Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

ünal aysal gaza gelip fena transferler yapacaktir bence

Galatasaray Turkiye'de neyse Atletico Madrid'e Ispanya'da odur. Aradaki fark sadece Atletico Madrid Barca ve R.M geresinde. Buda zaten cok normal. Biz ise herzaman Turkiye'nin en buyuk takimiyiz.

sana birşey derdim ama neyse.LAligada şampiyon 3.sıradaki takıma kaç puan fark atmış bi bak.A.Madrid ligi 5. değil 7.sırada bitirdi ayrıca.Atleticomadrid Galatasaraydan büyük bi takım değil.senin beynin bunu algılayamaz,bizler Galatasaraydan büyük bir takıma gidemediği için üzülüyoruz.

Atletico bayağı iyi bir takım.Elit takımlardan biri.Bende olsam arkama bakmadan giderdim.La Liga futbol ligi tam olarak.Türkiyede şikesi,cartı curtu.Küfürü,tarla gibi sahalar varken durulmaz zaten :D

Ardayı çok sevdiğim için gitmesine üzülmem.Ntvspordan izleyeceğiz artık.Onu izlemek büyük bir zevk. :)

Defol Arda.. Yarın öbürgün fenere de transfer olursun sen.. Belki T.D olarak emre abin olur başında..

sizler hasan şaşı yuhalayan şuan Hakan şüküre siyasi amaçlı küfür eden,10 senedir Galatasaray forması altında oynayan kaptanlar oyundan çıkarken ıslıklayan,5 senedir Galatasaray formaı giyen oyuncsuya takımını sattı iftirası atan zavallılarsınız.Arda turanada hakaret edin alıştık bu görüntülere.

Yönetimin hiçbir suçu yok Arda'nın gidişinde. Adamlar daha ne yapsın %50 zam yaptılar başına en değer verdiği teknik direktör geldi, topyekun sahip çıkıldı kaptan diye. Bu saatten sonra gidicem diye tutturana hadi yolun açık olsun demekten başka ne yapabilirlerdi ki?

Büyük atıp ettı, bütün takımın planlarını sil baştan kurmak zorunda kaldık, sene başı gitse sırtımızda taşırdık,Arda büyük ayıp etti

sence arda ne kadar takimina veya taraftaruna sahip cikti

Arda takımına ne kadar sahip çıktı ? Adam daha ne yapabilir , sakat sakat oynadı ? Onun zamanındaki kadrolar kötüyse siz adamdan ne bekliyorsunuz , tek başına herkesi çalımlayıp gol atmasını mı ?

Taraftarına ne kadar sahip çıktı demek ? Taraftar ona ne kadar sahip çıktı ? FB taraftarı Santos ve Vederson'u savunurken bu iki oyuncu süper performans mı veriyordu ? Yapmayın etmeyin , Arda bu takımdan gittiyse bizim bazı taraftar grubumuz yüzündendir.

Yönetimin sucu falan yok. Arda kamptan önce kalacam dedi ve planlar ona göre yapildi. Dün antremana Berkin ve Okan katilinca birseylerin döndügünü anlamistim.

Sirf Arda kalacam dedi diye bu iki genc oyuncu Fatih hocanin ana planinda yoktu ve kampa götürlmediler.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle harcayın 12 milyon euronuzu.

samimi bir sekilde bir sey soracam

bak bende cok uzuntuluyum

yani Ardanin Galatasarayda kalmasini cok istiyordum

Oglenden haberi aldigimda Hatta Seref Aydindan aldikdan bu yana cok uzgunum

Biliyorum sende usgunsunde

amma samimi olarak soyluyorum kusuruma bakma

infonda yazilan yas rakami dogrumu?

Atletico'nun bazı çirkef,cahil ve Türk düşmanı taraftarları Arda'yı sevecek mi bakalım :o

Kimse kusura bakmasın Arda için bu saatten sonra oturup ağlayamam ,illaki kariyer planına saygılıyım ama mayıs haziranda gitmesi daha sağlıklı olurdu,takımın en ihtiyaç olduğu zamanda ortada bırakıp gidilmez . Elbette bizim de hatalarımız oldu ama kaptan denen adam formaya armaya küsmez madem öyle siz görürsünüz der gibi liseli triplerine girmez ama son zamanlarda milli takımla Galatasaray formasındaki performansındaki farkllık zaten herşeyi ortaya koyuyordu , gitmeyi kafasına koymuştu yapacak birşey yok. Her iki takım için de hayırlısı olsun bu arada ;

Büyük kaptan dediğin böyle birşeydir , fedakarlık gerektirir. (Metin Oktay'dan bahsetmiyorum bile)

sizler hasan şaşı yuhalayan şuan Hakan şüküre siyasi amaçlı küfür eden,10 senedir Galatasaray forması altında oynayan kaptanlar oyundan çıkarken ıslıklayan,5 senedir Galatasaray formaı giyen oyuncsuya takımını sattı iftirası atan zavallılarsınız.Arda turanada hakaret edin alıştık bu görüntülere.

Benim geçmiş yazılarımı iyi oku.. Arda Turan'ı en çok savunanlardandım uA'ya karşı.. Fakat o bizi sattı gitti.. Bu desteği bu güveni hiçe saydı..

Diyorsun ya Keita'nın iş ahlakı yok diye. Bende Galatasaray'da iş ahlakı en yüksek olan oyuncu olarak bildiğimiz Arda Turan'ın bizi yüz üstü bırakmasını anlatmaya çalıştım. Keita hayranı falan değilim ayrıca Keita gelse iyi olur diye espiri yapmıştım.

Çok yanlış !

Arda bizi yüz üstü bırakmadı;bize çok iyi bir para kazandırdı.

Dikkat edelim Arda bizim oyuncumuz olarak satıldı ;yani maliyet sıfırdı...

Bu arada Arda'nın gitmesini istemişim gibi bir anlam çıkartmış arkadaşlar;aksine çok üzgünüm.

Sanki ciğerim yandı ...

2000li yıllarda ilerde çocuğu olursa hakan-okan-emre isminden birini koyarım diye düşünüyordum

malum sebeblerden dolayı emre-okan elendi hakan kaldı.

2006 da arda eklendi hakanın yanına

2011 hakan ismi gene yalnız başına...

Geri
Üst Alt