Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toteme başladım.

10126.jpg

Bu adami hic sevmiyorum,lakin Galatasaray'li olduguna dair şüphem yok. Ek olarak taraftara kendini kabul ettirmek icin bjk de ki Burak etkisi yapacaktır. Diğer taraftan yerli oyuncu eksikliği de aşikar ama yine de bu konuda net olamıyorum. Özetle, şöyle bitireyim Fatih Hocam affeder,bu da taraftardan özür dilerse ve itliklerinden vazgeçip futboluna odaklanirsa bana da hayırlısı olsun demek duser. Bir karikaturdeki gibi abv boyle futbolun

en cok bu adamda fatih terim havasi var hasandanda öte, ilerde göbek baglar, futbolculari döver, gaz verir, bilemiyorum belki katkida saglar ortada önümüzdeki yil, barca bedava yollamaya hazirmis.

Gelse tüm maskaralıklarını bıraksa bile, fizik olarak ne kadar toparlayabilecek. Burak ile ikisi farklı, burak herzaman fizik olarak iyi oyuncuydu. Arda 2 yıldır yürüyerek top oynuyor. Koşup, basan pres yapan bir adam olabileceğine ihtinal vermiyorum. Fizik yapısı buna müsait değil. Çok sakatlık yaşar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelse tüm maskaralıklarını bıraksa bile, fizik olarak ne kadar toparlayabilecek. Burak ile ikisi farklı, burak herzaman fizik olarak iyi oyuncuydu. Arda 2 yıldır yürüyerek top oynuyor. Koşup, basan pres yapan bir adam olabileceğine ihtinal vermiyorum. Fizik yapısı buna müsait değil. Çok sakatlık yaşar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu da kendi bilecek,verecekler İtalyan a ümüğünü sıkacak

geceleri bazen uyku tutmaz, sağ sola kıvranıp dururum.

hepimizin zihnine attığı bir kaç nakarat vardır böyle zamanlar için örnek zeki abimizin, elbet bir gün unutacağız, bu böyle yarımm kalmayacak derken tak uyursun.

benimde uyku ilacım,

arda
ardaa
ARDA TURANNNN
BÜYÜK
Büyük kaptaann

iki üç tekrar da hemen uyurum.

Barıştıkları kesin mi?
Yedeğe kaliteli Türk oyuncu lazım.

Selcuk - Arda kulübede ses etmeyeceklerse gelebilir. Arda kesinlikle 11 oyuncusu olamaz bu saatten sonra. Yedek kulübesinin halini görüyosunuz, muģdat sinan ahmet semih filan. Kaliteli adam eksikliği var. Gelmesinde sıkıntı olmaz maddi acıdan uygun olursa.

Hoca baristiysa bile normalde getirmemeli. Adam 28 yasindayken bile fazla kosmayi istemiyor diye Atleticodan kacmisti. Öyle adamla 32 yasina gelmisken nasil dinamik ve presli top oynatacaksin? Basakta yedek girdimi bile bir halt yemiyordu.

Kalsin orda 4 milyon maasiyla. Giderse Basak yerini belki iyi bir topcuyla doldurur ve biz onlara yaddim etmis oluruz

arda ucuza oynamaz bu saatten sonra.Maliyet-perfomans açısından rezil bir transfer olur...

Galatasarylının aşkı ne futbolcuya ne transferedir Aslan armalı sarı kırmızı formayadır diyenlerdenim nefretimizde ne futbolcuya nede transferedir.O yüzden hocamız onay verirse arda gelirse bırakırım Galatasarayı demek olmaz.Hocamız onay verdikten sonra bize eleştirmek dışında Bok yemek düşer
sen bokunu bireysel olarak yiyebilirsin. biz almayalım.

İç transferde tüm kontrol Abdürrahim Albayrak'ta sanırım ondan başkası da ara buluculuk yapamaz.

hem fatih hocayı, hem taraftarı hemde yönetimi ikna edebilecek tek kişidir.

gelirse elinden geldiğince katkı verecektir ben buna eminim

Gelip alti ay hirs yapar iyi oynar, sonra yine ego tatmin etmek icin basin toplantilarini izlemeye baslariz.
Adam Milli takimda bile uslu durmadi.

arda turan meselesini anlamış değilim ve sanırım anlayamayağım da
adam galatasarayın alt yapısından yetişti top toplayıcılıktan genç yaşında kaptanlığa kadar yükseldi.
nice maçlar kazandırdı,formasında çamur olmayan maç yoktu nerdeyse.yüreğiyle oynadı.
giderken klübümüze en çok para kazandıran oyuncumuz oldu.
gittiği yerlerde de hep galatasaraylı olduğunu ve türkiyede başka takımda oynamayacağını söyledi.

ardayı fenerliler sevmeyebilir, beşiktaşlılar, trabzonlular sevmeyebilir, ama galatasaraylılara ne oluyor anlamış değilim.
belkide dünyanın en karaktersiz oyuncusu olan emre belözoğluna fenerliler "adam adam" diye sahip çıkarken,
bize ne oluyor da arda turana sahip çıkmıyoruz bilemiyorum.

