Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Hagi'nin Hakan Şükür'ün futbolu bıraktığı günü hatırlayan hiç bir Galatasaraylıya hiç bir gidiş koymaz...Önümüze bakalım...

Arda sat(ıldı) hayırlı olsun.. Kaptan Yolun açık olsun..

Kime istersen dönebilrisin. Biz Hep BuralARDAyız.. Pek üzülmedim hazırlamıştın zaten buna bizi de..

her şerde bir hayır var derler.bizim ve kendisi adına hayırlısı olur umarım.

Arda için değil Galatasaray'ım için hayırlı olsun.

biz bi türk takımıyız ve türk lirası ile dolu borcumuz var kuruda göz önünde bulundurursak 30 trilyon gibi bi rakama satıldı bende arda için iyi bi rakamdır.ardanın kariyeri düşüşe geçicektir fizik olarak sıfır bi oyuncu tamam yetenekli ama fiziği seneler ilerledikçe sergene benzicektir.en doğru kararı verdik ardanın gidicem gidiyorum küstüm tavırlarından bıkkınlık gelmişti.emekleri için tşkrler yolu açık olsun ama ben başarılı olacağını düşünmüyor geri döneceği yer burasıdır bu fizik ve hızla ispanya liginde kontra atağa dayalı oyun oynayan madridde iş yapamaz

2-3 gün evel şeref aydın arda gitcek dediğinde adama kimse inanmamış yerden yere vurmuştu. gene tutturdu adam helal olsun valla :)

Artık Başkan çıkıp Arda konusunu kapatın demeli ve bize gelecek transferleden bahsedip özgüvenini ortaya koymalı kulübün.

demek gitti

vicdansiz sabuha :D

b..k var avrupada

Ruh der ki...

Yarı yolda bırakma ; ) (!)

Resmi aciklama geldi mi?

Emenike fenerde 1 maç bile oynamadan 10M euroya gitti, bizim gözümüz gibi senelerce baktıgımız Arda gide gide bizimle dalga gecen A.Madrid'e elimizle ikram ettik. Fenere satsak daha iyiydi valla !

Benim tek üzüldüğüm nokta da bu zaten.Çok üzülmedim çünkü kendisi gitmek istiyordu bence arda orada başarılı olacak.:)

Şok oldum lan..Böyle gitmek yakışmadı sana Arda..Yakışmadı.

İnşallah bundan sonra takımından kaçmaya hevesli olmayan, ot'a b*k'a küsmeyen, düzgün bir KAPTAN seçersiniz.

Sevgili Galatasaray yönetimi.

Geri
Üst Alt