Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

[video=youtube;OyXpwVlrkYs]https://www.youtube.com/watch?v=OyXpwVlrkYs&sns=fb[/video]

Barca=Galatasaray

Real=Fener

Athlet.=Besiktas

Valencia=Trabzon

Villareal'den önce Sevillia ve Betis dahi gelir bakma sen suan Betis in haline. Tarihi daha iyi.

Villareal bu zamanin Bursa dönemi gibi birsey..

Ben buna benzetiyorum.

valencia = trabzon olmamış

valencia futbol şehri degildir ahalisi futbolla çok ilgili degil

yolun açık olsun arda 13 milyon normal bir ücret az felan sayılmaz

tarihlere takılıp kalmayın atletico madrid ve bilbao ispanya tarihinde real ve barçadan sonra gelir ama şu an ilk 4e oynayacak bir kadroları yok villareal sevilla valencia ve bence malaga atleticodan daha iyi durumdalar şu an

Dalga mı geçiyosun?

Atletico Madrid kim ya? Bizde inamatoyu alınca ana sayfamıza koymuştuk, inamoto çok büyük bir oyuncumu? Ufjalujsi çok büyük bir oyuncu mu?

Gururlanmış bide :)

Önce doğru konuş ahlaksız herif !

Mesajın editelenmeden önce gördüm ! Bu forumu bayanlar da takip ediyor !

Senin o sığ dünyan ileriyi görmen için yetersiz kalmış.

Adam avrupaya transfer oldu ! Yemişim A.Madrid'i !

Sen sığlarda yaşamaya devam et !

Arda aferin sana koçum sana yakışanı yaptın sen galatasaratya caponenin yaptığının 3te birini yapmadın seni büyüttüler ama sen gerçek renk sevdalısı değilmişsin sahte kahraman sana başarılar gittiğin takıma bak emenike ile aynı para yönetimede helal olsun artık kombinelerin tamamı satılır adam almamız gerekirken ayhan sarp balta stancu gibi adamların gitmesi gerek,irken giden adama bak nah dolar o stad

Bu olayda yönetimin suçu yok bence. Arda geçen yıl üst düzey oynamadı bonservisi normal. Geçen sene olsa daha fazla olurdu tabiki.

elveda:(

AWbqK6NCMAIfE8Z.jpg

Gozlerim doldu bu resimi gorunce...

Insallah yolu acik olur.

Hayirli olsun.

Bunun disinda sunlari da soylemek istiyorum. Avrupa'ya gitmek istemesini anlayisla karsilamak lazim Arda'nin. Ama keske yaz basinda bu transfer olsaydi. Kalacagina dair bir suru aciklamanin ve haberin ardindan simdi apar topar gitmesi beni uzdu acikcasi.

Arda henuz cok genc. Umarim bundan sonra hayatinda dogru ve guzel kararlar verir. Belki bir gun tekrar Galatasaray'imiza geri doner. Umarim bundan sonra yapacagi aciklamalarinda da dikkatli olur ve basinin kiskirtmalarina firsat vermez. Eger duzgun hareket ederse daha uzun yillar Galatasaray'a hizmet edebilecegini dusunuyorum. Belki futbolcu olarak degil ama teknik adam olarak veya yorumcu olarak. Artik Athletico Madrid'i ve La Liga'yi takip etmek icin bir sebebimiz daha oldu.

Yüzde falan yok sonraki satıştan.Eğer olsaydı üstüne basa basa yazarlardı.

Gittigi Kulüp hata diyenler birdefa daha düsünsün..!! Athletico Madrid'den bahsediyoruz beyler.. Ispanya'nin en popüler 3. Kulübü..

Tarihi Galatasaray'i 2-3 e katlar.. Hiç kizmayin ama bu Takimi küçümsemenizi ve aklima gelmisken söylim Ajax'i da küçümsemenizi hiç anlayamadim..

Bu 2 Takiminda Kariyeri Galatasaray'dan üstün ve Dünyada daha çok söz sahibi Takimlar.. Ben Arda Turan'a basarilar dilerim..

Geçiniz.

Gitmesi ile kızgınlıkla demiyorum. Dönün bakın ilk dedikodu çıktığında aylar önce de demiştim. Bizden kötü bir takım. Hedefi küçük bir takım. Haa İspanya vs lafım yok. Zaten kendi istiyordu yolu açık olsun. Gurur duyulacak bir transfer değil bunu herkes kabul etsin. Bu takımın kaptanı bu şekilde gitmez. Sonu iyi görünmüyor. Orda sanki medya baskısı olmayacak.

Gittin mi başa oynayan takıma gideceksin. Bu doğu edebiyatı baydı artık. "Her Türk Futbolcu Avrupa Hayali Taşı" bu ne lan. Hangi yüzyıldayız.

@tribundergiTribun Dergi

Pınar Argün: Galatasaray, Arshavin ile kesin anlaşma sağladı. Arda Turan'ın durumunun netleşmesi bekleniyordu. Yarın açıklanması bekleniyor

tarihlere takılıp kalmayın atletico madrid ve bilbao ispanya tarihinde real ve barçadan sonra gelir ama şu an ilk 4e oynayacak bir kadroları yok villareal sevilla valencia ve bence malaga atleticodan daha iyi durumdalar şu an

ne demek tarihe bakma

o zaman biz de STSL sekizincisiyiz şu an

yolun açık olsun arda

inşallah iyi bir performans sergilersin, biz de gururlanırız

umarım ileride yine galatasaraya dönersin

para kazandırarak gittiğin için teşekkürler

cuma günü madride gidip sağlık kontroünden geçecekmiş

16 ağustosta takıma katılması bekleniyormuş

Uzulmedim desem yalan olur.

Atleticoda basarilar. Zaten Real Madridden dolayi Ispanyayi takip ederim. Artik Arda icin Atletico maclarini da izleyecegim.

Yolun acik olsun

Geri
Üst Alt