Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

GALATASARAY için hayırlı olsun , futbolcun gitmek için yırtınıyorsa bence 12 milyon avro çok bile vermişler ,

belki tepki gelecek ama içimdekini yazmak istiyorum ,

son zamanlarda aldığım en hayırlı transfer haberidir bu GALATASARAY için , neden bilmiyorum hiç bir zaman ısınamadım bu çocuğa , hiç bir zaman GALATASARAY lı olarak ta göremedim , 10 numara ve kaptanlık hususu ise benim için çok daha kötü oldu ,

biraz daha açık olayım " abisi " emre belözoğlu olan birisinin takımdan ayrılmasına son derece sevindim üstüne para alacak olmamızda cabası ,

eminim ki birkaç sene sonra " abisi " emrenin izinde fenerin " yıldız " transferi olarak tarihte yerini alacaktır ,

Saygılar.

Arshavin ve Engin Baytar sol kanatlarimiz olur.

Arda gitmeden önce Türkiye pasaportunu unutmasa bari, o meshur pasaport cümlesini hatirlayan vardir aramizda. Sonucta taraftar olarak yapilmasi gereken sey: "Gidene kal, gelene git demeyiz" mantalitesine sahip olmak.

"Gitmek gerekir bazen, fazla yormadan.

Daha cok biktirmadan, vaktiyse ardina bile bakmadan." Can Yücel

Yolun acik olsun Arda Turan.

Bence sende kurtuldun bizde kurtulduk ( 2 senedir gitti gidecek).

Kimse kusura bakmasin ama Arda'ya kimse 20 milyon€ vermez. Sadece Arda'ya degil Turkiye'de hic bir oyuncuya 20 milyon€ vermezler. Hele su son olaylardan sonra oldur vermezler. Bizim o seviyeye gelmemize daha coook varmaalesef.

Bari 15 'e falan gitseydi, bu 12 çok düşük görünüyor gözüme sinirleniyorum :sopa:

psg nin 50 mio aldığı Arjantinli nin adı neydi hatırlayamadım. Biri 50 diğeri 12. İki futbolcu arasında bu kadar fark var mı sizce.

Pazarlama meselesi. Arda kendini ağırdan satsaydı sene sonu 20 kağıda okuturduk.

arda başarılı olursa bundan sonraki futbolcumuzu 20 kagıda okuturuz

keşke sözleşmesine türkiyeye döndüğünde sadece galatasarayda oynayabileceğine dair bi madde!!!

Mustafa Sarp Arda'ya galatsaraylilik dersi versin.. Sarp'a bakin, polisler bile cikaramiyacak onu floryadan.

Arshavin ve Engin Baytar toplamda 11 milyona aliriz.

Geri
Üst Alt