Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

arda sineme guzel bir yat alirsin ispanyada sonrada guzel guzel binersin ohhh ne guzel benim gibi salaklarda oturup aglar

[video=youtube;KGNCilKYNKk]https://www.youtube.com/watch?v=KGNCilKYNKk[/video]

halem sinemin derdindesiniz lan siz delirtiniz adamı adamı sinemada etmediği küfür bırakmadınız bu adam sizin yüzünüzden kaçıyor bu ülkeden.

Agustosun 10u olmus, herkes alacagini almis, satacagini satmis, firsat bekliyor, onlar cikinca degerlendirecek, yoksa öyle kalacak.

Arda, bir anda A.Madride transfer olmak istiyor. Bunun adi, takimi satmaktir. Madem gidecektin, daha önce gidecektin. Takim da ona göre planlarini yapacakti. Su anda birini istesek bile, fiyati cok daha fazla olacak. Panik bir transfer olacak.

Beni en cok uzen Fatih Terim 2 aydir kadro kurmak sistem kurmak icin ugras verirken gitmesi.

Fatih Terim gibi adami cigneyim Madride gitmesi beni uzuyor.La ligada hayatinda hic sampiyon olamiyacagini bile bile gidiyor.

Ardadan once Galatasaray vardi.

takımdan ayrılabileceğini düşündüğüm tek isim takımın kaptanıysa ispanyada başarılar dilerim başkada bişey diyemem

Herşeyden önce Galatasaray'a da Arda'ya da hayırlı olsun. Umarım iki taraf da bu işten karlı çıkar.

Gelelim konuya. Yazacaklarımı tabi ki taraftar gözüyle yazıyor olacağım. Belki futbolcu olsaydım Galatasaraylı dahi olsam kulübe çalışıp para kazandığım şirket gözüyle bakabilirdim, kazanç ve farklı idealler işin içine girince bugüne göre farklı da düşünebilirdim. Bilemiyorum ama bugünkü aklımla şunları diyorum;

Türk futbolunun yükselen değeriyim, iyi bir kulüpte gerçekten iyi bir ücrete futbol oynuyorum. Bulunduğum takımın kaptanıyım ve o takım yaşadığım ülkenin Avrupa'ya bakan penceresi ve iki Avrupa kupası kazanmış tek kulübü. Açıkcası vitrinde olmak oradan belki Barcelona, Manu, Milan gibi üst seviye takımlara gitmek bir futbolcunun idealleri arasında olabilir. Ancak ayağıma bu kadar kırmızı halılar seriliyken vitrine çıkmak için ağır olduğum yerden ayrılmak yerine bulunduğum takımı Galatasaray'ı vitrine taşımaya tercih eder onun için uğraş verirdim. A. Madrid'te bir Avrupa kupası kazanmak, Milan ile bir Şampiyonlar Ligi kazanmak daha olağan birşeyken bunları Galatasaray ile başarmak olay olur ve bence bu başarının içindeki en büyük parçada olmak bana gurur verdi.

Futbol sadece futbol değildir kendine göre inanılmaz dinamikleri vardir. Bugün dünya futbolu denilince akla ilk sırada hep iki isim gelir. Maradona ve Pele.. Tartışması çok su götürür niyetim o değil ancak Pele'yi hep yapmacık ve fazla politik bulurken Maradona'yı bir futbol sever olarak rahatlıkla bağrıma basabiliyorum. Milli takımda yaptıkları, tek başına bulunduğu takıma şampiyonluklar kazandırması, Napoli gibi bir takıma transferi, İtalya'da başardıkları onun bilinen futbolcu kalıplarının dışına taşırıyor.

Arda'nın gittiğimde takımda başarılı olmasına ancak ve belki Türk olması sebebiyle sevinirim ama açıkca ifade etmem gerekirki Galatasaraylı olarak asla sevinmem. Ben x,y,z takımlı değilim tüm evrende tuttuğum tek takım var bunun adı Galatasaray. Sadece ve sadece Galatasaray'ın başarısıyla gurur duyar gerçek anlamda mutlu olurum.

ve son olarak Emenike eğer 10 milyon Euro'ya transfer olabiliyorsa, Arda 12 milyon Euro ile ucuza gitmiştir.

söylediklerinin hepsine onay veririm ,son cümlene imzamı atarım .çok ucuza gitti

Bir galatasaryli olduğunu idda eden futbolcu daha metin Oktay, Bülent korkmaz mertebesine daha erişemedi... Tıpkı Hakan şükür gibi... Üstelik geri döneceğini bile bile...

Sanki galatasaraydan daha iyi bir kulübe mı gittin Arda?

Kariyerindeki formasını giydiğin en büyük takım Galatasaray olacaktır. Umarım bir daha giymezsin.

Servet'e acıyorum yahu. Adam çocukluktan Beşiktaşlı ama fenerde de bizde de oynadı :D

Beşiktaşa yollayalım şunu zan'la beraber :D

Ah Arda ah gitmicektin yanlış yaptın.Gerçekten takımını satmış oldun.Neyse yolun açık olsun orda 2 sene dayanırsan iyidir.Ondan sonra da yine yollarımız kesişir zaten.Geldiğinde de Avrupa da bir şey olmadığını anlamış olarak gelirsin.Yönetim de inşallah Türkiye de sadece Galatasaray a transfer olabilir maddesi koymuştur anlaşmaya.

Emenike Ruslara transfer oldu arkadaslar. Bugün Eto'oya yillik 20 milyon eurodan 4yillik 80 milyon euro öneren de Ruslar. Ruslarin rakamlariyla avrupa rakamlari farkli.

Avrupa rakamlarina göre Arda gayet iyi bir rakama gitti. Roma Bojana ne kadar ödedi? Asagi yukari o kadar. Dürüst olalim Bojan gelse, kacimiz Arda gitti diye üzülür?

Cuma günü gözler Altunterimde olacak. :)

altunterim Osman Altunterim

Cuma günü gidenin yerine kimin geldiğini gönül rahatlığıyla yazabileceğimi öğrendim.. Vur emrini aldım yani :) Güzel güzel.. Nice :)

Geri
Üst Alt