Osman Işık
Tecrübeli Üye
- 22 Ekim 2010
- 6.265
- 1
- 1.023
Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu
ünal aysal gaza gelip fena transferler yapacaktir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana birşey derdim ama neyse.LAligada şampiyon 3.sıradaki takıma kaç puan fark atmış bi bak.A.Madrid ligi 5. değil 7.sırada bitirdi ayrıca.Atleticomadrid Galatasaraydan büyük bi takım değil.senin beynin bunu algılayamaz,bizler Galatasaraydan büyük bir takıma gidemediği için üzülüyoruz.
Defol Arda.. Yarın öbürgün fenere de transfer olursun sen.. Belki T.D olarak emre abin olur başında..
Büyük mü ?
sence arda ne kadar takimina veya taraftaruna sahip cikti
Hayırlı uğurlu olsun güle güle harcayın 12 milyon euronuzu.

sizler hasan şaşı yuhalayan şuan Hakan şüküre siyasi amaçlı küfür eden,10 senedir Galatasaray forması altında oynayan kaptanlar oyundan çıkarken ıslıklayan,5 senedir Galatasaray formaı giyen oyuncsuya takımını sattı iftirası atan zavallılarsınız.Arda turanada hakaret edin alıştık bu görüntülere.
Diyorsun ya Keita'nın iş ahlakı yok diye. Bende Galatasaray'da iş ahlakı en yüksek olan oyuncu olarak bildiğimiz Arda Turan'ın bizi yüz üstü bırakmasını anlatmaya çalıştım. Keita hayranı falan değilim ayrıca Keita gelse iyi olur diye espiri yapmıştım.