Arda Turan Uçakta Gazeteci Dövdü

futbol hayatını noktalamak arzusunda sanırım bu sponsor transferi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım Haziran 2013'teki gibi tek başına gelir.Ancak o zaman anlaşılacak kerametin Terim ve diğer yönetim kurulu üyelerinde olduğu.Mesele başarıysa Aysal,Terim varken başarılı oldu.Terim gittikten sonra olamadı.Bunun dışında rakiplere laf sokuyor vs. diye seviliyorsa bilemem.
Şu mevzudan gına geldi, Terim yokken nasıl başarılı olamadı.

Mancini ile ölüm grubundan çıktık, yıllardır alamadığımız Türkiye kupasını aldık
4.yıldızı onun sayesinde aldık keza, 6 aylık Yarsuvat dönemiyle alınmadı bunu kendiside söylüyor.

Terim daha önce geldi aşırı başarısız olup gitti.

Asıl Terim iyi yönetimler ile şampiyon oluyor. Süren dönemi ve Aysal dönemi başarısı ortada. Tek adam olarak geldiği ve sıçtığı Canaydın dönemi gün gibi ortadayken bunu hala yazmak gerçekten komik

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
DA296xCXcAIy9JH.jpg

DA297EnXcAA9Zyl.jpg

Twitter da görmüstüm.

Normalde ben (Barcelona fotosu), bir halt yiyince ben (Galatasaray fotosu)

Fatih Terim, Arda Turan'ı milli takım kampından gönderdi. (Hürriyet)

Hayır niye Galatasaray forması
Böyle bi olay ile Galatasaray'ın ne alakası var taraftarı arkana mı almaya çalışıyosun
Herkes yalanın gerçeğin ne olduğunu idrak edebiliyo arda sen kafanı yorma.

Şu mevzudan gına geldi, Terim yokken nasıl başarılı olamadı.

Mancini ile ölüm grubundan çıktık, yıllardır alamadığımız Türkiye kupasını aldık
4.yıldızı onun sayesinde aldık keza, 6 aylık Yarsuvat dönemiyle alınmadı bunu kendiside söylüyor.

Terim daha önce geldi aşırı başarısız olup gitti.

Asıl Terim iyi yönetimler ile şampiyon oluyor. Süren dönemi ve Aysal dönemi başarısı ortada. Tek adam olarak geldiği ve sıçtığı Canaydın dönemi gün gibi ortadayken bunu hala yazmak gerçekten komik

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye Kupası başka konu oldu mu süt kupası oluyor,konu Mancini olunca değerli oluyor bir tek nedense. :asd:

O sene 3 kupayı onun sayesinde aldık doğru,bırakıp gitmeseydi yerine tekrardan Albayrak vs. gelmeseydi alamazdık.Bu konuda katılıyorum.

Doğru,Terim o dönem özellikle 2. senesinde iyi değildi.İyiydi diyip gerçekleri çarpıtacak halim yok.Ama Aysal da aynı şekildeydi,yönetimi dağıttıktan sonra.

işte köylü milyon dolarlar da kazansa köylü kalır. içindeki taşralılığı atamaz. istanbul'un %90'ı böyle köylülerle dolu maalesef.

Terimin acilen kovulması gerek takımı bölüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte Türkiye; işte adalet; işte medya; işte spor.

"Arda Haklı"

Tırnak içerisinde yazdım. Sonunda yazacağım neden "haklı" olduğunu!

Arda Turan Galatasaray'daki sportif başarılarıyla berabe spor medyası mal bulmuş mağribi gibi çocuğun üzerine atladı. Tembel, koca götlü, seks yapmaktan devamlı sakatlanıyor gibi iğrenç ahlaksızca ithamlarda bulundu. Türkiye ne ki sporu ne olsun! Buraya gelen yabancılar bile göbek yapıyor. Arda Turan da tipik bir Türk futbolcusuydu. Yetenekli ama bakımsız, tembel. Adam tüm bunlara rağmen Atletico Madrid'e transfer oldu. Transfer olur olmaz çocuğu rejime soktular öyle idmanlara aldılar. Adam yıldız oldu. Bana göre Madrid'te kalsa futbolu daha çok gelişirdi ama Barcelona'ya gitti. 10 numara olarak gitmedi. Kendi de ilk 11 olarak gitmeyeceğini gayet iyi biliyordu. Kulübede de olsa Barcelona'da oturmak her futbolcunun hayalidir sanırım.

Bu çocuk tüm bunları yaparken biz Türkiye'de ne dedik! Sponsor transferi, Arda'yı kimse Barcelona'da istemiyor, yalnız, mutsuz, rezil oluyor vs. vs. vs. Asla kabullenemedik. Bir yanımız daima anlamsız bir şekilde öyle ya da böyle Barcelona'da oynayan Arda'ya karşı öfkeliydi.

Bugün hala kimsenin ne olduğunu bilmediği EURO2016 krizi patladı. Yine masa başı haberleri yazılmış olmalı ki adam deli gibi öfkelendi. Bizler forumda bile masa başında yazılmış haberleri anlıyor ve öfkelenmiyor muyuz! Bu adamın şahsına yapılmış bir haber. Dövdüğü adamı bizden daha iyi tanıyordur muhtemelen.

Aradan neredeyse 1 yıl geçiyor ve Arda Turan adama saldırıyor. Unutmamış, içindeki öfkeyi beslemiş, canı nasıl acıdıysa onu görünce biriktirdiği öfke patlamış ve adama saldırmış. Unutkan bir millet olduğumuz için geçen sene yaşananları unutmuş olabiliriz. Ama olayın kahramanları unutmamış. Bugün ben gazeteciyim diyen bir sürü aşağılık insan villalarda, hatta yalılarda oturmanın bedelini ısmarlama haber yaparak ödüyorlar. Onlar için çok da önemli olmayan onurlarını hiçe sayarak hiçbir konuda bilgi sahibi olmadan parasını aldığı kişinin anlatıklarını "haber" olarak yayınlıyorlar. İnsanların onurlarını kırıyor, küçük düşürüyorlar.

"Arda haklı mı" bana göre haklı. Babası yaşındaki adamı dövüyor savunmalarını kabul etmiyorum. O zaman çıkıp biri de Bilal Meşe de oğlu yaşındaki adamlara iftira atıyor der. Mahkemeye vermeli adaleti mahkeme sağlamalı lafları da artık traş. Arda o adamı mahkemeye verse kazansa bir gazetenin kenarında haber belki olur belki olmaz. Çok yanlış keşke her şey doğru olsaydı ve olay adalet karşısında çözülseydi. Ama olmadı. Olamaz da. Burası Türkiye. Herkes kendi adaletini kendi sağlıyor. Arda böyle bir skandalı yaparak gündeme bomba gibi düştü. Vicdanları tartışmaya soktu; iddialar ortaya çıkacak; olay artık daha çok takip edilecek adli sonuç yüksek sesle haberleştirilecektir.

Arda Turan Milli Takımı Bıraktı!

Kendini savunamayan salağın teki olduğunu göstermiş oldu. Biraz empati yapalım dedik. Ama adam maganda. Umarım Fenerbahçe'ye gider.

Paraya gelince prof oluyorsunuz. Elestiri küfüre gelince amatöre dönüp mahalle kabadayisi kesiliyorsunuz. Volkan gibi arda gibi cahil ayilar. Madem böyle seylere gelemiyorsan futbolu birakacaksin.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt