Arda Turan ve Emre Akbaba ile Sözleşmenin Uzatılması Bekleniyor

Burda insanlar istedigini gormek istiyor istemedigini gormezden geliyo.
Herif son dk trabzona golunu atmasa birak penaltiyi kacirmayi bjknin maglupiyetini beklerdik o gece.
Oylede bir gercek var.
Begenmek begenmemek size kalmis ama yok akbaba yuzunden sampiyonlugu kacirdik kadar sacma bir soylem yok vazgecelim sacmalamaktan artik.

Sahsi fikrim de makul bir ucretle yedeklerde bir akbaba isterim, sutor bir orta sahamiz olsun yedeklerde.
Boşuna uğraşma. Papağan gibi aynı bahane. Ondan sonra 2 maç daha oynadık o gole gelene kadar önceki maçlar var. Ayrıca son maçlarda gole katkı verdi de bu oyuncu ikinci yarı form tuttu zira ağır sakatlıklar geçirdi. Yabancı sınırı gelirken eldeki birkaç “olabilir” tipindeki futbolcu. Ancak bu maaşlarla asla değil.

Boşuna uğraşma. Papağan gibi aynı bahane. Ondan sonra 2 maç daha oynadık o gole gelene kadar önceki maçlar var. Ayrıca son maçlarda gole katkı verdi de bu oyuncu ikinci yarı form tuttu zira ağır sakatlıklar geçirdi. Yabancı sınırı gelirken eldeki birkaç “olabilir” tipindeki futbolcu. Ancak bu maaşlarla asla değil.
Ya o konuda ayni fikirdeyiz tabi ama 1.5 milyon falan alacagani sanmiyorum zaten makul bir maasa baglarsak ben sicak bakarim Akbabaya. Ilk 11 oyuncusu olarak da gormem ama 18'de gormek isterim. Bonservis yok, zaten 3 senedir bizde yasi 28 (ki en verimli seneleri olabilir gelecek yillar).

Ama yok Emre Akbaba penalti kacirmasaydi sampiyon olurduk bizi sampiyonluktan etti soylemleri fln da aptallik baska bisey degil. Buna gore bir oyuncuyu degerlendirmemek lazim.

Emre akbabaya kesinlikle hayır diyemiyorum 15 milyona Euro yakın yatırım yaptığın adamı bir çırpıda çöpe atmak çok mantıklı gelmiyor. Ama adama verilecek herhangi bir maaş içime siner mi onu da bilmiyorum. İğrenç bir durum

Transfer dışında sevindirecek iki grup şey var.

Arda ve Akbabanin sözleşme uzatamamasi

Feghouli ve Falcaonun yollanmasi

Guzel hamleler. 4 yildir mac izlemeyenlerin umutlarini da bir kac aya sondurecek adimlar bunlar.

Galatasaray 'da Fatih Terim'in takımın başına yeniden geçmesiyle sözleşmesi biten isimlerden ilk olarak Emre Akbaba ile mukavele yenilenecek.

Önceki yönetimle yaptığı görüşmelerde yıllık ücretinden feragat etmeyi kabul eden Akbaba, yeni yönetimle masaya oturacak.

Sabah

şampiyon olur ve bırakır arda sene sonu.

Geri
Üst Alt