Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav isterse ismi Mardadona olsun yine begenmem.
Milli takimi para icin satmis ve sonrasinda egosunun oyuncagi yapmis birini sevecegime bile bile ishal olurum daha iyi.

Bunun derdi sadece Fatih hoca ile degil,hande sumertas levent sahin sukru hanedar hepsiyle sorunu var

Hatta milli takima tekrar döndügünde federasyon saydigim isimleri uzaklastirmisti Fatih hoca da bu yuzden kadroya aldim gönlüme almadim dedi

evet bırakırım
böyle birini Galatasaraya felan istemeyiz
isteyen de bizi bilmiyordur
gidene kadar ilgilenmem

biz beşiktaşa benzemeyiz
Bende istemem aynı Sinanı istemediğim gibi ama Galatasaray sevgisi nefret duygularından çok çok daha üstün bende açıkçası.

Sen nefret duygularına yenik düşüp Galatasarayı bırakırım diyorsan saygı duymak gerekir tabiki yinede nekadar da anlamsız bulsamda.

Ardayı protesto et orada, burada, maçlarda ama sarı kırmızılı armaya sahip çıkmasını bil yinede önerisinde buluna bilirim ancak.

Bende istemem aynı Sinanı istemediğim gibi ama Galatasaray sevgisi nefret duygularından çok çok daha üstün bende açıkçası.

Sen nefret duygularına yenik düşüp Galatasarayı bırakırım diyorsan saygı duymak gerekir tabiki yinede nekadar da anlamsız bulsamda.

Ardayı protesto et orada, burada, maçlarda ama sarı kırmızılı armaya sahip çıkmasını bil yinede önerisinde buluna bilirim ancak.
#GsKindir

benim gassaraylılığımı bildiğini düşünüyorum..

Galatasarylının aşkı ne futbolcuya ne transferedir Aslan armalı sarı kırmızı formayadır diyenlerdenim nefretimizde ne futbolcuya nede transferedir.O yüzden hocamız onay verirse arda gelirse bırakırım Galatasarayı demek olmaz.Hocamız onay verdikten sonra bize eleştirmek dışında Bok yemek düşer

Devre arasında forvet kıtlığında bile bonservissiz burak yılmaz i aldırmayan terim,ondan çok daha fazla sorun yaşadığı üstüne taraftarların nefret ettiği onun da üstüne form olarak bitık bir adamı aldırır mi allah aşkına..

8 şampiyonluk sayısız kupa ki içlerinde belkide bir daha alamayacağımız uefa kupası kazanmış Hocamıza İmparatora sonuna kadar güvenmek biatçılıksa Allahına kadar Biatçıyım

D7AdwYDW0AE8rX6.jpg:large

Takımdan ayrılmasına kızan bir Atletico taraftarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt