Arda Turan: "Sevince böyle bakarsın"

milli takım uçağında sen fatih terim'e söverken sana nasıl bakıyordu acaba!!!!

Sonra millet Terim topiğinde yalayanlar şans buluyor sözleşme kapıyor dediğimde olay çıkartıyor. :asd: Bu ne, babamla bile ben böyle fotoğraf paylaşmam.

Bu sene fena degildi bence boşa gömmeye gerek yok. Oyun akli olarak takimdaki en iyi topcu şu an için.
4 m tl aldı. 390 bin euro yapar. Feghouli'nin 10'da birini aliyor. F/p olarak iyi topcu, önümüzdeki sezon da 5m tl verilecek sanirim. Bu adama yükleneceğinize cezayirliye yüklenin aylardir ortada yok

Her demecinde onu cok seviyorum demesi itici hal almaya basladi.

Ülkenin herhangi bir karışında liyakat esası var mı?herkes yalakalık,biat,birilerine yaranma derdinde.arda efendi de bunu iyi bildiği için doğru ata oynuyor

İkinizin sevgisi de armaya değil, paraya.

Bundan şüphemiz yok
Yarın o Bir gün bizden tekmeyi yiyence emre abin çağırsa koşa koşa gidersin

sizi bilmem arkadaslar ama bu arda bana acayip sinsi ve hemen bi cirpida satacak biri gibi geliyor.

hic mert biri degil bence

Şampiyonluğu veren ikili çin deki iş adamı olayının farklı versiyonu buda, evlat sevgisi yüzünden ne hale getirdiniz koca kulübü seneye 100 tane transfer olsa ne olacak gene evladını oynatır

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maalesef hem Arda hem Akbaba kalır. Sürekli kadroda yer bulurlar. Millet hala bu evlatçılık yüzünden 2 şampiyonluğun gittiğini anlamıyor.

tumblr_pyi7tmbiT11ujmvy2o1_1280.jpg

İkinizin sevgisi de armaya değil, paraya.

Bundan şüphemiz yok
Yarın o Bir gün bizden tekmeyi yiyence emre abin çağırsa koşa koşa gidersin
En iyi zamanında aziz müthiş para teklif ettiğinde gitmedi.arda geçti yani o sınavı Galatasarayliliyla değil futboluyla eleştirin artık.
Bizden bir farkı yok şu hâliyle kadroya yazılması bile yanlış.sezon başı iyiydi ancak tekrar o fit haline gelse bile salar fizik olarak gençken dahi sıkıntiliydi zaten.akli varsa futbolu bırakır herşey yaş değil.selcuk inan da çok yaşlı değildi ama erken bitmişti pili zorlamaya gerek yok

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt