'i dinlemeyen adam, Galatasaray taraftarını mı dinleyecek?

arda turan gitme sakın ben ve tüm galatasaray tarafltarları seni çok seviyoruz
images

Neden gitmek istiyor ama bunu kendine hiç sordun mu? Basın karalarken, ona bel altı vururken nerdeydiniz ! Burda anca hepiniz fener medyası diye yazıyorsunuz. Ama karsı gelicek bir duruş sergilemiyoruz. Meyve veren agaç taşlanır. Fener medyası'da bizim Arda'yı kaybetmemiz icin elinden geleni yaptı ve sonunda belkide hedefine ulaştı !!!

bırakın allah aşına neyi karaladı...hep aynı şey yok üstüne gidilmiş cartmış curtmuş,onun yerinde olmak isteyen milyonlar var..günde ortalama 15.000 tl kazanıyorsan,heryerde gözdeysen,popülersen bazı şeylerede katlanacaksın

Büyük futbolcusun daha da büyük bir futbolcu olmak için tercihini iyi yap Arda A.Madrid o yola açılan bir kapı ...

Bakın.Arda'nın bu yola gelmesinde hepimizin etkisi var.Bir takım taraftarlar yazıyor ki,66'yken farklıydı 10'ken farklı diye.Bu taraftarlar daha 2.sezonunda da Arda'ya küfür ediyor,medyadaki haberlere çanak tutuyordu.Ha Arda'da Galatasaray taraftarı ile barışmayı istemedi,kendisine hala iyi teklifler gelirken Avrupa'ya gitme yolunu tercih etti.

Taraftar sütten çıkmış ak kaşık değil,en azından ben bu konuda Arda'ya laf etme hakkını görmüyorum kendimde.Yolu açık olsun.Umarım gittiği ülkede iz bırakır.Nihat'ın İspanya'da yaptığı gibi.

yolu acik olsun biz önümüze bakalim bize ne kazandirmiski bu zamana kadarda engel olalim

Gitmek istiyorsa gitsin adamı zorla tutmasınlar.Ama Selçuk İnan'da geldikten sonra onların iyi ikili olacaklarını bu ligde çok iyi işler başaracaklarını düşünüyordum.TT Arena'da da Şampiyonlar Liginde oynamadan gitmesine üzülürüm.Ama bunları geçtim Arda'nın yeri mutlaka dolar! Elimize geçecek sıcak parayla iyi bir oyuncu alabiliriz.Bu büyük ihtimal yabancı olur tabi ki.

4 milyon euro isteyip kabul etmedi diye gönderildiyse adam haklı. Belki 4 İsteyip 3-3,5 milyon euroya kabul edecekti. Ama olay farklı bence. Yönetim Ardayı satmayı kafasına koymuş.

Arda'nın gitmesine razı olanların Galatasaray taraftarı olduguna ihtimal vermiyorum. Bu takımın 1 numaralı oyuncusu Arda Turan'dır. 5-10 m euro icin mi Arda'dan vazgecicez. Bugün Arda'yı sattıgın fiyata bana Arda gibi futbolcu bulabilirmisiniz bunu söylesenize. Arda şuan sadece kırgın, bütün problem burada! Adam sinema kapattı olay oldu, kız arkadasıyla dısarı cıktı olay oldu. Denize girdi olay oldu. Hepsi bu FENER Medyası yüzünden... Neden onlara Galatasaray'ın basarılı olmasını istemiyor ÇEKEMİYORLAR ! Ve Arda Turan gibi bir yıldızı bizden uzaklaştırma çalısıyorlar.

Kafasına gitmeyi koymuşsa, gitmesine engel olmaya çalışarak kaptana en büyük kötülüğü yapmış oluruz...

Umarım döndüğünde de gittiğindeki gibi başı dik olur...

Not: Ama sezonun başlamasına ve transfer döneminin bitmesine bu kadar kısa süre kaldığı bir zamanda ben gidiyorum demesini kabullenemiyorum... Böyle olmamalıydı... Gitmesine üzülürüm ama kısa bir süre sonra umrumda da olmaz... Herkes gider biz kalırız...

Arda'nın gitmesine razı olanların Galatasaray taraftarı olduguna ihtimal vermiyorum. Bu takımın 1 numaralı oyuncusu Arda Turan'dır. 5-10 m euro icin mi Arda'dan vazgecicez. Bugün Arda'yı sattıgın fiyata bana Arda gibi futbolcu bulabilirmisiniz bunu söylesenize. Arda şuan sadece kırgın, bütün problem burada! Adam sinema kapattı olay oldu, kız arkadasıyla dısarı cıktı olay oldu. Denize girdi olay oldu. Hepsi bu FENER Medyası yüzünden... Neden onlara Galatasaray'ın basarılı olmasını istemiyor ÇEKEMİYORLAR ! Ve Arda Turan gibi bir yıldızı bizden uzaklaştırma çalısıyorlar.

Yahu adam gitmek istiyor, kimsenin birşeye çalıştığı yok. Taraftar, yönetim, özellikle de hoca kalmasını çok istiyor. Ama o kalıcam demesine rağmen hala diretiyor belli ki. Adam istiyorsa kim karışabilir ki ? Keşke sene başında anlaşsaydı da böyle günler görmeseydik...

Geri
Üst Alt