Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Galatasaraylıyım deyip Galatasaraya gelmek isteyen adam sunulan şartları komik bulmaz. Eyvallah der gelirdi. Peki bunu yapabildi mi? Hayır.

Sana en basit bir örnek.Hamza Hamzaoğlu futbolculuğunda diyordu ki Fener'den başka takıma gitmem ben Fenerli'yim.Ne oldu bize geldi futbolculuğunda iyi kötü iz bıraktı.Hoca oldu şampiyon yaptı bunların hiçbiri konuşulmadı.Saçma sapan yerli oyuncuları kollayan demeçler vermemiş olsaydı da konuşulmayacaktı çok büyük ihtimalle.Her şeye taraftar gözüyle bakmak doğru değil yani,Arda o açıklamasıyla hata yaptı ama sadece bir hata yani,adamı komple silmeyi gerektirecek bir şey değil.Böyle böyle herkesi bir kalemde silersen yalnız kalır camia.

DTa2loCXUAAZXaV.jpg

forma rengi hakkında açıklama bekliyorum kendisinde. o... rengi gibi bu ne

Ne alakası var ezeli rakiplikle? Eski oyucularımızla filan alakası yok arda turan özelinde konuşuyoruz burda. Yalçın ayhan mı alpaslan mı uğur mu? Bu oyuncularla mı ardanın başakşehire gitmesini açıklamaya çalışıyorsun :D Onlardan hangisi biz Galatasarayın neferiyiz ordan başka bi yerde oynamayız dedi tuhaf yere gidiyor muhabbet :D

Orada başka bir yerde oynamak Fb-Bjk ben öyle anlıyorum.Yoksa Necati de öyle diyordu birsürü Anadolu takımında oynadı mesela.Yurtdışında oynayabilirdi oynayamazdı ayrı konu.

Serkan Şafak iyi biri ancak son dönemde futbolla alakalı attığı postlar tam bir hayal kırıklığı. Böyle devam ederse daha yılın başından yılın futboldan anlamayan üyesi seçilecek.

Sana en basit bir örnek.Hamza Hamzaoğlu futbolculuğunda diyordu ki Fener'den başka takıma gitmem ben Fenerli'yim.Ne oldu bize geldi futbolculuğunda iyi kötü iz bıraktı.Hoca oldu şampiyon yaptı bunların hiçbiri konuşulmadı.Saçma sapan yerli oyuncuları kollayan demeçler vermemiş olsaydı da konuşulmayacaktı çok büyük ihtimalle.Her şeye taraftar gözüyle bakmak doğru değil yani,Arda o açıklamasıyla hata yaptı ama sadece bir hata yani,adamı komple silmeyi gerektirecek bir şey değil.Böyle böyle herkesi bir kalemde silersen yalnız kalır camia.
Camianın yalnız kaldığını nereden çıkardın Sarper? Yapma gözünü seveyim. Bak, bir çağrı ile bu camiaya hizmet etmiş kaç kişi Fatih Terimin etrafında toplandı.

Orada başka bir yerde oynamak Fb-Bjk ben öyle anlıyorum.Yoksa Necati de öyle diyordu birsürü Anadolu takımında oynadı mesela.Yurtdışında oynayabilirdi oynayamazdı ayrı konu.

Olay ne necati ne başakşehirin oyuncuları, arda turanın ilk maçta bize karşı nasıl hırslı oynadığını görürsen anlarsın belki. benden bu kadar ardayı savunmaya devam

Bu adamin en büyük problemi ukalaligi. Gram ozelestiri yok dikkat cekmeyi ve magazinsel olmayi cok seviyor. Galatasarayda efsane olmayı kendi elleriyle bir kenara itti. Düşünün ki bu adamin en yakin kankileri hep.fenerli. daha 1 hafta önce ridvanla Galatasaraylilara haber ucurmus bir adamdan bahsediyoruz. Ayrica kendisinin takim icinde hizipcilik yapma gibi bir huyu vardir. Kimse yapmayacaginin garantisini veremez.

Bizde oynarken bile en cok elestirlen yönleri bunlardi
Agzini yaya yaya acun abi ridvan abi aziz baskan derken biz yapma Galatasaray kaptanina bunlar yakışmaz diyorduk ama kendisinin karakteri bu. Milli takimda fener lobisiyle bir olup Fatih terimi yemeye kalkan yine kendisiydi. Ne hali varsa görsün

Camianın yalnız kaldığını nereden çıkardın Sarper? Yapma gözünü seveyim. Bak, bir çağrı ile bu camiaya hizmet etmiş kaç kişi Fatih Terimin etrafında toplandı.

Tabi canım,adama hiçbir şey denmedi,paratorluğundan tut memleketine kadar hiçbir şeyinden dem vurulmadı yoksa bize gelene kadar.Elinizde bıçaklar çatallar,o da es kaza bir hata yapsa onu da yiyeceksiniz bilmiyor muyuz.

Arenada küfür yerse hiç martaval okumasın. Onu kendisi de Galatasaray efsanesine küfrederken düşünecekti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melih Açıkgöz Keramettin TANRIVERDİ Alp Basma Talha Küllü Emrah Yıldırım

ey adminler...

Gazeteci döven şu adamı, o olayın tartışıldığı bir konu var. Onu savunan cümleler kurmuştum. İtiraf ediyorum. O post yüzünden forumda ceza vermenizi istiyorum. Bulamıyorum o postları!!!

Başakşehir'e geldi diye demiyorum bunları. İddialarımın hepsini boşa çıkardı. Meğer adamın derdi kariyer falan değil, hırsmış.

Olay ne necati ne başakşehirin oyuncuları, arda turanın ilk maçta bize karşı nasıl hırslı oynadığını görürsen anlarsın belki. benden bu kadar ardayı savunmaya devam

Yalnız Necati de bize karşı bayağı hırslı oynardı.3-2 yenip de elendiğimiz Antalya maçında bayağı sövmüştüm hatta.

Böyle tepki alması bir bakıma çok normal. Her tavrı profesyonellik içinde olan biri olsa olay bu noktaya gelmezdi ama ısrarla kendisi verdi bu demeçleri, sürekli galatasarayın çocuğuyum sömürüleri yaptığı için dediklerini bir kenara bırakalım diyemiyor çoğumuz malesef. Zamanında Emre de yaptı bu hatayı herkesin ona karşı tavrı ortada. Arda'nın fenere ya da bjkye gitmemiş olması bana göre durumu yumuşatmıyor. Herkesi değil ama böylelerini bence silmek gerekiyor

Terim nefreti ile Galatasaray’ın rakibi olmayı sindirebilecek kadar muhteşem bir Galatasaray’lı. Bravo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi canım,adama hiçbir şey denmedi,paratorluğundan tut memleketine kadar hiçbir şeyinden dem vurulmadı yoksa bize gelene kadar.Elinizde bıçaklar çatallar,o da es kaza bir hata yapsa onu da yiyeceksiniz bilmiyor muyuz.
Ben ne yazdım Sarper? Camianın yalnız kaldığını nereden çıkardın, bak bir çağrı ile bu kulübe hizmet etmiş kaç kişi Fatih Terimin etrafında toplandı diye yazdım. Ve bu toplananların hepsine bu Camia kucak açtı, çünkü hepsi iyi kötü bu Camiaya hizmet ettiler ve Galatasaray hakkında tuhaf açıklamalar yapmadılar. Aynısı Fatih Terim için geçerli, evet dediklerinin hepsi söylendi, çünkü taraftar kızgın idi, kırgın idi. Ama ne oldu, Fatih Hoca onlara rağmen Galatasaray hakkında tek kelime tuhaf laf etmedi. Sonuç, gördüğün gibi küçük bir kitle dışında tüm camia kucak açtı. Bir başka örnek ne, Hamza, bugün getirmeye kalksan getiremezsin, çünkü gittikten sonra bile tuhaf tuhaf açıklamalar yaptı.

Mesajını editlemișsin ve çok mide bulandırıcı bir cümle eklemişsin. Aslında o cümlene karşı aynı senin burada millete yaptığın gibi yapıp, senin üzerinden yazılacak çok şey var ama değmez.

Çünkü alıştım artık, kafanda ürettiğin genellemelerine, yine kafanda ürettiğin, peşin peşin senin fikrine uymayanları yargılamana, mesajlarının büyük bir bölümünün Futbol ile değil insanların fikirleri ile alakalı olmasına. Artık normal karşılıyorum ve pes ediyorum, en iyi, en doğrucu Taraftar sensin.

Son düzenleme:
Önce sırf beni geriyordun şimdi herkesi geriyorsun be Sarper.

sent via GSC

Yalnız Necati de bize karşı bayağı hırslı oynardı.3-2 yenip de elendiğimiz Antalya maçında bayağı sövmüştüm hatta.

necatinin gönderiliş biçimleri çok saçmaydı en formda olduğu dönemde yollandı. bende söverdim kendisine :D

Geri
Üst Alt