Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

İyi hoş gittin de arda bey şimdi mi gidilir ya. Madem gidecektin 1 ay önce gitseydin de biz de önümüze baksaydık. Transfer stratejileri oyun planları tümden değişecek şimdi. Vebali senin boynuna!

Fatih Terim bile kaybettiklerini kazanması için takımın başına geldi

herkes bi çaba içinde klübü tekrar eski günlerine döndürmek için

ama

taraftarın Metin Oktay la yanyana fotoğrafını koyduğu Büyük Kaptan arda turan

bırakıp gidiyor...

Helal olsun onun galatasaray sevgisine

Ne oldu F.T. nin olduğu yerde bana laf düşmez diyordu. Cahil çocuklar.

Burada Arda'yı tartısırken diğer yandan onun bizden kopması için elinden gelen her seyi yapan, her saniye aklına girmeye calısan Ahmet Bulut'u unutuyoruz.

Ciddi tepki gösterilmeli bu adama.

arda turan iyiki gitmiş. şurda yorum yapan bazi insanların hakertleri daha dinlemez. bazıları gibi (tuncay) gibi bonservissiz gitmedi en azından. adam GS LI DİYE GS DAMI OYNAMAK ZORUNDA LAN. BAK HASAN ŞAŞA LİVERPOLA GİTMEDİ. TARAFTAR BURDA HASANA ETMEDİGİ küfür kalmadı. başına laptop bile atıldı. onun icin boş boş konuşmayalım. hayırlısı olsun demeyi bilelim sacma sapan yorumlar yapmayalım.

Takim yavas yavas oturmusken uyum sürecini atlatmisken 2 transfer yapip sampiyon olacaktik güya. Yakismadi sana Kaptan.. Medyaya yenildi maalesef. Yolun acik olsun Kaptan :(

Sol acikta Caglar Birinci oynar artik.

yalniz laf atgim seref aydin yine hakli cikti burdan uzur diliyorum kendisinden :)

Galatasaray ruhunu satmadı,

bana göre ruhu Galatasaray'ı sattı.

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid'e transferi ile ilgili resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Ne kadar cok para kazandirdi!! Arda kendisi gidecem diye tutturdu, fiyatini düsürdü.. Maddeler pek bir ise yaramaz, bonservis performansa göre ödenir. Ben tam tersi derim, Arda bonservisini 12M Euro'ya DÜSÜRDÜ! Transfermarkt bile daha cok bir bonservis bedeli bicmisti Arda'ya..

Anlamadım ? Falcao gibi bir oyuncu 45m çok rahat eder ve çokta büyük bir paradır.Ben Arda öyle yaptı böyle yaptı demedim.Falcao'nun durumundan bahsettim.Sakin ol.

Defansı güçlendirmek gerek sol bek almalıyız derken şu anda en eksik yanımız hücum hattımız oldu. Sağol Arda Bey :(

Orhan Ak ve Volkan Yaman'ı geri almaktan başka çare kalmadı.

Aha gittecek gibi wallah...:/

Turk sol kanat lazim simdi...kim olabilir ki? :S

Geri
Üst Alt