Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

takımda kan kaybı büyük yerinin doldurulması zor oyuncu arshavin doldurur anca şu anda onu almakta ne kadar zor offf

@gkmnozdmirGökmen Özdemir

G.Saray'ın muhtemel 3 yeni transferi.. Arshavin, Eboue, Engin Baytar..

Yolun açık olsun , başarılarınla yüzümüzü güldür utandırma bizi ..

madridden madride transfer olmaz. Aralarındaki anlaşma gereği birbirlerinin oyuncularına bakmıyorlar. Yoksa agüero Real'de olurdu şuanda. Reale gitse bile kakayı mı kesicekcr7yi mi.

ben örnek olarak real i verdim örneklere takılmaya gerek yok.

madrid olmasa chelsea ye gider liverpool a gider veya başka bir takıma ne farkeder ki..

Arda'ya kan kussana,zincirlemi baglayacaklar adami.

zaten o gözümden düştü gerçek galatasaraylı osla bugün gitmezdi 1 sene dayanamadı ne avrupa sevdası var bu topçularda anlamadım mis gibi istanbul nesi var yaa git oraya yaşa hayatını ..ama bu taraftar seni unutur her zaman daha iyileri gelmiştir kimse galatasaraydan büyük değil

5 yıl demişlerdi ama 4 yıllıkmış sözleşme

Daima yanindayiz aslanim.

Sonuna kadar anliyorum bu icinde bulundugun durumu.

Umarim basarili olursun.

@gkmnozdmirGökmen Özdemir

Hamit Altıntop Ocak ayına kadar Real'de.. Sonra.. Belki de ..

Beyler bize dik durus yakisir, Arda gitti diye arkasindan aglayacak degiliz, dusmanlara malzeme verecek degiliz. Tamam, iyi bir oyuncuydu, alt yapidan gelmis ve kaptan olmustu, fakat biz Galatasaray'in kisilerin arka planinda kalmayacak kadar buyuk bir kulup oldugunu biliriz. Herkes gider Galatasaray baki kalir. Simdi herkes kendine gelsin ve sogukkanlilikla karsilasin bu durumu.

Yolun açık olsun kaptan,umarım bizi en güzel şekilde temsil edersin.

Güle güle buyuk kaptan,yolun acik olsun.

büyük derken büyük kaptan bülent korkmaz'dır... Büyük kaptan metin oktay'dır ne güzel demiş BÜYÜK KAPTAN...
7fa74066.jpg

Üzülecek bir durum yokki. Ne yapalım yani Arda = Galatasaray mı ? İyi, yetenekli ve değerli bir oyuncumuzdu. İlerde yine gelir hatta çok uzun sürmez. Askerlik işini halledip döner geri çünkü gittiği kulüp buna uygun :)

Lakin, yerini dolduracak oyuncu mesele. Disipline edilmiş E.Baytar iyi iş yapar. Hasan Şaş vari bir oyuncu ama disiplin sorunu var. Umarım alırız.

En büyük kaptan Bülent Korkmazdir...:) 3 numara !

Yönetim bence iyi iş yaptı. Gitmek isteyeni tutmayacaksın...Arda kaptan olduğundan beri eski Arda değil. Kaç yıldır asık suratını seyrediyoruz. Sakatlıkları, formsuzlukları bıktırdı. Eski formundan uzak. Sanki kız arkadaşı futboldan daha önemli izlenimi veriyor. Kalsaydı aynı şeyler bu sezonda tekrarlanacaktı...

Önemli olan bundan sonrası. Umarım yerine iyi birini alırlar. Çünkü sol kanat iyice çöktü.

arda keşke juventus yada liverpoola gitseydi atleticodan daha büyük bir takım

sadece avrupa'da yaşamak için mi gittin , kaptanlar gemilerini terketmezdi hani

büyük kaptan BÜLENT KORKMAZ

Geri
Üst Alt