Arda Turan Resmen Başakşehir'de!

Sinan bazı gerçekler vardır. Mesela ortalama mühendis maaşı bellidir. Kimi bu bedel üzerinden sigortalanır. Kimi asgari ücretten. Şimdi resmiyette sen asgari ücret ödeyen şirketin verilerine bakarsan doğru... yasal olmayan birşey Yok dersin. El altından yapılan zarf içinde yapılan ödemeyi kimse açık açık yapmaz. Yada bunu muhasebeleştirmez. Şimdi sen bana diyorsun ki bunlar şu rakam diyor. Bende sana çıkar şu kafanı kumdan dünyanın gerçekleri kağıt üzerinde yazanlar değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ADAM olan sözünü yemez. Arena'daki maçı merakla bekliyorum.

Niye? Gol atarsa burada Arda nın fedailiğini mi yapacaksın.

sent via GSC

Yonetimden forumdaki adinin malum futbolcu olarak degistirilmesini istiyorum evet ciddiyim oylama da yapabiliriz?

Başakşehir geçen sene 2. ondan önceki iki sene de 4. olan bir takım. Şampiyonluk bonusları hariç Trabzonspor'dan daha çok para kazanmış ligimizde. 3 yılda sattığı ve aldığı oyuncu farkı +3 milyon. Ve maaş dengesi de abartıldığı gibi değil. Bizim 2.2 milyon verdiğimiz Chedjou'ya Başakşehir 900 bin euro veriyor.

Antalyaspor, Nasri'ye 8 milyon Eto'o ya 4 milyon veriyor. Ve bu transferleri sponsorluklar sayesinde yapabiliyorlar. Keza Arda'yı bize getirmek için sponsor olacak firma Nef'ti. Bunlara da sponsor olan 3. İstanbul(Adese,Seha,Al Zamil, Fuzul ortaklığı) ve Medipol'muş.

Kısacası fazla abartılıyor. Akbil capsleri komik gülüyoruz ama eğer akbilden para gittiğine inanılıyorsa bu trajikomik. Eğer böyle de bir şey varsa İstanbul Belediye Meclisindeki 3 partiden 310 üye boşa işgal ediyorlardır o koltukları.

ibb fk ya birazdaha nefret kusulup dolandırıcılık yaptğı birazdaha fazla iddia edilse ömer & sinan "göksel baskanımız öyle seyler yapmazz,halkın adamı o" diyip hırslarından kendilerini yakacaklar forum ortasında

başakşehir'in KUCAĞINDA başarılı kümede kalma savaşları dilerim.

ibb fk ya birazdaha nefret kusulup dolandırıcılık yaptğı birazdaha fazla iddia edilse ömer & sinan "göksel baskanımız öyle seyler yapmazz,halkın adamı o" diyip hırslarından kendilerini yakacaklar forum ortasında

Tam olarak oyle degil . Bizde bilmeden iddia etme ya da iddiasinda hakli cikana dek bir seylere inanmama veya inkar etme huyu var

basaksehirin varligi elestirilebilir , siyaset tandansli yapisindan hoslanilmayabilir , 4 buyuklerin eskilerinden toplama bir takim olusu da goze batabilir

hatta sebepsiz yere nefret de edilebilir ... bunlar baska mesele

ama ortada bazi gercekler var , bu gercekler benzer sekilde 2-3 senedir bjk yonetimi acisindan da var

bunlari gorup analiz edip soyleyince kotu insan degerlendirmesine maruz kalmamak lazim .

Mesela ayni kisi , bir oyuncuya bizim klubun x lira verdigi soylendiginde , "onun yarisi komisyondur ceplere gidiyordur" deyip aslinda oyuncunun o paranin yarisina razi olabilecegini ima ederken , ayni o yari paraya sevmedigi klube gitse bu kez "aciktan para aliyordur , o paraya gider mi akil var mantik var" diyebiliyor

adam bide kıvırmış demişki takımım bana kucak açmadı açsaydı giderdim demiş

atma be ziya din kardeşiyiz

Terim in gelmesi arda ihtimalini sifirladigi gibi huzursuzluk kargasa , galericiler menejerler acun ve surekasi gibi etmenlerden de bizi korudu

ustelik tonla da para kasada kaldi , sportif kazanimlarindan daha cogunu bu arda adamini bizden uzak tutarak yapti terim

arda turanın barcadan net 8 milyon euro kazandığının kaynağı nedir

yabancı bir kaynakta haftalık 85 bin pound okumuştum o da net mi brüt mü belli değildi hadi net olsa 5 milyon euroya geliyor yıllık

