Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Can aynen belediye takımı daha doğruReis semt takimi degil, düzeltmek isterim BELEDIYE takimi.
Senle bir ırkçılığın tanımı konusunda çok sert bir tartışmamızı hatırlıyorum,onun dışında sert bir tartışmamız olmadı pek.Onu neye istinaden dedin anlamadım.
Mesela başka konular dedin de bu konuyu örnek vereyim yakından olsun.Arda gelmesin diye burada gerek başka sosyal medya mecralarında yapılmayan halt kalmadı.Adam da gelmedi bize Başakşehir'e gitti.Adamı biz istemedik şimdi niye gitmesine laf atıyoruz cümlesi sıçmıksa,çoğu şey sıçmıktır.
Tasaksehiri sampiyon yaparsa o taraftarlar icin ozlu sozumuz olan ;
Galatasarayin en buyuk dusmani Galatasaraylilardir diyebilirmiyiz?
Ünal Aysal: "Başakşehir, Arda için iyi olacaktır. Biz Arda'yı Atletico Madrid'e içimiz kan ağlayarak gönderdik. Yurt dışı seyahatlerimde sık sık karşılaştık. Emre Belözoğlu, Başakşehir'e nasıl faydalı olduysa, Arda da olacaktır.
Tasaksehiri sampiyon yaparsa o taraftarlar icin ozlu sozumuz olan ;
Galatasarayin en buyuk dusmani Galatasaraylilardir diyebilirmiyiz?
Senle bir ırkçılığın tanımı konusunda çok sert bir tartışmamızı hatırlıyorum,onun dışında sert bir tartışmamız olmadı pek.Onu neye istinaden dedin anlamadım.
Mesela başka konular dedin de bu konuyu örnek vereyim yakından olsun.Arda gelmesin diye burada gerek başka sosyal medya mecralarında yapılmayan halt kalmadı.Adam da gelmedi bize Başakşehir'e gitti.Adamı biz istemedik şimdi niye gitmesine laf atıyoruz cümlesi sıçmıksa,çoğu şey sıçmıktır.
Sever miydin diye sormak istiyorum soramıyorumah be pubis reiz![]()

Katiliyorum peki sampiyonluk yolundaki rakibimiz basakta basarili olacagini dusunuyorsak ,oleyy kurtulduk xd diye niye seviniyoruz ? Malmiyiz bizBaşşak'ta başarılı olması Galatasaray'a gelseydi de başarılı olacaktı anlamına gelmez diye düşünmekten kendimi alamıyorum açıkçası. Yukarıda seninde bahsettiğni üzere, taraftarı olmayan bir kulüp olması sebebiyle başarılı olma ihtimali yüksek. Arda iyi futbolcu, hatta şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu diyebiliriz, başşak'ın taraftarı olmaması ve Galatasaray'da yiyeyeceği medya ve taraftar baskısını yemeyecek olması büyük artı, bu artılara rağmen toparlayamazsa yuh. Bize gelseydi rezil olurdu büyük ihtimalle.

Şahsi fikrim, bize gelse bizim şampiyonluk şansımıza vereceği zarar, Başakşehir'in şampiyon olmasına vere bileceği katkıdan fazla.Katiliyorum peki sampiyonluk yolundaki rakibimiz basakta basarili olacagini dusunuyorsak ,oleyy kurtulduk xd diye niye seviniyoruz ? Malmiyiz biz![]()
Hoca onu adam ederdi desem ?Şahsi fikrim, bize gelse bizim şampiyonluk şansımıza vereceği zarar, Başakşehir'in şampiyon olmasına vere bileceği katkıdan fazla.
Katiliyorum peki sampiyonluk yolundaki rakibimiz basakta basarili olacagini dusunuyorsak ,oleyy kurtulduk xd diye niye seviniyoruz ? Malmiyiz biz![]()
Ne varsa eski topraklarda var ustat,yasin kemale ermesi ile birlikte dogru analizler okumak beni sevindiriyorSevinmediğim için yorum yapamayacağım, şu transferin tek olumlu noktası Allah korusun biz şampiyon olamazsak başak'ın şampiyon olması... Malum, bu transferle baya güçlendiler. En kötü ihtimalle martın ortalarına doğru ciddi katkı sağlar Arda, bence tabi.
Katiliyorum peki sampiyonluk yolundaki rakibimiz basakta basarili olacagini dusunuyorsak ,oleyy kurtulduk xd diye niye seviniyoruz ? Malmiyiz biz![]()
Zor bir denklem. Belki Hoca gerçekten adam eder idi, kimleri neleri affetti Fatih Hoca. Ama işte olayın Medya ayağı var. Arda bugün tövbe ediyorum dese, Fatih Hoca ile gülücükler dağıtsalar bile Medyanın uslu duracağını sanmıyorum.Hoca onu adam ederdi desem ?
Sever miydin diye sormak istiyorum soramıyorum![]()