Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Form tutması biraz zaman alır ama en kısa sürede alışabileceği takıma gitti, adamların sistemi oturmuş, yabancılık çekmez. Form tutmayı becerirse de ciddi katkı sağlayabilir. Ben de bize gelmesini istemiyordum artık ama doğruya doğru, oynadığı zaman ligde üzerine oyuncu yok. Hazır Avrupa'dan da elendiler, zaten ligde liderler, şampiyonluk için iyice şansları arttı böylece. Bizim maçlarda da herhalde varını yoğunu koyar ortaya bu kadar tepkinin üstüne. Ama artık en azından ben acayip Galatasaraylıyım muhabbetlerinden kurtuluruz.

O da sana ters geliyor işte.Herkes senin perspektifinden baksın,genelde de hemfikir olsun istiyorsun.Bu çemberin dışında kalan bütün fikirler out.Kusura bakma da tavırlarından anladığım bu.

Asil sen kusura bakma Arda ya dair pozitif bir acidan bakmak icin Necati Ates gibi bir adami örnek verirsen tabi tepki görürsün ve bekledigin anlayisi bulamazsin.

Ikisi bir mi ya. Ya da diger Basaksehire giden eski oyuncularimiz. Onlarin eti ne budu ne. Arda örnek Galatasarayliyim diye ortada dolasiyor, ben baska bir takima gitmem edebiyati yapiyor. Alt yapi oyuncumuz, tarihimin en pahali oyuncu satislarindan biri vs. Necati ye ne haksizliklar yapildi. Adama en iyi döneminde git dediler gitti, sonra yeniden gel dediler geldi. Buna ragmen efendiligini hic bozmadi kötü laf etmedi o diger örnek verdigin eski Galatasaraylilar gibi.

Arda nin hic bir savunulacak yani yok. Seven sever buna kimse karisamaz. Ama sevmeyeni de niye böyle elestiriyorsun niye buna takiliyorsun da denemez cünkü Arda insanlara sevmemesi icin elestirmesi icin yeterince malzeme verdi ve vermeye devam ediyor. Burada kimsenin kendisini kastigi yok zorladigi yok. Arda veriyor insanlara bu malzemeyi.

Uzatmak da istemiyorum konuyu. Resmen Sarper vs the rest oldu konu da.

Asil sen kusura bakma Arda ya dair pozitif bir acidan bakmak icin Necati Ates gibi bir adami örnek verirsen tabi tepki görürsün ve bekledigin anlayisi bulamazsin.

Ikisi bir mi ya. Ya da diger Basaksehire giden eski oyuncularimiz. Onlarin eti ne budu ne. Arda örnek Galatasarayliyim diye ortada dolasiyor, ben baska bir takima gitmem edebiyati yapiyor. Alt yapi oyuncumuz, tarihimin en pahali oyuncu satislarindan biri vs. Necati ye ne haksizliklar yapildi. Adama en iyi döneminde git dediler gitti, sonra yeniden gel dediler geldi. Buna ragmen efendiligini hic bozmadi kötü laf etmedi o diger örnek verdigin eski Galatasaraylilar gibi.

Arda nin hic bir savunulacak yani yok. Seven sever buna kimse karisamaz. Ama sevmeyeni de niye böyle elestiriyorsun niye buna takiliyorsun da denemez cünkü Arda insanlara sevmemesi icin elestirmesi icin yeterince malzeme verdi ve vermeye devam ediyor. Burada kimsenin kendisini kastigi yok zorladigi yok. Arda veriyor insanlara bu malzemeyi.

Uzatmak da istemiyorum konuyu. Resmen Sarper vs the rest oldu konu da.

O bir değil mi bu bir değil mi eksenine getirirsek çıkmaza varırız,aşırı göreceli bir konu çünkü kimin kimle bir olup olmadığı.Bana göre de taraftarın da Arda'ya tutumu haksızlıkların daniskalarından biri.Burada Fatih hoca kovulduğunda defolsun gitsin Parator tüpçünün yanına diyenlerle Arda Başak'a gittiğinde sevinenler ekseride aynı kişiler bu arada,bunu da belirtmek lazım.