Bu adam turkiyeye gelmeye and icmis belli , once klubum kulubum dedi , sonra bjk mi acaba dendi , sonunda basaksehir oldu , fb yi zamaninda cok reddetti zaten paralari da yok , kasimpasaya da gidecek hali yoktu

kendi acisindan ulkesine bu bitik haliyle gelip 4 milyon euro senelik , 2 bucuk senede 10 milyon euro kazanacak olmasi gayet akillica

ben barcelonada kalsaydi diyenlerdendim ama dusununce orada hic sansi kalmamisti

Hafta içi Survivor'a gider, hafta sonu maça çıkar.

Rıdvan abisi, Acun abisi, Aziz amcasının elinden tutar AKP mitinglerine falan da katılır, bizi ilgilendirmez özel hayatı. Saygı duyun.

Bize gelmedi ya, ne kadar sevinsek azdır.

Aklıma İtalya eski başbakanı Berlusconi'nin Milan başkanı olduğu geldi.

Düşünsenize Binali Yıldırım Başakşehir kulübü başkanı.

Şimdi izledim imza törenini. 2 nokta var.

1. Sorulan sorulara moron gibi bakmış salak gibi bir ifade var suratında sanırım ben ne bok yedim ifadesi o.
2. Galatasaray ve Fatih Terim ile ilgili sorulara üstü kapalı cevap vermiş hep. Galatasaray beni istemedi diyor, sen değil miydin o zaman Galatasaray ben istemezse avrupa da başka kulüp bakcaz diyen ne değişti keşke asıl onu hatırlatsalardı. Tabi aldın emre abinden, acun abinden gazı koşa koşa geldin. Taraftar tepkisi filan umurunda değil eminim bize gol filan atarsa sevinir bu karakter yoksunu herif. Ve futbol kariyerinin en iyi performansını sergilemek için elinden geleni yapar bize karşı. Galatasaray beni adam etti diyen arda gitmiş yerine hizmet ettiğimiz kulüp gelmiş. Çok mutluyum onun adına. Umarım o çok sevdiğin değerli kulüp başkanların, transferinde emeği olan abilerin ve emeği geçen başşak şehir yöneticileri seni arenadaki maçtan sonra kendine getirirler.

Bide son olarak sürekli ADAMMSS ADAMM ADAMMIZZ gibi şeyler söylüyorlar ya, insanın nesi eksikse o diline vururmuş hep.

Eger futbol oynarsa basaksehiri sampiyon yapar. Ama futbol oynayacagini sanmiyorum.

Şimdi izledim imza törenini. 2 nokta var.

1. Sorulan sorulara moron gibi bakmış salak gibi bir ifade var suratında sanırım ben ne bok yedim ifadesi o.
2. Galatasaray ve Fatih Terim ile ilgili sorulara üstü kapalı cevap vermiş hep. Galatasaray beni istemedi diyor, sen değil miydin o zaman Galatasaray ben istemezse avrupa da başka kulüp bakcaz diyen ne değişti keşke asıl onu hatırlatsalardı. Tabi aldın emre abinden, acun abinden gazı koşa koşa geldin. Taraftar tepkisi filan umurunda değil eminim bize gol filan atarsa sevinir bu karakter yoksunu herif. Ve futbol kariyerinin en iyi performansını sergilemek için elinden geleni yapar bize karşı. Galatasaray beni adam etti diyen arda gitmiş yerine hizmet ettiğimiz kulüp gelmiş. Çok mutluyum onun adına. Umarım o çok sevdiğin değerli kulüp başkanların, transferinde emeği olan abilerin ve emeği geçen başşak şehir yöneticileri seni arenadaki maçtan sonra kendine getirirler.

Bide son olarak sürekli ADAMMSS ADAMM ADAMMIZZ gibi şeyler söylüyorlar ya, insanın nesi eksikse o diline vururmuş hep.
Melih hesabini Mustafa Sevim mi ele gecirdi, bu ne sinir, bu ne öfke?

Geri
Üst Alt