Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Kanı bozuk çıkmış.

p6mbBJ.png

Yav bu herif yuhalanır vs başka bir tepki olursa mağdur edebiyatı ile güçlenir. En iyisi yokmuş gibi davranmak. Biz zaten istemiyorduk ha başak ha Udinese ne fark eder sallamayın yeter.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda'nın sözleşmesi: Bu sene yarım sezon 2 milyon euro, sonraki iki yıl 4 milyon euro.

Arda gelecek sene satılırsa alınacak bedelin %20'si, sonraki yıl satılırsa bedelin %25'i Başakşehir'e ödenecek.

Gümüşdağ: UEFA'dan 13.5 milyon Euro, Cengiz, Enver Cenk ve Badji'nin satışlarından da yaklaşık 35 milyon euro gelirimiz var. Bunları bilmeyenler bizi eleştiriyor. Belediye ile hiçbir bağlantımız yoktur.

Gümüşdağ: Dernekler kanununa göre yönetilen bir kulüp olsam transferleri yapar yarın da istifa ederim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kesin bilgimi ?

Gscimbom Mobile

Kesin. Canlı yayında açıklanıyor şu an.

Arda: Galatasaray bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleyle sadece Galatasaray'a dönerim dedim.

Bonservis veya kiralik bir bedel ödenmemesi normal,barca 2.5 sezon boyunca arda turan'in 20 milyon euro olan maasini ödemeyecek

Türkiye´ye dönersem Galatasaray´dan baska kulüpte oynamam aciklamasina bir kilif uyduracagi belli idi.

8 Milyondan 4 milyona düştü maaşı. Komik rakamlar değil miymiş?

Türkiye´ye dönersem Galatasaray´dan baska kulüpte oynamam aciklamasina bir kilif uyduracagi belli idi.

Zaten futbolcuların böyle bir açıklama yapmaması lazım. Ya Totti gibi hiç gitmeyeceksin paraya filan bakmadan. Ya da bu kadar iddialı olmayacaksın.

Zaten dönersem Galatasaray'a dönerim de bence kulübü aşağılayan bir söz. Bizdeki kulübün çocuğu gelir futbolu Galatasaray'da bırakır sözü de öyle. Sen gideceksin en verimli yıllarında Atletico ve Barca'da oynayacaksın. ĞPosan çıkmışken benim yuvam diye Galatasaray'a döneceksin. Yok öyle yağma. Bence her taraf açısından iyi transfer oldu. Kafamız rahat. Arda bence Başakşehir'de tutar. Başakşehir lgdeki en büyük favori oldu böylece. Terim de daha rahat eder. Geçelim bunları artık derim ben.

Bu şerefsiz istediği ortamı yarattı şimdi tam madur edebiyatı yapacak. Para kazandirip gittiğim Klübüm bana kucak açmadı bla bla. Bu areneya geldiğinde ıslık filan hiç bişey yapmamak gerek bu herife en büyük ceza bu olur sıradan biri olduğunu göstermek.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Zaten futbolcuların böyle bir açıklama yapmaması lazım. Ya Totti gibi hiç gitmeyeceksin paraya filan bakmadan. Ya da bu kadar iddialı olmayacaksın.

Zaten dönersem Galatasaray'a dönerim de bence kulübü aşağılayan bir söz. Bizdeki kulübün çocuğu gelir futbolu Galatasaray'da bırakır sözü de öyle. Sen gideceksin en verimli yıllarında Atletico ve Barca'da oynayacaksın. ĞPosan çıkmışken benim yuvam diye Galatasaray'a döneceksin. Yok öyle yağma. Bence her taraf açısından iyi transfer oldu. Kafamız rahat. Arda bence Başakşehir'de tutar. Başakşehir lgdeki en büyük favori oldu böylece. Terim de daha rahat eder. Geçelim bunları artık derim ben.
Söylediklerinde haklisin ama iste bizim Türk oyuncular bu söylemleri cok kullaniyorlar.
Gececek bir sey yok baktigin zaman, Galatasaray icin en hayirlisi oldu.
Bizimkisi iki lafin belini kirmak.

Gümüşdağ: UEFA'dan 13.5 milyon Euro, Cengiz, Enver Cenk ve Badji'nin satışlarından da yaklaşık 35 milyon euro gelirimiz var. Bunları bilmeyenler bizi eleştiriyor. Belediye ile hiçbir bağlantımız yoktur.

Gümüşdağ: Dernekler kanununa göre yönetilen bir kulüp olsam transferleri yapar yarın da istifa ederim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kesin. Canlı yayında açıklanıyor şu an.
o zaman neden Başakşehir'in sporcularının sağlık masrafları İstanbul Büyükşehir Belediye'sine kesiliyor.Elimde faturası bile var.

Arda: Galatasaray bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleyle sadece Galatasaray'a dönerim dedim.

Yavşağa bak yavşağa. Galatasarayın teklifi komikti diyen kimdi lan. Neymiş bir de başakşehire gelişi atleticoya gidişini hatırlatıyormuş. Bu adam bir daha Galatasaraylıyım derse Allah tepe taklak etsin.

8 Milyondan 4 milyona düştü maaşı. Komik rakamlar değil miymiş?

Yalan söylüyorlar. Açık açık yalan. Adam 200 bin Euro prim için olay çıkaran adam %50 aşağısına nasıl imza atar. Birde 12,5 m Euro UEFA’dan nasıl geliyor arkadaş. Kupayı alana verilen ödül o kadar mı Enver 1.3 m Euro Cengiz 13.5 nerde kalan 21 m euroluk satış son 3 sezona bakıyorum da arkadaş yalan söylemek bir sanat olmuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt