Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Arda Turan'ın oynadığı ilk maçı hatırlıyorum. Kahvehane köşesinde izlemiştik bir arkadaşımla, çokta beğendiğimizi anımsıyorum...

Şu an bize gelmesi yanlış olurdu zaten, kaldı ki Terim var gelemez, yine de başka bir takımda oynayacak olmasına burkuldum.

Başarısız olur umarım, en sevmediğim takıma gitti, Emre abisine de kavuştu.

Visca - Arda - Elia
Adebayor

Bjk'den sonra ligin en iyi hucum hatti basak'da​

Para çok ilginç bir şey demek ki içindeki futbol aşkını bile öldürüyor. Ben Barcelona gibi bir takıma transfer olacağım, orada 2 yılda 15 milyon euroya yakın para kazanacağım sonrada paraya çok ihtiyacım varmış gibi Başakşehir'e transfer olacağım öyle mi? Geçiniz. Bu kadar para kazandıktan sonra taraftarı olmayan kulübe gitmezdim. İngiltere'de Watford, Stoke City ayarında kulüplerde oynardım. Rekabetçi bir lig, tıklım tıklım dolu tribünler varken ne yapayım Başakşehir'i.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ve bazi dostlar Ardanin sorunlu, gittigi takimi karistiran hatta iyi bir futbolcu olmadigini,basaksehirin bu transferle hata yaptigini dusunuyorsunuz,bende bu fikri zurnaca bularak Basaksehirin cok buyuk is yaptigini ,Ardaniniyi 1 topcu oldugunu ve Basagin bu hamleyle sampiyonlugun en buyuk adayi oldugunu dusunuyorum. Kim hakli cikacak sene sonu gorecegiz insallah yanilirim ama zor.

2 evladımız başakşehirde buluştu seko. Hayalimiz böyle değildi

Muhabir: Neden Başakşehir'i tercih ettiniz?

Arda Turan: Futbol takım oyunudur,bireysellik ile başarı gelmiyor.Ben bireysel olarak gazeteciye saldırdım başarılı olamadım ama Başakşehir takım halinde gazetecilere saldırdı,başarılı oldu!Artık hep birlikte saldıracağız.

Arda Turan: Futbol takım oyunudur,bireysellik ile başarı gelmiyor.Ben bireysel olarak gazeteciye saldırdım başarılı olamadım ama Başakşehir takım halinde gazetecilere saldırdı,başarılı oldu!Artık hep birlikte saldıracağız.

Tam ben paylasacaktim sen daha hizli ciktin renktas :asd:

Like'ini esirgemedim bastim tabi :)

Hayır. Taraftarı olduğum Galatasaray şampiyon olamazsa gerçek rakiplerimizden biri şampiyon olmasın istiyorum, kasalarını milyon eurolarla doldurmasın istiyorum, ŞL'nin vereceği maddi manavi destekten mahrum kalsınlar istiyorum. Başak dediğimiz takım bugün var yarın yok. Şampiyon olmuş olmamış zerre önemli değil. Gayet anlaşılabilir bir istek olduğunu da belirtmeden edemeyeceğim, roket bilimi değil sonuçta.

Bu vesileyle seni yine yeniden kınıyorum.

Söylediklerine mantıksız diyemem haklısın ancak ben hiçbir zaman olaylara maddi olarak bakmadım. O yüzden şampiyonlar ligi getirisi götürüsü olarak olaylara bakmıyorum. Bu konuda hassasım, duygusalım. Başakşehir'in hükümet desteği beni ürkütüyor. Çok ütopik gelebilir ama Fatih Terim ve Galatasaray'ı harcayacakları yönünde korkularım var.

Bu arada beni yine yeniden kınadığını söylemişsin abi. Başka nerede kınadın? Ben kınandığımı hatırlayamadım?

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ne yazık ki komik olduğu kadar gerçekleşmiş olan bir durum.

DTbdcLBXkAA57Z3

:D

Üzüldüm ne yalan söyleyeyim, benim gözümde hiç değeri kalmadı artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son attığı tweetten 2 geri git samiyenden bahsediyor. Gerçekten mide bulandırıcı, sinirlerimi bozuyor pişkin

Söylediklerine mantıksız diyemem haklısın ancak ben hiçbir zaman olaylara maddi olarak bakmadım. O yüzden şampiyonlar ligi getirisi götürüsü olarak olaylara bakmıyorum. Bu konuda hassasım, duygusalım. Başakşehir'in hükümet desteği beni ürkütüyor. Çok ütopik gelebilir ama Fatih Terim ve Galatasaray'ı harcayacakları yönünde korkularım var.

Bu arada beni yine yeniden kınadığını söylemişsin abi. Başka nerede kınadın? Ben kınandığımı hatırlayamadım?

Youtube'de izlediğim bütün hatay dürüm videolarında dönerlere ketçap mayonez sıktıkları için.

Oha yıllık 8m € alıyormuş bu herif 2.5 senede 20m € alacak başaktan

Van persie bile bu kadar almadı

Geri
Üst Alt