Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Atletico Madrid Galatasaraydan büyük bir takım değil. Laligada 3.sıradaki takıma 40 puan fark atılıyor.Madrid ligi 7.sırada bitirmiş.Aguero satılmış.Takım güç kaybetmiş.Ligte en fazla ş.ligine katılmak için oynayacaklar,uefadada şampiyonluk uzun süre hayal onlar için.Ayrıca 12 milyon çok az bi para.Hem Arda için hem kulüp için başarısız bi hamle oldu.

Edit: Zaten çizgi oyuncusu konusunda yetersiz kadromuz,biri daha gitti.Emre çolak oynar artık sol açıkta :o

hakaret edenleri mümkünse forumdan uzaklaştırın.

bence unal aysal ve yonetim taraftarin ve ozelikle fatih hocanin gonlugnu almak icin cok buyuk 2 transfer yapar bak dedi dersiniz.

Şu an olaya duygusal açıdan bakıp,çok üzüldüğüm için sadece Arda'ya Hayırlı olsun, yolu açık olsun diyorum.Umarım başarılı olur.Yerini doldurmak gerçekten zor...

O değil de Fenerli basın ne yapacak şimdi merak ediyorum ? -Mutludurlar şimdi.Ya da yok ya kimin hakkın da saçpa sapan haberler yazıp prim yapacaklar?-

Ya Gol attığı için küfür edenler ?

Özel hayatına girip aptal aptal konuşanlar ?

Ya da kaptanına küfür eden bizim bazı ergen taraftarlarımız?

Sırf bunlar için gitmedi biliyorum,kafasına koymuştu...Ama hakketmediği şeyleri gördü de gitti.

Çok üzgünüm gerçekten...

Neyse,yolun açık olsun sipsi.

Ardanın yeri dolmayacak olsa dıs basında boy boy haberleri dolaşırdı Bknz: aguero , lukaku .. Ayrıca yeri dolmayacak olsa emenikenin 10 ettiği yerde 12 etmezdi

Nasıl yok ya, nasıl yok. Çıldırıyorum bu yorumlara. 2013 senesine kadar Galatasaray istemedikten sonra Arda Turan hiç bir yere Gİ-DE-MEZ. 2 sene sonra bedavaya gidermiş. 2 sene sonra defolsun gitsin. Alcakları 12 milyon mu ihya edecek Galatasarayı. 12 milyondan çok daha fazlasını kaybedersin zaten şampiyon olamazsan.

Galiba kafaniz basmiyor kusura bakmayin

ya uzuntuden basmiyor yada kasit var basmiyor

Bende uzgunum

Ama Yonetime salliyamiyorum

Adam secilmeden oncede birakmayacam dedi

Ayrilip gidemeyecegi Imparatoru getirdi

eger Imparato tutamadiysa Yonetim ne yasin???

dusunde yazin biraz

Biraz gülün beyler.

'Arda turan transferinde son aşamaya gelen atletico madrid'in tek endişesi, sinem kobal'ın oyunculuk kariyerine ispanya'da devam etme ihtimali. ''

Galatasaray satmadiktan sonra dedigin gibi gidemez, ama unuttugun bir kisim var. O zorla kulüpte tutdugun futbolcu 1 gram adam akilli top oynamaz, sitem eder, sac bas yoldurur, cileden cikartir ve zamaninda satmadigin icin burnunu fitil fitil eder. En ufak bir sorun yasarsan ilerde "zamaninda beni satmadiniz yuuaa!" gibi bahaneleri isitip isitip önüne koyar. Alan memnun, satan memnun.

Kenarda Skibbe, Rijkaard yok, afra tafra yaparsa oturur Terim' in yanında. Olmadı tribünde oturur. 3 maç oturur, 5 maç oturur, sonra anlar pabuç pahalı adam gibi işine bakar. Sen yönetim olarak, teknik kadro olarak futbolcunun karşısında dik duracaksın arkadaş.

Kaptan sakın bakma ardına seni en üst noktada görmek ümidiyle Allah yolunu açık etsin !

hazar_buyuka Hazar Büyüka

Fenerbahce'de kaptan Alex, Besiktas'ta Guti, Galatasaray'da da Servet veya Sabri. Yorumsuz.

Bugünkü Antreman resimlerine bakın.

Fatih Terim sahaya inmemiş. ve Loca'da sadece tek resmi var.

B_0d6508614b979a0bd760182190da7afb.jpg

ne yapsin adm yari yolda birakti bizi resmen

Keita gelebilir mi?Geçtiğimiz günlerde,dönmek istediğine dair haberler vardı.

Atleticoda en iyi futbolsunu Agueroyu sattı mecburen.

Man Unt . Ronaldoyu sattı.Olabiliyor bunlar.Kızmaya hakkımız yok.Profesyonal futbolcular bunlar.Arda büyük etken ama , biz Ardasızda oynamayı öğrenmemiz gerek.

offf öküz basmış forumu valla ruhum daraldı yorumları okudukça şimdiden şampiyonluk gitti falan diyenden tut yönetime küfür edene kadar, siz gidin arda spor'u kurun onu tutun allahın vitaminsizleri

Ne kaptanı lan? Kaptan takımını yarı yolda bırakmaz.

Madrid seneye ŞL ligine katılırsa, 1m verecekmiş. Uefa'ya giderse 500bin tl verecekmiş.

Atleticoda en iyi futbolsunu Agueroyu sattı mecburen.

Man Unt . Ronaldoyu sattı.Olabiliyor bunlar.Kızmaya hakkımız yok.Profesyonal futbolcular bunlar.Arda büyük etken ama , biz Ardasızda oynamayı öğrenmemiz gerek.

Biz 1 sezondur ardasız oynuyorduk zaten renkdaş :)

Geri
Üst Alt