Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

mehmet topalın kendini kabul ettiremediğini neye dayanarak iddia ediyorsun anlamıyorum

30 maç ilk 11 başlamış adam

napacaklar stadın adını mehmet topal arena mı yapacaklar

biz bisürü mevkiye mevkisi icabı standart bir adam bulamıyoruz

Uç örnekler veriyorsun. Asıl sen kendisini kabul ettirdiğini neye istinaden iddia ediyorsun. Bunu söyleyen sendin bende daha kabul ettirecek birşey yapmadı dedim. Her kendini kabul ettiren topçunun ismini stada vermiyorlar. 2-3 sezon oynar, istikrarlı şekilde kadroya girer, takımın parçası olur o zaman dediğine kabul. Ama öyle 1 sezonda kendini kabul ettirdi falan hikaye.

taraftarın o bakımdan kalbi boş kalıcak tahminimce ne olursa olsun,Arda sevgisi bi başkaydı.Ama sahada Arda Turanın yerini doldurabilicek transfer rahatlıkla olacaktır.Yani Ünal Aysala güveniyorum.Taraftarı mutlu edecektir.

iyiki Selçuğu aldık

o da olmasaydı şimdi koca takımda kaliteli 1 tane türk oyuncu kalmayacaktı

[video=youtube;a5DHv61SeD0]https://www.youtube.com/watch?v=a5DHv61SeD0[/video]

Bu sene hiç izlenmediği kadar Atl.Madrid maçları izlenir.Arda'yı o formayla görmek...:akansular: Çok garip ya.Ya da ben çok duygusal açıdan bakıyorum.

Teşkkür ediyorum yönetime teşekkür ediyorum dünya yıldızlarını takımımıza topladığıdığınız için teşekkür ederiz dünya kulubü yaptığınız için teşekkür ederiz adam gibi adam olan FATİH TERİMİ KANDIRIP YARI YOLDA BIRAKTIĞINIZ İÇİN.

defolsun gitsin istedigi yere gittsin emre abisi gibi

Hayirli olsun.Yolu acik olsun.

nkucukk ali naci küçük

Evet, G.Saray'ın Arda'nın yerine alacağı yada almak istediği isim belli gibi diyebiliriz...

twitter takip listemde vardı bu adam kim beyler unutmuşum da soruyorum ?

Artık yaşı gelmişti.Kendini artık büyük liglerde göstermesi gerekiyordu.

Türkiyedeki en iyi oyuncu gitti.Ama yine en iyisi bizde.Selçuk İnan sonra Gökhan Gönül ve Emre geliyor.Ama yine en iyisi bizde ;)

madem bu kadar gitmek istiyor gitsin nereye giderse. GS kimsenin kapsislerini havalarını çekemez. kulüp bedeli belirler veren alır ardayı.

yolu açık olsun. futbolu GSda bırakarak efsanelerden biri olabilirdi.

nkucukk ali naci küçük

Evet, G.Saray'ın Arda'nın yerine alacağı yada almak istediği isim belli gibi diyebiliriz...

twitter takip listemde vardı bu adam kim beyler unutmuşum da soruyorum ?

Volkan Şen, Engin Baytar sa bu daha büyük depresyon olur. Hadi Volkan Şen neyse de o alınsa bile yabancı bir yıldız şart orta sahaya

Gitmemesi lazımdı. Ailem gibi görüyorum dediği Galatasaray,Babam gibi görüyorum dediği FT,Galatasaray Başkanı Aysal ve Galatasaray taraftarları gitme diyorsa gitmemesi lazımdı..En az 1 sezon daha kalmalıydı.. Ama gitmeyi seçti.Söylenecek fazla bir şey yok..Yolu açık olsun..Umarım herşey gönlünce olur KAPTAN !

gide gide atleticoya gitti ulan okadar avrupaya gitmek istiyosan buyuk takimlara gideceksin atleticoya degil hersey o manager ahmet bulutun kafasindan cikiyo buisler

Geri
Üst Alt