Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

barça gibi takıma çıkmışsın rüyan gerçekleşmiş sen çalışıp faydalı olacağına göt göbek büyütüp yavşaklığı seçtin. messi başta olmak üzere tüm takım teknik heyet sana kusmuk muamelesi yaptı sonra. defol git ortalık malı .

86387aed657e4ddfbd2bba1ed36e9d11.jpg

23b668cc979f8ef792cafb08b7a501cf.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ali Sami Yen' e geldiğinde kim imparator kim soytarı görür dombili Arda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbolcu olsaydı Avrupa'da daha iyi yerlere giderdi. Ama mafya olduğu için kendisini yetiştiren hocasına aşık atmaya Başakşehir'e geliyor. Gazeteci döven saygısız herif!

o fizikle hiçbir avrupa takımı almazdı bunu kariyere değil hali hazırdaki adama bakarlar. mesela premier ligde oynaması mümkün değildi. . sadece fizik de değil kafa olarak mental olarak futbol bu adamı terk etti.

Kaç para veriyorlar la bunlara

DTb0iaSXcAIz0yh.jpg

Bakıyorum yorumlara herkes olayı şakaya dal tasaga vurmuş ama Başakşehir bence çok büyük bir transfer gerçekleştirdi şampiyonluğun bir numara adayı bana göre zaten Arda gelmeden öncede adamlar herkes şampiyon adayı olarak gösteriyorlardi şimdi bu adım daha öne geçmis oldular siz hala gulun dalga geçiniz daha bir tane solbek adam almaktan aciz bir kulübüz kadromuz çok dar ilk yarının 11 de oyunayan oyuncuların alternatiflatini hepimiz biliyoruz Gomez Fernando sakat veya cezalı duruma düşmesine diye dua okumadımiz gün mü oldu bu diğer oyuncular icinde geçerli hadi bakalım umarım kazasız belasız bir ikinci yarı geçirip şampiyon oluruz en çok güvendiğim Fatih hoca

Son düzenleme:
Kaç para veriyorlar la bunlara

DTb0iaSXcAIz0yh.jpg

Kendilerini bir b.k sanan takımın taraftarı varmış, şaşırmadım kendini Galatasaray'lı sanan bir koca göZlü vardı az önce "şampiyonluk tan daha büyük hedefler için geldim" diyordu. Umarım sene sonu hangi şikeci türk kulübü beni alacak diye fellik fellik gezersin GEVŞEK.

Umarım sonraki sezon Arda öncülüğünde Başak küme düşer.
Çok sevindim şu heriften kurtulduğumuza.

Gün yüzü görme DURSUN!

o fizikle hiçbir avrupa takımı almazdı bunu kariyere değil hali hazırdaki adama bakarlar. mesela premier ligde oynaması mümkün değildi. . sadece fizik de değil kafa olarak mental olarak futbol bu adamı terk etti.

Kastım üst düzey takımlar değil. Arsenal falan diyorlardı; mümkün değil. Ama Başakşehir’e de ihtimal vermiyordum.

Barcelona ve Avrupa onu gazeteci dövdükten sonra sildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakıyorum yorumlara herkes olayı şakaya dal tasaga vurmuş ama Başakşehir bence çok büyük bir transfer gerçekleştirdi şampiyonluğun bir numara adayı bana göre zaten Arda gelmeden öncede adamlar herkes şampiyon adayı olarak gösteriyorlardi şimdi bu adım daha öne geçmis oldular siz hala gulun dalga geçiniz daha bir tane solbek adam almaktan aciz bir kulübüz kadromuz çok dar ilk yarının 11 de oyunayan oyuncuların alternatiflatini hepimiz biliyoruz Gomez Fernando sakat veya cezalı duruma düşmesine diye dua okumadımiz gün mü oldu bu diğer oyuncular icinde geçerli hadi bakalım umarım kazasız belasız bir ikinci yarı geçirip şampiyon oluruz en çok güvendiğim Fatih hoca

30 dk oynayamayan adam için elia gibi topçuyu kesecekler. yedek de bırakamazsın bu zırtoyu. form tuttu derken lig biter. başakşehir yarıştan kopar.

Şimdi koca gözü övme dönemi geldi bütün medya dünya starı geldi haberleri girer.

Tasaksehiri sampiyon yaparsa o taraftarlar icin ozlu sozumuz olan ;

Galatasarayin en buyuk dusmani Galatasaraylilardir diyebilirmiyiz?

Başakşehir sevici isen,Göztepe'den sonra Başakşehir destekçiside olabilirsin.Amma büyüttün şu sözde adamı!Tarafını belli et artık.

1ed22a3beaae8c7cfa39ac305c2492d1.jpg

11.08.11 tarihinde yazmışım şunu. Aynı duygular içinde olmak isterdim ama malesef. Hala olaya duygusal yaklaşıyorum, kesinleştiğini duyduğumda çok sinirlendim ve bir o kadar üzüldüm. Yazık etti tüm güzel şeylere. Emre gibi oldu aynı, çocukken pek severdim gitti en büyük nefretlerimden biri oldu, Arda da katıldı abisinin peşine. Yüzleri gülmesin istiyorum bakın bunu çok içten istiyorum.

Galatasarayı dilinden düşürme, taraftarım bilmem ne diye sömürü yapıp dur, üstüne başka takımda oynamam de. Sonuç? Büyük karaktersizlik. Gram hayrını göremesinler

blogum var postu

Geri
Üst Alt