neymiş barcelonadayken teklifimize "komik teklif" demiş.
ne yani eren derdiyoklar, tarık çamdallar 2.5 alırken ardaya 1,5 teklif edersen komik teklif olur tabiiki.
ne yapsın gs li diye bedavaya mı oynasın.

beğenirsiniz beğenmezsiniz ama barcelonadan oyuncu alıyorsun.
neymis son 1 senedir yedekmiş.
yahu kardeşim bizim avrupanın büyük klüplerinden bu kadar ucuza as oyuncu aldığımız nerde görülmüş.
ya adam kadroya giremez alırsın, yada pestili çıkmış olur 35inde alırsın.(robben ve ribery söylentileri gibi)

milli takımdaki olaylarına gelince ben orda arda turanı haklı görüyorum.kim ne derse desin.

onun dışında arda turanın bu kadar yediği hakarete rağmen galatasaray için tek bir olumsuz lafını duydunuz mu.
ben duymadım.

taraftarlık tuhaf bir hal almaya başladı.2 kelimeyle göklere çıkarmalar, iki kelimeyle yerin dibine batırmalar.

son olarak arda turan her şeye rağmen bu kadar hakaretlere maruz kalmasına rağmen fenerli bir topçu olsaydı.
çoktaan fenerbahçe ona sahip çıkmış ve emreden bile önce avrupadan gelmiş fenerde oynuyordu.

kesinlikle kaptana sahip çıkılmalı, gerek futbolcu olarak gerekse teknik anlamda galatasaraya uzun yıllar faydası olacaktır.
biz futbol yürek işi demiyormuyuz galatasaray bir ruhtur demiyormuyuz.

hasa şaşı, ümit davalayı neden istedik çok mu teknik kapasiteleri var.hayır. ama galatasaraylılık ruhu var adamlarda.
arda turan da en az onlar kadar galatasaraylı.
saçma sapan medya yalanlarıyla tuhaf eleştirileri bırakalım, gerçekleri görelim artık.

adam galatasarayın alt yapısından yetişti top toplayıcılıktan genç yaşında kaptanlığa kadar yükseldi.
nice maçlar kazandırdı,formasında çamur olmayan maç yoktu nerdeyse.yüreğiyle oynadı.
gittiği yerlerde de hep galatasaraylı olduğunu ve türkiyede başka takımda oynamayacağını söyledi.

ardayı fenerliler sevmeyebilir, beşiktaşlılar, trabzonlular sevmeyebilir, ama galatasaraylılara ne oluyor anlamış değilim.
belkide dünyanın en karaktersiz oyuncusu olan emre belözoğluna fenerliler "adam adam" diye sahip çıkarken,

ne yani eren derdiyoklar, tarık çamdallar 2.5 alırken ardaya 1,5 teklif edersen komik teklif olur tabiiki.

yahu kardeşim bizim avrupanın büyük klüplerinden bu kadar ucuza as oyuncu aldığımız nerde görülmüş.
ya adam kadroya giremez alırsın, yada pestili çıkmış olur 35inde alırsın.(robben ve ribery söylentileri gibi)

milli takımdaki olaylarına gelince ben orda arda turanı haklı görüyorum.kim ne derse desin.

onun dışında arda turanın bu kadar yediği hakarete rağmen galatasaray için tek bir olumsuz lafını duydunuz mu.
ben duymadım.

taraftarlık tuhaf bir hal almaya başladı.2 kelimeyle göklere çıkarmalar, iki kelimeyle yerin dibine batırmalar.

son olarak arda turan her şeye rağmen bu kadar hakaretlere maruz kalmasına rağmen fenerli bir topçu olsaydı.
çoktaan fenerbahçe ona sahip çıkmış ve emreden bile önce avrupadan gelmiş fenerde oynuyordu.

kesinlikle kaptana sahip çıkılmalı, gerek futbolcu olarak gerekse teknik anlamda galatasaraya uzun yıllar faydası olacaktır.

hasa şaşı, ümit davalayı neden istedik çok mu teknik kapasiteleri var.hayır. ama galatasaraylılık ruhu var adamlarda.
saçma sapan medya yalanlarıyla tuhaf eleştirileri bırakalım, gerçekleri görelim artık.
Hayir bedavaya oynamasin ama Galatasarayli adam Galatasarayin teklifine komik demez. Demek takimin bana ihtiyaci var ki teklif yaptilar ve demek ki verebilecekleri su an bu der. Kabul edip etmemek de kendisine kalmistir. Paraya daha cok önem veren adamin Galatasarayliligi kendine kalsin. Madem Galatasaraylilik üzerinden bu kadar yüceltiyorsunuz bu adami, o zaman böyle bir sözü en cok sizin yerden yere vurmaniz gerekir.

ben duymadım.

o kadar haklısın ki.

adama büyük bir nefret var sanki herif katil.

herkes değişebilir, her insana bir şans daha verilmelidir. Arda her konuda sıçmıştır ama Galatasarayı asla aldatmamış ve sürekli saygıyla, sevgiyle anmıştır.

ha şunu dedi diyebilir veya çarpıtabilirsiniz ama gerçekten gs evladıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt