Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ha edip, tehditlere boyun eğmiş ise yine prensiplerini yemiş olur, bir yerde aynı yere çıkıyor.Ok.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha edip, tehditlere boyun eğmiş ise yine prensiplerini yemiş olur, bir yerde aynı yere çıkıyor.Ok.
Öyle mi? Görüşürüz Hollanda'nın gülü![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Senle ortak paydada değiliz Gerekli cevabları verdim alıntılayıp gereksiz diyaloğa gerek yok bence görüşleri yaz geç.Ha edip, tehditlere boyun eğmiş ise yine prensiplerini yemiş olur, bir yerde aynı yere çıkıyor.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Lale demek istedin sanirim
Koyuncuk lafini senden duymak hayli ironik olmus renkdash bizde sana Hollanda inegi desek herhalde bozulmassınTerim zaten 'Imparator' olmaktan cikti 'koyuncuk' oldu. Arda'ya bile laf geciremeyen teknik direktor hangi sifatla hala orada oturur bir aciklasin bari basin toplantisinda. Daha gecen sene yasananlari unutmadik hemen hali altina supurduler tabi. Millet enayi zaten.
Eee ozan ben ne yaptım? Senin verdiğin cevaba görüşümü yazdım, çünkü senin verdiğin cevabın içeriği başka bir nokta ile ilgiliydi.Senle ortak paydada değiliz Gerekli cevabları verdim alıntılayıp gereksiz diyaloğa gerek yok bence görüşleri yaz geç.
Ne anlamda soyledigine bagli, kotu niyetli demisse zaten kendi karakterini ortaya koymus olur. Diger turlu Osmanlica daki gibi dediyse sorun yok benim icin.
Ne anlamda soyledigine bagli, kotu niyetli demisse zaten kendi karakterini ortaya koymus olur. Diger turlu Osmanlica daki gibi dediyse sorun yok benim icin.
Hollanda inekleri guzel sut verir bakKoyuncuk lafini senden duymak hayli ironik olmus renkdash bizde sana Hollanda inegi desek herhalde bozulmassın![]()
Burada kimse kimsenin avukatligini yapmasin. Fatih Terim'e onu diyorsam ve bunu ustune aliyorsan o senin kendi kendine sorun cikarttigini gosterir. Gucune gidiyorsa da dolayli yoldan degil de erdemli bir sekilde direk soylemeni de rica ediyorum. Sonra dedi kodu olmasin sag soldaAyrıca Fatih Terim'e 'koyuncuk' diyerek sen de karakterini mi ortaya koydun, yoksa koyun sevdalısı bir arkadaşımız mısın?![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk