Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Arkadaşlar Keita falan filan hikaye. Bizim tam olarak yenilenmemiz lazım. Yeni yabancılar, yeni yerliler.

ilk defa mlade boleslav maçında izlemiştim eski açıkta.Gerçekten çok seviyorum Arda Turanı,şuan çok üzgünüm.Keşke bikaç sene sonra gitseydi.

Bu taraftar sana neleri layık bulmuştu, kimlerin yerine koymuştu.

ama...

Yanılmışız.

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid'e transferi ile ilgili resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif AŞ

Anlamadım alakayı ?

İroni olduğu belli ;ama anlamadım alakayı ?

Diyorsun ya Keita'nın iş ahlakı yok diye. Bende Galatasaray'da iş ahlakı en yüksek olan oyuncu olarak bildiğimiz Arda Turan'ın bizi yüz üstü bırakmasını anlatmaya çalıştım. Keita hayranı falan değilim ayrıca Keita gelse iyi olur diye espiri yapmıştım.

Keşke çıkıp şaka desen, yalan desen kekledik desen.

Yahu yönetimi suçlamayı ve Arda-Emre benzetmesi yapmayı bıraksak ne iyi olur.

Bence çok iyi bir karar.Adam kafa olarak bitirmişti zaten,herifçioğlunun dediği gibi;''Hayırsız .... hayırsız evlat ...'' misali.

Daha iyi bir yerli bulabilirmiyiz bilmem ama,Arda oyunu çok yavaşlatıyordu.Tek başınalık yapmaya devam ediyordu.Pas alıverişinde çok zayıftı.Bir çoğunuz saydırıyordur bana eminim,ama ben hiç üzülmedim.

Defol Arda.. Yarın öbürgün fenere de transfer olursun sen.. Belki T.D olarak emre abin olur başında..

Arda'ı zorla tutsaydık; Arda'ı Arda yapan futbol yeteneklerinin yarısını dahi göremezdik sahada . Kusura bakmayın; Arda'ı severim, ama kara kaşı kara gözü için değil, oynadığı futbol için severim.

Arda yönetime bence sonunda lanet olsun dedirttirdi. Yoksa bırakmazlardı. Adam gidecem diye tutturdu hala millet yönetime sallıyor.

Aynen şunu anlamak zor mu yahu yönetim satmak istese adnan polat protokol yapmış o zaman satardı ama anlamakta güçlük çekenler var.

Herkes gider BİZ kalırız,bir oyuncuya mı bağlıyız giden gider her fırsatta yönetime laf söyleyenler var anlamıyorum gerçekten.

Geri
Üst Alt