- 8 Temmuz 2015
- 35.800
- 70.644
- 3.893
66 no gizli mesajCamiamiza hayirli olsun
6 adams
66 2x adams
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
66 no gizli mesajCamiamiza hayirli olsun
Abartı?gelirse harbi diyorum galatasaraylılığımı askıya alırım
ve milyonlarımızda alır!!!
barcelona kariyeri 2. senesi en azından coutinhodan falan daha verimliydi. kendini çenesi ve sahadışı haraketleri bitirdiHastalık bu futbol belgeselinde güzel anlatmışlar Arda'yı.
Çenesini tutabilse ve Acun gibilerle kanka olmasa şu an bambaşka noktalarda olabilirdi.
evet bırakırımAbartı?
Bir futbolcu için Galatasarayı bırakacaksak ohohooo....
Bende istemem aynı Sinanı istemediğim gibi ama Galatasaray sevgisi nefret duygularından çok çok daha üstün bende açıkçası.evet bırakırım
böyle birini Galatasaraya felan istemeyiz
isteyen de bizi bilmiyordur
gidene kadar ilgilenmem
biz beşiktaşa benzemeyiz
#GsKindirBende istemem aynı Sinanı istemediğim gibi ama Galatasaray sevgisi nefret duygularından çok çok daha üstün bende açıkçası.
Sen nefret duygularına yenik düşüp Galatasarayı bırakırım diyorsan saygı duymak gerekir tabiki yinede nekadar da anlamsız bulsamda.
Ardayı protesto et orada, burada, maçlarda ama sarı kırmızılı armaya sahip çıkmasını bil yinede önerisinde buluna bilirim ancak.
benim gassaraylılığımı bildiğini düşünüyorum..Bende istemem aynı Sinanı istemediğim gibi ama Galatasaray sevgisi nefret duygularından çok çok daha üstün bende açıkçası.
Sen nefret duygularına yenik düşüp Galatasarayı bırakırım diyorsan saygı duymak gerekir tabiki yinede nekadar da anlamsız bulsamda.
Ardayı protesto et orada, burada, maçlarda ama sarı kırmızılı armaya sahip çıkmasını bil yinede önerisinde buluna bilirim ancak.
evet bırakırım
böyle birini Galatasaraya felan istemeyiz
isteyen de bizi bilmiyordur
gidene kadar ilgilenmem
biz beşiktaşa benzemeyiz
ardayı isteyecek kadar göt olmayalım daOlur da Arda gelirse bırakmazsan GÖTSÜN!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ardayı isteyecek kadar göt olmayalım da![]()