Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Arda aferin sana koçum sana yakışanı yaptın sen galatasaratya caponenin yaptığının 3te birini yapmadın seni büyüttüler ama sen gerçek renk sevdalısı değilmişsin sahte kahraman sana başarılar gittiğin takıma bak emenike ile aynı para yönetimede helal olsun artık kombinelerin tamamı satılır adam almamız gerekirken ayhan sarp balta stancu gibi adamların gitmesi gerek,irken giden adama bak nah dolar o stad

Ana sayfalarında gördüm ; tüylerim diken diken oldu , gururlandım .

Buruk bir sevinç yaşıyorum şu an:

turanfinal.jpg

Dalga geciyorsun demi?

atletico madrid için mi bıraktın bu takımı kaptan atletico madrid galatasaraydan daha mı iyi takım kadromuz onlardan daha iyi aguerosuz ne yapacaklar ispanya liginde hiç bir şey yapamazlar. atleticonun hiç bir bölgesi iyi değil. atleticonun ligdeki kaderini arda tayin edecek takımda ondan büyük yıldız yok şu an.keşke transfer sezonu başı gönderselerdi takıma ciddi anlamda kaliteli 3 adam şart

3. mu? Valencia, Villareal'den sonra gelir bence Atl Madrid :)

Barca=Galatasaray

Real=Fener

Athlet.=Besiktas

Valencia=Trabzon

Villareal'den önce Sevillia ve Betis dahi gelir bakma sen suan Betis in haline. Tarihi daha iyi.

Villareal bu zamanin Bursa dönemi gibi birsey..

Ben buna benzetiyorum.

Biz Hagiden sonra 10 numarayı kalbimize gömmüştük zaten ,sen hiç bir zaman bizim için bir 10 numara olmadın,hele hele Metin oktayın pazubandını hiç taşıyamadın.Şimdide hiç bir sey vermediğin takımını lig başlamadan satıyorsun,gram üzüldüysem adiyim.Hayat boyu Acun abin ve Belözoğlu şerefsizyle mutlu mesut yaşa ,Galatasarayımdan uzak dur kafi.Birde gemiyi ilk terk eden faredir,kaptan değil.Sana yanlış öğretmişler aslanım...

aynen kardeşim sana katılıyorum o menajeri ve emre abisini dinlesin gittiği. takıma bak birde sözleşmede türkiyeye dönerse galatasaraya gelecekmiş ya sen ne verdin kaçtın gittin be arda hakan şükürüm benim be sen bu klübe heykeli dikilecek tek adamsın para değil aşk

Arda arta turan bÜyÜk bÜyÜk kaptan

Pınar Argun Arshavin bitti demiş :o

Bende gururlandım.Ben Arda'yı çok seviyorum.Tam destek futbolcumuza.Ntvspordan izleyeceğiz artık :) Onu izlemek büyük bir zevk.

Dalga mı geçiyosun?

Atletico Madrid kim ya? Bizde inamatoyu alınca ana sayfamıza koymuştuk, inamoto çok büyük bir oyuncumu? Ufjalujsi çok büyük bir oyuncu mu?

Gururlanmış bide :)

Atlético Madrid - Wikipedia, the free encyclopedia

millet atletico madrid'in büyüklüğünü tartışıyor ya, şaşıyorum. siz futbol izleyicisiyseniz ben ne izliyorum o zaman merak ettim. barça, real madrid, chelsea ve manu'dan başka takım yok zaten dünyada.

yok xerezden de sonra gelir

iki sene öncenin avrupa şampiyonundan bahsediyoruz

O el pozisyonu verilseydi diyecem ama -seydi, -saydı ile olmaz bu iş. Ama bilki büyük takım değil A.Madrid. Topal bile Valencia'ya gidiyorsa, A.Turan'ı Liverpool gibi bir takım almalıydı en azından hedefi şampiyonluk olan bir takım, A.Madrid gibi ilk 5 iyidir diyen bir takım değil. Hata yapmıştır, zamanla daha iyi anlayacak.

ardanın hayatına yön veren insanlar emre ve rıdvan neden neden neden? arda neden bu insanları örnek alıyorsun. ve şunu da söyleyebiliriz ki arda bu kulübe başarı kazandırmadı arda liderliğinde bir şampiyonluğumuz bile yok

Geri
Üst Alt