Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: ARDA TURAN'ın gitmesine engel olmalıyız!
Okumadım."Gitmek istiyorum" diyene dur denmez diyorum sadece.
Okumadım."Gitmek istiyorum" diyene dur denmez diyorum sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam gitmek istiyor zorla tutacak halimiz yok
Arda'nın gitmesine hicbir Galatasaray taraftarının razı olmadıgını düsünüyorum.
Neden gitmek istiyor ama bunu kendine hiç sordun mu? Basın karalarken, ona bel altı vururken nerdeydiniz ! Burda anca hepiniz fener medyası diye yazıyorsunuz. Ama karsı gelicek bir duruş sergilemiyoruz. Meyve veren agaç taşlanır. Fener medyası'da bizim Arda'yı kaybetmemiz icin elinden geleni yaptı ve sonunda belkide hedefine ulaştı !!!
Gitmek isteyen birinin gidişine niye engel olalım
Arda'nın gitmesine razı olanların Galatasaray taraftarı olduguna ihtimal vermiyorum. Bu takımın 1 numaralı oyuncusu Arda Turan'dır. 5-10 m euro icin mi Arda'dan vazgecicez. Bugün Arda'yı sattıgın fiyata bana Arda gibi futbolcu bulabilirmisiniz bunu söylesenize. Arda şuan sadece kırgın, bütün problem burada! Adam sinema kapattı olay oldu, kız arkadasıyla dısarı cıktı olay oldu. Denize girdi olay oldu. Hepsi bu FENER Medyası yüzünden... Neden onlara Galatasaray'ın basarılı olmasını istemiyor ÇEKEMİYORLAR ! Ve Arda Turan gibi bir yıldızı bizden uzaklaştırma çalısıyorlar.