Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Hayırlı olsun... Bizim en iyi oyuncumuz 12 m € ' a satıyoruz, adamların posası çıkmış yaşlılarına dünya para verecektik....Olmadı kaptan, biz böyle bir ayrılık hayal etmemiştik...

Tepedeki logo değiştirilsin lütfen.Arda yerine Metin Oktay konulursa güzel olur.
bence hakan şükür olmalı,metin oktay ve hakan şükür bu klübün sembol isimleridir,arda turan malesef 3.isim olma fırsatını ayağıyla tepti,bu sene gitmeyecekti,gemisini terk eden her zaman en son kaptanlar olmalı,bu sene yeniden dirilişte ilk başta rol almalıydı malesef ilk giden olmayı tercih etti

Versinler 20 milyon avro bi gram uzulmem...ama 12 cok cok az.

Adam, gidecem gidecem diye ağlarsa yönetimin de yapabileceği fazla bir şey yok.

Arda'ya vatan haini muammelesi yapmayın beyler.Tuncay gibi beleşe gitmedi.Giderken yine de birşeyler kazandırıp gitti.Neticede adamın hayalleri var,idealleri var.Bunun peşinden gitti..Gitmek istedi,gitti.Kısacası;''Yaşandı bitti''.

182616_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadro sampiyonluga nah yeter.

Ama bu A.Madridin başkanı bizim Ali Dürüstün bir üst versiyonu :)

allah yardımcısı olsun.

kafası başka yerde olan,işine odaklanamayacak olan bir adamdan verim alamazdık.

Kesinlikle daha iyi bir takıma gitmesini isterdim.

Alt yapıdan yeni futbolcular çıkarmamız lazım. 4-5 senedir tık yok.

Ve bu senede sampiyonluk hayelleri suya dustu. Avrupaya gitmek bile cok zor. Yonetim 12 milyona en iyi turk kanat oyuncusunu sattilar. Aldiklari para ilen Ardanin kalitesindeki kanat oyuncular 20 milyondan assagiya alamassin.

Yonetime yaziklar olsun, buyuk bir kazik yedik. Gelen gecen biye vuruyo anasini satayim.

allah belasını versin yönetim arda gitti yaa yazıklar olsun bee

ulan adamın avrupada oynamak istemesi bile suc. birde ardanın yerine koyun kendinizi. hasan şaşı düşünün. adam GS AŞKINDAN gitmedi bizde kaldı. sonra olanları gördük. küfürler ve kafasına laptop atıldı. birazda ardanın tarafından düşünün. zor durumda felanda degiliz. bukadar olayları abartmayın. neden biz kimseyle iyi, ayrılamıyoruz.arda sizden daha cok seviyordur GS I.

Ben destekliyorum.Atletico Madrid, çok iyi bir takım.Göz üstünde bir takım.La Liga , herkesin izlediği bir lig.

Bende olsam şimdiye kadar çoktan giderdim Atleticoya ;)

Arda gittiğine göre Arshavin'e hayırlı olsun diyebilir miyiz ?

Geri
Üst Alt