Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Ya Sinan insanlarla dalga mı geçiyorsun anlamıyorum.

IBB nin eti ne budu ne ki bir oyuncuya yıllık 8 Milyon verebiliyor. Bu Cengiz den gelen para ile bile açıklanamaz.

IBB borçsuz bir kulüp de değil. Uefa dan aldıkları para da fazla olamaz adamlar grupta elendi, o organizasyon da şampiyon olan takımın aldığı para bile çerez parası kalıyor Şampiyonlar liginin yanında.

Herkes herşeyin farkında ama yine cinsliğin üstünde her konuda olduğu gibi değişik olacağım diyorsun illa.

sent via GSC

Arda barcelonada brüt 8 net 5 alıyordu burada 8 mi alacak şimdi? 8 alacaksa o parayı nasıl verecek başak??

Arda barcelonada brüt 8 net 5 alıyordu burada 8 mi alacak şimdi? 8 alacaksa o parayı nasıl verecek başak??

Türkiyede bu paraları zaten başakşehirden başka kimse veremezki. Bunda sorgulanacak bişey yok.
Bir höt demeleri yeter binbirtane görünüşte sponsor firmacılık oynacak şirketleri ayarlamak için.
Arkasına düşende olmayacağı için bi sorun çıkmaz, zaten arkasına düşmesi gerekenler bizzat kendi oynuyor bu oyunu şuan belediye arkasında.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Camiasız Resmen Başakşehir’de!

Diye başligi değistirmenizi isterim ve öneriyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
DTgHfzWWAAAt0F4.jpg

Tam Tayyip Fk'lık bir transfer oldu.

1 yıl içinde başak araplara satılacakmış gibi bir izlenimim var benim bu da ardaya söylenmiştir diye düşünüyorum ligde hegomanya kurulacak yıldızlar toplanacak vs vs denmiştir

Bu konu daha gündemden düşmedi mi!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9be7ecc126ef4a97f25f8e00355dcd06.jpg

Basaksehirin sadece gecen sezon yayin geliri 75 milyon TL , bu sezonun yari doneminde ise yaklasik 50 milyon TL ye takabul ediyor artislarla

Ayrica dedigim gibi badji , enver cen ve cengiz satislari yaklasik 20 milyon euro yani 100 milyon TL ye yakin para ediyor

Ama basaksehirin esas bu savurganligi yapabilmesindeki sebep harcamalarinin cok az olmasi , adamlar koskoca takima 3 milyon euro bonservis odemisler , biraz elia ya , bir de ileride satariz diye bir isimsiz genc oyuncuya

Geri kalan hepsi bedava . Dolayisiyla en basta kasaya giren paralarin hepsi oyuncu maaslarina fazla fazla yetiyor . cunku Gs nin 3 milyondan baslayan maas tabani basaksehirde yok , ayrica medical parktan guzel para aliyorlar

Tekrar ediyorum , belediyespor zamanindaki durum ayri , incelemek gerekir ama basaksehir doneminde kendine ziyadesiyle yeten bir klup , ilk defa arda savurganligi yapiyor

Buradaki amac kastirip sampiyon olmak ve klubun belirli bir yuzdesini bir sermaye sirketine satmak

O acidan kendilerine gore barcelona patentli bir oyuncu almak buyuk bir reklam

Vergilere filan da ihtiyaclari yok yukarida yazdigim sebeplerden oturu . Kasasinda para olan , mali yonetimi duzgun bir klup

Etikligi , antipatikligi herseyi tartisilabilir , bu ayri tabi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adebayer clichy lerin imza parası almadan geldiğini sanmak çok tatlı

adebayer clichy lerin imza parası almadan geldiğini sanmak çok tatlı

Aldılarsa da çok bir şey değildir, bizim oynayan ve oynamayan oyuncuların aldıklarının yanında. Adamlar neredeyse boşa metelik harcamıyorlar; önemli nokta burası...

Gecen sezon yillik ücretlerin toplami 25 milyon euro'ydu galiba yani bizim gibi 60 milyon euro degil

Ama Arda Turan transferinde bi numaralar döndügü kesin nedense ödenecek miktarlar aciklanmiyor

Karaktersiz herif..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu mu Galatasaray in evladi ?

Neyin evladi belli etti kendini.

Money talks.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaraya musallat olmadığı için bayrampaşalıya bir teşekkür borçluyuz.

Geri
Üst Alt