Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Kanı bozuk çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamin efsanelesmis saskin bakisli avatarina ne zaman doneceksin?Galatasaraya musallat olmadığı için bayrampaşalıya bir teşekkür borçluyuz.
Kesin bilgimi ?Arda'nın sözleşmesi: Bu sene yarım sezon 2 milyon euro, sonraki iki yıl 4 milyon euro.
Arda gelecek sene satılırsa alınacak bedelin %20'si, sonraki yıl satılırsa bedelin %25'i Başakşehir'e ödenecek.
Kesin bilgimi ?
Gscimbom Mobile
Ben eminim bizim Yönetim bu adam ile görüstü ve yüksek maasi yüzünden geri adim attilar.8 Milyondan 4 milyona düştü maaşı. Komik rakamlar değil miymiş?
Türkiye´ye dönersem Galatasaray´dan baska kulüpte oynamam aciklamasina bir kilif uyduracagi belli idi.
Söylediklerinde haklisin ama iste bizim Türk oyuncular bu söylemleri cok kullaniyorlar.Zaten futbolcuların böyle bir açıklama yapmaması lazım. Ya Totti gibi hiç gitmeyeceksin paraya filan bakmadan. Ya da bu kadar iddialı olmayacaksın.
Zaten dönersem Galatasaray'a dönerim de bence kulübü aşağılayan bir söz. Bizdeki kulübün çocuğu gelir futbolu Galatasaray'da bırakır sözü de öyle. Sen gideceksin en verimli yıllarında Atletico ve Barca'da oynayacaksın. ĞPosan çıkmışken benim yuvam diye Galatasaray'a döneceksin. Yok öyle yağma. Bence her taraf açısından iyi transfer oldu. Kafamız rahat. Arda bence Başakşehir'de tutar. Başakşehir lgdeki en büyük favori oldu böylece. Terim de daha rahat eder. Geçelim bunları artık derim ben.
o zaman neden Başakşehir'in sporcularının sağlık masrafları İstanbul Büyükşehir Belediye'sine kesiliyor.Elimde faturası bile var.Gümüşdağ: UEFA'dan 13.5 milyon Euro, Cengiz, Enver Cenk ve Badji'nin satışlarından da yaklaşık 35 milyon euro gelirimiz var. Bunları bilmeyenler bizi eleştiriyor. Belediye ile hiçbir bağlantımız yoktur.
Gümüşdağ: Dernekler kanununa göre yönetilen bir kulüp olsam transferleri yapar yarın da istifa ederim.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Kesin. Canlı yayında açıklanıyor şu an.
Arda: Galatasaray bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleyle sadece Galatasaray'a dönerim dedim.
8 Milyondan 4 milyona düştü maaşı. Komik rakamlar değil miymiş?