Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Şu satıp para kazandık denklemine neden bir kişi dahi Riera'yı eklemiyor? Verilen bonservis, hatırladığım kadarı ile o dönem Arda'ya verilen maaşın üstünde bir maaş.

buyuk ihtimalle sadece ali sami yende degil turkiyedeki butun stadlarda yuhalanacaktir.

dogrusuda budur.

İstese giderdi bence. Mehmet Ağar etkiledi demek ki.

Lol hiç öyle bir bok olduğunu sanmıyorum da gitse de yedek kalırdı. Babel adamların en formda topçusu zaten, sağ kanatta da çok ağır olduğu için bok gibi oynuyor. Beşiktaşın o kadar istekli olduğunu sanmıyorum rotasyonda düşünürlerdi en fazla. Bu arada ben adama kızmadım da buradaki cahil arkadaşlar bir zahmet görmüştür heralde gerçi cahil dediğim de her konuda fail olan aynı tipler. Yok Arda'ya kulüp mü yok, yok Arda Barcelona futbolcusu yok zaten Türkiye'ye gelmez avrupaya gider bir ton malca argümanlar döndü. Bu adamın top oynayacak hali yok avrupadan belli ki kimse istememiş Arsenal haberleri falan çıktığında ciddi yorum yapanlar vardı, ula benim bu tempoyla Arsenal'e gitme ihtimalim bu sıfatsızdan daha fazla. Kimse istememiş işte herifi o haberlerle bize kakalamaya çalıştılar da yemedi. Taraftarı eleştirenlerede götümle gülüyorum bu kulübü keşke taraftar yönetse, tepki gelmeseydi bunu bize kakalayacaklardı banko.

Son düzenleme:
Terim’in kendini Galatasaray’ın menfatlerinin önüne koymasının sonucu. Arda bize çok şey katardı.

Visca - Arda - Elia
Adebayor

Bjk'den sonra ligin en iyi hucum hatti basak'da​

gomis.webp

Şu herifi gördükten sonra Selçuk inan'a gerçekten haksızlık etmişiz o kadar şeye rağmen. Adam o kadar şeye rağmen cıkıp hiç bi yerde adamlıkta taslamadı.

Havaalanında kavga cıkmıs

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tencere yuvarlandı ve kapağını buldu. Bize de tebrik etmek düşer.

Hhahahahahahasfhjkafsjhafsjhasfjhahsjfjhfasjhasfasfşkjasklfjklashfkljahfhjajhfajfsajhfsahjfsajhjhfsajhfsahjfsahjsfajhasfhjkasfjhfsajhfasjhsfjahjhsafkjhaskfhjfasjhfasjhkasfhjkasfhjkahjkfhjajf

Geri
Üst Alt