O bir değil mi bu bir değil mi eksenine getirirsek çıkmaza varırız,aşırı göreceli bir konu çünkü kimin kimle bir olup olmadığı.Bana göre de taraftarın da Arda'ya tutumu haksızlıkların daniskalarından biri.Burada Fatih hoca kovulduğunda defolsun gitsin Parator tüpçünün yanına diyenlerle Arda Başak'a gittiğinde sevinenler ekseride aynı kişiler bu arada,bunu da belirtmek lazım.

Belirt. Ama ben böyle kiyaslamalar yaptigim zaman hic katilmazsin ya da yanlis oldugunu söylersin.

Cok iyi hatirliyorum Sneijder'In gitmesine sevinenlerin cogu Terimci dedigimde buna tepki göstermistin. Ayni kapiya cikiyor.

O da sana ters geliyor işte.Herkes senin perspektifinden baksın,genelde de hemfikir olsun istiyorsun.Bu çemberin dışında kalan bütün fikirler out.Kusura bakma da tavırlarından anladığım bu.

Sadece bu konuda değil bazen başka konularda da fikir görünümüne sahip ama aslında fikir ile uzaktan yakından ilgisi olmayan s.mık diye tabir edebileceğimiz şeyleri de fikir kategorisine sokuyorsun. Sonra da o s.mıklara laf söyenince fikir farklılığı, düşünce özgürlüğüne saygı vesairenin olmamasından dem vuruyorsun. Sonra karşı taraf kendini savununca da farklı fikirlere tahammülsüzlükle itham ediyorsun.

Sadece Arda konusu değil,sen çoğu konuda direkt yazmak yerine içindeki asıl düşünceyi alttan alttan imalarla,tuhaf sorularla karşındakine empoze etmeye çalışıyorsun.Bunu da söyleyen bir tek ben değilim senin tabirinle.
Bak işte bundan bahsediyorum. Benim Melih'e o soruyu sormamın sebebi hiç bir şeyi empoze etmek değildi, yorum yapmadan önce ne demek istediğinden emin olmak içindi. Emin olduktan sonra yapacağım yorum ise çok basit, bu kulüpte oynayan bir sürü oyuncu vardı ve bazı istisnalar dışında hepsine karşı sevgi duyuluyor. O istisnalar ise Arda gibi, Emre gibi yaptıkları yüzünden tepki görenler. Bak hiç bir ima yok, hiç bir şeyi empoze etme çabası yok. Ortada olan ve benim dışımda bir çok kişinin bu istisnalar hakkında söyledikleri bunlar.

Sen ise kafanda bir şeyler üretiyorsun, en fazla yazacağın Ardanın Başakşehire gitmesi doğal çünkü kariyerini düşünüyor olacak iken, bırakın artık şu tutumları ve benzeri cümleleri ekleyerek milletin davranışlarını eleştiriyorsun. Oysa sana ne yahu, sen Arda veya herhangi bir yakını mısın?

Bunları yapıyorsun, üstelik milletin tutumunu eleştirmek yetmiyor üstüne bir de şöyle şöyle olursa şunları yaparsınız diyorsun, yani alenen senin fikrin ve bakış acına uymayanları eleştirip üstüne bir takım suçlamalar da bulunuyorsun ve sonra diyorsun ki, sizin fikrinize uymayanlar out.

Oysa sana hiç kimse x kişiyi sev, y kişiyi sevme, savunma demiyor. Bunları yapmakta özgürsün ama bırak da kim kimi neye göre sevip sevmeyeceğine kendi karar versin.

Gelelim benim empoze etmeye çalıştığım fikirlere. Doğrudur empoze etmeye çalışırım, çünkü burası bunun için var. Kendi fikirlerimi ortaya koymak, karşı fikirleri okuyup olaya başka bir açıdan bakmaya çalışmak. Senin anlamadığın ise bu fikirler oyuncular ve Teknik Direktörler ile ilgili, karşı fikir koyanların şahsına bir şey yazmıyorum. Oysa senin mesajlarının çoğu bu minvalde.

Son düzenleme:
Form tutması biraz zaman alır ama en kısa sürede alışabileceği takıma gitti, adamların sistemi oturmuş, yabancılık çekmez. Form tutmayı becerirse de ciddi katkı sağlayabilir. Ben de bize gelmesini istemiyordum artık ama doğruya doğru, oynadığı zaman ligde üzerine oyuncu yok. Hazır Avrupa'dan da elendiler, zaten ligde liderler, şampiyonluk için iyice şansları arttı böylece. Bizim maçlarda da herhalde varını yoğunu koyar ortaya bu kadar tepkinin üstüne. Ama artık en azından ben acayip Galatasaraylıyım muhabbetlerinden kurtuluruz.

