Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

yaşadığı şampiyonlar ligi deneyiminde rakip topçulara kafa atmak yerine farklı şeyler yapsaydı, daha önceden farklı takımlara giderdi ,ne alaka bu şimdi

Asıl senin dediğin ne alaka yahu? Saçmalama. O sezon Cl'de kimdi en iyimiz söyler misin?

Hani gemiyi en son kaptan terk ederdi ?

Aziz Yıldırım 15 milyon Euro teklif ettiğinde satacaktık...

emenike gibi bir oyunvu 10 milioyna gidiyor arda turan gibi Turkiyenin en iyi yerli oyuncusu 12 miliyon tuhaf degilmi para icin satyisak keske rusyanin bir kulubuna satsaydik

Buna katılmıyorum işte...

Parayı kim verirse ona gider...

Emre abisinin yanına gidebilir...

Hatta çoktan gitti bile, Fener 20M euro verir. %20si olan 4üde elimize verirler bizde 17M euroya fenere satmış oluruz. Keşke direk satsaydık Aziz 18M veririm diyordu.

Ayıptır söylemesi bizden bir b.k olmaz. Türkiye'nin en kaliteli futbolcusunu Galatasaray'ın ruhunu sattılar. Yazıklar olsun.
Bu transferin perde arkasını bilmeden sallıyorsun. Yönetim satmadı, Arda gitmek istedi. Başkan maaşına yüzde 50 zam yaptık. Yinede gitmeyi istedi dedi. Terim bile satılsın demiş.

cogu kisinin begenmedigi memet topal valencia ya transfer oldu ,dunya yildizimiz athletico madride :) Valencia > Athletico madrid benim gozumde

Memet topal > Arda

"arda'ya 14 milyon euro versinler, arda'yı sırtımda ispanya'ya taşırım" diyen Aziz Üstel kıl payı yırttı : )

Emenike elin enayisine 10 milyon euro bedelle satıldı. Biz İspanya'ya satıyoruz oyuncumuzu.

Bir Rus takımı ile anlaşsaydı 20 milyon euro ya satardık en az.
rusyayla ispanya 1 degil ama. rusya takıkmları degerinden cok para verebiliyor. birde gecen sene ve ondan önceki sene takımda cok iyi bir performans sergilemedi. keşke avrupa şampiyonasından sonra gitseydi.

bu transferin perde arkasında ahmet bulutu parmağı büyük selenanında avrupada yaşamak istediği biliniyor zaten ciddi bir etkisi olabilir

Beyler üzülüyoruz ama arda kendisi istedi onu oradada desteklemekten başka yapacak birşeyimiz yok klübe güzel bir para kazandırdı yolu açık olsun kaptanın.

yerini doldurmak için yaşlı değil potansiyeli olan 10-15 m € bir yıldız adayı almamız lazım o oyuncuda parlatıp para kazanmamız lazım çark böyle dönüyor.

Tek üzüntüm keşke atletico olmasaydı uyuzum atletico'ya ama olsun destekleyeceğiz.

arda 'nin yeri ancak eden hazard ile dolar. baskasi kurtarmaz.

Geri
Üst Alt