Sadece Arda konusu değil,sen çoğu konuda direkt yazmak yerine içindeki asıl düşünceyi alttan alttan imalarla,tuhaf sorularla karşındakine empoze etmeye çalışıyorsun.Bunu da söyleyen bir tek ben değilim senin tabirinle.
Bak işte bundan bahsediyorum. Benim Melih'e o soruyu sormamın sebebi hiç bir şeyi empoze etmek değildi, yorum yapmadan önce ne demek istediğinden emin olmak içindi. Emin olduktan sonra yapacağım yorum ise çok basit, bu kulüpte oynayan bir sürü oyuncu vardı ve bazı istisnalar dışında hepsine karşı sevgi duyuluyor. O istisnalar ise Arda gibi, Emre gibi yaptıkları yüzünden tepki görenler. Bak hiç bir ima yok, hiç bir şeyi empoze etme çabası yok. Ortada olan ve benim dışımda bir çok kişinin bu istisnalar hakkında söyledikleri bunlar.
Sen ise kafanda bir şeyler üretiyorsun, en fazla yazacağın Ardanın Başakşehire gitmesi doğal çünkü kariyerini düşünüyor olacak iken, bırakın artık şu tutumları ve benzeri cümleleri ekleyerek milletin davranışlarını eleştiriyorsun. Oysa sana ne yahu, sen Arda veya herhangi bir yakını mısın?
Bunları yapıyorsun, üstelik milletin tutumunu eleştirmek yetmiyor üstüne bir de şöyle şöyle olursa şunları yaparsınız diyorsun, yani alenen senin fikrin ve bakış acına uymayanları eleştirip üstüne bir takım suçlamalar da bulunuyorsun ve sonra diyorsun ki, sizin fikrinize uymayanlar out.
Oysa sana hiç kimse x kişiyi sev, y kişiyi sevme, savunma demiyor. Bunları yapmakta özgürsün ama bırak da kim kimi neye göre sevip sevmeyeceğine kendi karar versin.
Gelelim benim empoze etmeye çalıştığım fikirlere. Doğrudur empoze etmeye çalışırım, çünkü burası bunun için var. Kendi fikirlerimi ortaya koymak, karşı fikirleri okuyup olaya başka bir açıdan bakmaya çalışmak. Senin anlamadığın ise bu fikirler oyuncular ve Teknik Direktörler ile ilgili, karşı fikir koyanların şahsına bir şey yazmıyorum. Oysa senin mesajlarının çoğu bu minvalde.