Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Emin ol .ötüne baka baka geri gelecek. Zaten bahsettiğin oyuncular olduğu için olması gerekenden fazla sivrildi bu ligde. İspanyada Sarp, Barış yok canım kardeşim. Fiziki olarak bir türlü kendini geliştiremiyor. Orta işi gerçekten çok zor. Her aşı tutmaz.

mehmet topal gibi mi

Tepedeki logo değiştirilsin lütfen.Arda yerine Metin Oktay konulursa güzel olur.

görüşmelere başlandığı bildirildi diyor keşke bizim yönetim onların bize reyes'te yaptığını yapsa :D:D

Şeref Aydın hakikaten helal olsun adama.Ne yalan söyleyeyim ben salladığını düşünmüştüm.Özür dilemek düşer bize de :)

Arda'nın bu yaptığı iş hiç iyi olmadı.Zor durumda bıraktı bizi.

Biz ardayla GALATASARAY olmadık o GALATASARAY la arda oldu.Yine görüyoruzki oyuncu kim olursa olsun gelip geçici.

Hayırlı olsun yolu da açık olsun.

Her halukarda guc kaybettigimiz kesin, yerine daha iyisini alabilsek bile bu degismeyecek.Yabanci hakkimizin biri hic hesapta yokken harcandi.Hayirlisi olsun diyelim.

Beyler 12 celallendirmesin sizi. Bekleyin bir resmi açıklamada kaç milyona sattığımız yazar. O zaman konuşalım bence bu konuyu.

bu da geri gelmek istediğinde fenere giderse allah belanı versin ağlayacm sinirimden

Bizim Türk oyuncularini hic anlamiyorum. Avrupa diye tuturuyorlar..... sanki Afrika da biryerde oynuyorlar

sezon sonuna doğru rıdvanın programına çıkmıştı

"anlaşırlarsa gidermisin" sorusuna gözleri parıldayarak "gitmek isterim" dedi

daha ne söylenebilir

o bizi kafasında bitirmiş

"Arda Turan' ın Avrupada oynamak hakkı"

"Giderken para kazandırdı"

"Zorla güzellik olmaz"

"Avrupada bizi temsil etsin" gibi bence saçma sapan mesajlar atanlar, stoperde Servet Çetin' i geçtim, Gökhan Zanı seyrederken, solbekte Hakan Baltayı seyrederken hiç gıklarını çıkarmısınlar.

Ve bu senede sampiyonluk hayelleri suya dustu. Avrupaya gitmek bile cok zor. Yonetim 12 milyona en iyi turk kanat oyuncusunu sattilar. Aldiklari para ilen Ardanin kalitesindeki kanat oyuncular 20 milyondan assagiya alamassin.

Yonetime yaziklar olsun, buyuk bir kazik yedik. Gelen gecen biye vuruyo anasini satayim.

Bu ARDA fenerde olacaktı ne yönetimleri ne de taraftarı hiçbir yere salmazdı onu...

Bu Arda ne tuncay ne de baljic çünkü.

ama satmaya gelince emenike 10 Arda 12 milyon

anlamadım gitti...

Geri
Üst Alt