Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Bildiğin rezillik,kepazelik.Lan adamlar daha yeni 45m koydular kasalarına.Hiç mi zorlayamadın 15-16m vermeye.Ne fark vay 12 ile 16 arasında yeaaaaaaaa diyenler için şimdiden söylüyorum,eboue yi 4 e alıyoruz,canayı 4 e almıştık farkındasınızdır umarım?

...

Ardaya hakaret serbestmi artık ?

Bu reyesle forlan icin bizimle dalga gecen takıma su ardayı hic pahasına verdik be! Baska takım mı yoktu dünyada be Ünal Baskan verdin şunlara...

lubeayar Lube Ayar

2.5 mu? fenerbahçe, arda'ya hakettiğini verir.. :)) hele şu günler bi geçsin..

Gerizekalı bu kadın.

yeni ardalar cıkarmalıyız yapacak başka birşey yok

o degilde bir ara reyes forlan falan atletico madridi dagıtıyoruz falan denmişti simdi adamlar bizim en iyi oyuncumuzu aldılar. umarım arda için en iyisi olur birazda onun gözünden bakın türkiyede yapılmayan pislik kalmadı ona. ama atletico ya gitmesine uzulmedim degil:(

Arkadaşlar niye bu kadar kasılıyorsunuz.Demek ki çok kararlı idi gitti.Allah yolunu açık etsin.Ayrıca Fatih Hoca alternatifi bulmuştur.

arda gidicem diye tutturup fiyatını düşürdüğü zaman benim için bitmiştir, umarım bir daha bu kulübün içinden giremez, 30 yaşından sonra sana avrupa dönüşü kucak açacak başka bir kulüp bulursun, hoşçakal, hayırlı yolculuklar

Medya yine iş başında. Güntekin Efendi Melo'ya verilen para yüzünden gidiyor'a getiriyor olayı!!!

Üç sene sonra Fenere gider tabi fener burada kalırsa...

Emre abisiyle oynar artık...

Madem gidecektin...

Niye sezon başında gitmedin de Yönetimin iki ayağını bir pabuca soktun...

Anılar forumunda yerin hazır...

Benimsemediğim bir GALATASARAY kaptanı olarak hatırlayacağım...

Aynen.Dediklerini tam ben yazacakken beni bu zahmetten kurtardın.Bir bakıyorum Hakan Şüküre,Hasan Şaşa.Bir de buna.Takımın en çok ihtiyaç duyduğu zamanda bırak git.3 sene sonra fb ye giderse şaşırmıyacagım.Madridte küme düşme mücadelesinde başarılar sana avrupanın en büyük külübüne gittin tebrıkler.

12 miyon euromu peh...Yazıklar olsun...

o değilde 3-5 gün önce şeref aydın ardanın videosunu paylaşıp canının çok sıkkın olduğunu belirtmişti, bu şeref aydın müneccim falan olabilirmi acaba ???

Galatasaray'ın milli yıldızı Arda Turan önümüzdeki sezon Atletico Madrid forması giyecek. Arda Turan Atletico Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Atletico Madrid, Arda için 12 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek. Arda, Madrid ekibinden yıllık 2.5 milyon euro ücret alacak.

Geri
Üst Alt