Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

pek bi bilgim yok ama m.oktay italyaya transfer oldu biliyorum

Beyler hemen Arda'yı kötülemeye başlamışsınız ayıptır !

Siz onun yerinde olsanız Avrupa'da oynamak istemez misiniz ? Geç bile gitti yolu açık olsun son 2 senedir Galatasaray'da top oynayamıyordu zaten gitmesi en doğru karardı satışından gelecek para ile daha iyi oyuncular alınıp yeri doldurulacaktır gerçi son 2 seneki performansını düşünürsek yeri doldurulamayacak bir oyuncu değildi.

İyi yada kötü hizmet etmiştir bu kulübe ve kendisi gerçek bir Galatasaray aşığı olduğu için herşey için teşekkürler kaptan !

inşallah basın toplantısında duygu sömürüsü yapmaz..yok galatasarayı ve taraftarlı unutmucam diye..profosyonel bir acıklama bekliyorum

Transfer daha resmilesmedi. Baksaniza Love4footbal 5 milyon Euro + Drogba + Malouda paketi diyor :)

qznfgw.png

Siz onun yerinde olsanız Avrupa'da oynamak istemez misiniz ? Geç bile gitti yolu açık olsun son 2 senedir Galatasaray'da top oynayamıyordu zaten gitmesi en doğru karardı satışından gelecek para ile daha iyi oyuncular alınıp yeri doldurulacaktır gerçi son 2 seneki performansını düşünürsek yeri doldurulamayacak bir oyuncu değildi.

İyi yada kötü hizmet etmiştir bu kulübe ve kendisi gerçek bir Galatasaray aşığı olduğu için herşey için teşekkürler kaptan !

kimse gittiği için kızmıyor.bu dönemde gittiği için kızıyor.tüm planları alt üst etti onun için kızıyor..

Zaten tek sorun bu.2 ay önce kalıcak demeyeydi iyiydi.

Harun ba$ghanin dedigi gibi biraz pro olsun bizim Edirneli.

Ne olursa olsun kaçtın da deseler gittin de deseler sen o kutsal formayı geçirdin sırtına. Kaptanlık yaptın bu takıma. Seni sevmeyenlerin, seni çekemeyenlerin inadına YOLUN AÇIK OLSUN ARDA... burdayken gösteremediğiniz değeri ve saygıyı bari giderken gösterinn elin lilcolnüne bile dha çokk saygı gsterdinizzz

şunu idrak edebilmek çok mu zor ya? metin oktayla karşılaştırmalar falan ne saçmalıyo bu millet anlamadm ki? metin oktay da gitmedi mi yurt dışına? adam şimdi gitmeyecekti de ne zaman gidecekti? seneye gidebileceğinin garantisi mi vardı? avrupada yoksun rakiplerin ya küme düşecek ya eksi ile başlayacak.en çok ihtiyacımız olan zamanda gitti gibi bi hava oluşturuluyo? ulan sonra da niye gitti diyosunuz.ulan sizin gibiler yüzünden şu adam bu formadan uzaklaştı be.siz hanginiz ardadan daha çok seviyo bu formayı.adam sanki fenere gitmiş gibi saydırıyo millet.kafayı yicem ha.lincoln ün bi kıçını öpmediği kalanlar ardaya saydırıyo..onun adını ağzına almadan önce önce ağzınızı çalkalayın temizleyin lan!.. hey allahım ya.

kimse gittiği için kızmıyor.bu dönemde gittiği için kızıyor.tüm planları alt üst etti onun için kızıyor..

ne dönemi hangi dönem ya? açıklasana bana? geçen yıldan daha mı kötü durumdayız? yoksa seneye daha mı az ihtiyacımız olacaktı ardaya? avrupada oynamıyosun içerde rakiplerin moral sıfır hepsi ceza yiyecek favori şampiyonsun.hala para ediyoken yurt dışına çıkmanın nesi yanlış?

Yolun acık olsun kazandıkların helal olsun ama anlamadıgım niye gittin? bizim sana bu kadar ihtiyacımız varken neden yıldızlarını satan sampiyonluk sansı olmayan atletico madride gittin. Türkiyenin ve Galatasarayımızın tartısmasız en iyi oyuncusunu kaybettik nedenin maddiyat olmadıgı ortada konusanlar zaten hep konusur onlara kulak asmayıp bir Galatasaray efsanesi olmak varken nie gittin anlamadım. Bu kadar genc yasta Galatasaray kaptanı olmusken niye gittin? Sadece en iyi oyuncumuzu kaybetmedik Romanın Tottiyi Juventusun Del pieroyu barcelonanın Xavi yi real madridin Cassilliası manchesterın giggs i liverpoolun Gerrardı kaybetmesi gibi bu, bizden birini kaybettik manevi olarak umarım bu kaybı karsılayabilicek bir yetenek daha en kısa sürede alt yapıdan cıkarırız.

şunu idrak edebilmek çok mu zor ya? metin oktayla karşılaştırmalar falan ne saçmalıyo bu millet anlamadm ki? metin oktay da gitmedi mi yurt dışına? adam şimdi gitmeyecekti de ne zaman gidecekti? seneye gidebileceğinin garantisi mi vardı? avrupada yoksun rakiplerin ya küme düşecek ya eksi ile başlayacak.en çok ihtiyacımız olan zamanda gitti gibi bi hava oluşturuluyo? ulan sonra da niye gitti diyosunuz.ulan sizin gibiler yüzünden şu adam bu formadan uzaklaştı be.siz hanginiz ardadan daha çok seviyo bu formayı.adam sanki fenere gitmiş gibi saydırıyo millet.kafayı yicem ha.lincoln ün bi kıçını öpmediği kalanlar ardaya saydırıyo..onun adını ağzına almadan önce önce ağzınızı çalkalayın temizleyin lan!.. hey allahım ya.

sana mı sorucaz kimi sevip sevmicemizi,ben kendi adıma eminim arda dan dah cok sevdiğimi bu formayı.onun yerinde ben olsam bu sene kesinlikle gitmezdim.lan lu lunlu konuşma...herkes istediğinin kıçını öper sende git madride arda nın kıçını öp

Yalnız Arda gitti Culio kiralandı o mevkii'de adam kalmadı biran önce yeri doldurulmalı Arshavin adı geçiyor inşallah alıp gelirler :D

[video=youtube;WYvj5AS2MFw]https://www.youtube.com/watch?v=WYvj5AS2MFw[/video]

aradaki fark bu işte büyüksün taçsız kral

metin oktay yurt dışında top oynamadı mı? arda ile farkı ne? rakibine mi gitti? ihtiyacın olan bi zamanda mı gitti? adama bizim tribünün kendisi küfretmedi mi ıslıklamadı mı? kendi taraftarımız hava alanında küfretmedi mi? adamın sevgilisine laf mı atmadı bu millet? tv de adama savgilisi ile olan muhabbeti bel altı espri yapan dobermanı o koltuktan edemeyen biz taraftarlar hangi yüzle ardadan fedakarlık bekliyoruz? utanmadan gitti bitti diyoruz...iğrenmeye başladım bu taraftardan da..

Çalkaladım ben şimdi ne yapıyoruz?

Arda 'yı ciddi olarak eleştireceğim bu transfer tercihinden dolayı.

Bugünlük sadece "hayırlı olsun" ve "yolun açık olsun Arda" diyeyim.

Geri
Üst Alt