Konudaki akli selim yazilan 2-3 posttan biri diyebilirim ,ilave olarak baskida olmayacak uzerinden taraftari olmayan bie camia.

Sadece bu konuda değil bazen başka konularda da fikir görünümüne sahip ama aslında fikir ile uzaktan yakından ilgisi olmayan s.mık diye tabir edebileceğimiz şeyleri de fikir kategorisine sokuyorsun. Sonra da o s.mıklara laf söyenince fikir farklılığı, düşünce özgürlüğüne saygı vesairenin olmamasından dem vuruyorsun. Sonra karşı taraf kendini savununca da farklı fikirlere tahammülsüzlükle itham ediyorsun.

Neyin sıçmık olup olmadığına kusura bakma da kim karar veriyor,sıçmık tespit eden bir jüri heyeti falan mı var burada?Bana göre veya o sıçmık diye tabir edilen şeyleri benimseyenlere göre de mesela karşıt düşünce öyle olabilir.

..
c3d73cb5bed1aef52fb07ae58d09dc10.gif

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyin sıçmık olup olmadığına kusura bakma da kim karar veriyor,sıçmık tespit eden bir jüri heyeti falan mı var burada?Bana göre de mesela karşıt düşünce öyle olabilir.

Özellikle başka konularda da dedim. Yıllardan beri buradayız şimdi oturup örnek gösterecek halim yok, siyasi konularda olsun tarihi konularda olsun pek çok defa yaptın bunu. Neye göre sıçmık olduğuna karar veriyorsun demişsin; karşımdaki adamın bir bok bilmeden sırf bok atmak amacıyla yazdığını biliyorum, nereden biliyorum ? Çünkü bahsi geçen konunun aslını biliyorum ve konu tartışmaya açık bir konu değil salt realite var ortada. Yazımdaki bazen ve bazı kelimeleri önemli her konuda böyle oluyor diye bir iddiam yok.

tek boktan tarafi artik hemen hemen her magazin programinda karsimiza cikacak
yarismalarda da bol bol boy gösterir

Haşıırt.. Ayvayı yediler,hayırsız olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda ile Terim'i kıyaslamayın abi. Terim ile kıyaslanabilecek adamlar Metin Oktay, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz filandır. Hakan kendine yazık etti.

Başakşehir'e gitmese bile Arda nire Terim nire...

En sonunda layık olduğu seviyeye ve yere gitti: barcelona--->başakşehir. Ama bu tipini sktiğim tutar bi şekilde bununla da övünür. Bunun neyine la liga premier lig, sürünsün seyircisiz semt takımında.

Özellikle başka konularda da dedim. Yıllardan beri buradayız şimdi oturup örnek gösterecek halim yok, siyasi konularda olsun tarihi konularda olsun pek çok defa yaptın bunu. Neye göre sıçmık olduğuna karar veriyorsun demişsin; karşımdaki adamın bir bok bilmeden sırf bok atmak amacıyla yazdığını biliyorum, nereden biliyorum ? Çünkü bahsi geçen konunun aslını biliyorum ve konu tartışmaya açık bir konu değil salt realite var ortada. Yazımdaki bazen ve bazı kelimeleri önemli her konuda böyle oluyor diye bir iddiam yok.

Senle bir ırkçılığın tanımı konusunda çok sert bir tartışmamızı hatırlıyorum,onun dışında sert bir tartışmamız olmadı pek.Onu neye istinaden dedin anlamadım.

Mesela başka konular dedin de bu konuyu örnek vereyim yakından olsun.Arda gelmesin diye burada gerek başka sosyal medya mecralarında yapılmayan halt kalmadı.Adam da gelmedi bize Başakşehir'e gitti.Adamı biz istemedik şimdi niye gitmesine laf atıyoruz cümlesi sıçmıksa,çoğu şey sıçmıktır.

Bizdeyken bile uyuz olurdum bu şımarık salağa

En sonunda layık olduğu seviyeye ve yere gitti: barcelona--->başakşehir. Ama bu tipini sktiğim tutar bi şekilde bununla da övünür. Bunun neyine la liga premier lig, sürünsün seyircisiz semt takımında.

Reis semt takimi degil, düzeltmek isterim BELEDIYE takimi.

Geri
Üst Alt