- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Toteme başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da kendi bilecek,verecekler İtalyan a ümüğünü sıkacakGelse tüm maskaralıklarını bıraksa bile, fizik olarak ne kadar toparlayabilecek. Burak ile ikisi farklı, burak herzaman fizik olarak iyi oyuncuydu. Arda 2 yıldır yürüyerek top oynuyor. Koşup, basan pres yapan bir adam olabileceğine ihtinal vermiyorum. Fizik yapısı buna müsait değil. Çok sakatlık yaşar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen bokunu bireysel olarak yiyebilirsin. biz almayalım.Galatasarylının aşkı ne futbolcuya ne transferedir Aslan armalı sarı kırmızı formayadır diyenlerdenim nefretimizde ne futbolcuya nede transferedir.O yüzden hocamız onay verirse arda gelirse bırakırım Galatasarayı demek olmaz.Hocamız onay verdikten sonra bize eleştirmek dışında Bok yemek düşer
kenan bu konu da evham yaparsan aramız bozulabilir.Gelip alti ay hirs yapar iyi oynar, sonra yine ego tatmin etmek icin basin toplantilarini izlemeye baslariz.
Adam Milli takimda bile uslu durmadi.
Hayir bedavaya oynamasin ama Galatasarayli adam Galatasarayin teklifine komik demez. Demek takimin bana ihtiyaci var ki teklif yaptilar ve demek ki verebilecekleri su an bu der. Kabul edip etmemek de kendisine kalmistir. Paraya daha cok önem veren adamin Galatasarayliligi kendine kalsin. Madem Galatasaraylilik üzerinden bu kadar yüceltiyorsunuz bu adami, o zaman böyle bir sözü en cok sizin yerden yere vurmaniz gerekir.arda turan meselesini anlamış değilim ve sanırım anlayamayağım da
adam galatasarayın alt yapısından yetişti top toplayıcılıktan genç yaşında kaptanlığa kadar yükseldi.
nice maçlar kazandırdı,formasında çamur olmayan maç yoktu nerdeyse.yüreğiyle oynadı.
giderken klübümüze en çok para kazandıran oyuncumuz oldu.
gittiği yerlerde de hep galatasaraylı olduğunu ve türkiyede başka takımda oynamayacağını söyledi.
ardayı fenerliler sevmeyebilir, beşiktaşlılar, trabzonlular sevmeyebilir, ama galatasaraylılara ne oluyor anlamış değilim.
belkide dünyanın en karaktersiz oyuncusu olan emre belözoğluna fenerliler "adam adam" diye sahip çıkarken,
bize ne oluyor da arda turana sahip çıkmıyoruz bilemiyorum.
neymiş barcelonadayken teklifimize "komik teklif" demiş.
ne yani eren derdiyoklar, tarık çamdallar 2.5 alırken ardaya 1,5 teklif edersen komik teklif olur tabiiki.
ne yapsın gs li diye bedavaya mı oynasın.
beğenirsiniz beğenmezsiniz ama barcelonadan oyuncu alıyorsun.
neymis son 1 senedir yedekmiş.
yahu kardeşim bizim avrupanın büyük klüplerinden bu kadar ucuza as oyuncu aldığımız nerde görülmüş.
ya adam kadroya giremez alırsın, yada pestili çıkmış olur 35inde alırsın.(robben ve ribery söylentileri gibi)
milli takımdaki olaylarına gelince ben orda arda turanı haklı görüyorum.kim ne derse desin.
onun dışında arda turanın bu kadar yediği hakarete rağmen galatasaray için tek bir olumsuz lafını duydunuz mu.
ben duymadım.
taraftarlık tuhaf bir hal almaya başladı.2 kelimeyle göklere çıkarmalar, iki kelimeyle yerin dibine batırmalar.
son olarak arda turan her şeye rağmen bu kadar hakaretlere maruz kalmasına rağmen fenerli bir topçu olsaydı.
çoktaan fenerbahçe ona sahip çıkmış ve emreden bile önce avrupadan gelmiş fenerde oynuyordu.
kesinlikle kaptana sahip çıkılmalı, gerek futbolcu olarak gerekse teknik anlamda galatasaraya uzun yıllar faydası olacaktır.
biz futbol yürek işi demiyormuyuz galatasaray bir ruhtur demiyormuyuz.
hasa şaşı, ümit davalayı neden istedik çok mu teknik kapasiteleri var.hayır. ama galatasaraylılık ruhu var adamlarda.
arda turan da en az onlar kadar galatasaraylı.
saçma sapan medya yalanlarıyla tuhaf eleştirileri bırakalım, gerçekleri görelim artık.
kim diyo bitti diye? imkansız o iş yawNapayım olm iş bitmiş.
Yoksa koyim Ardaya.
arda turan meselesini anlamış değilim ve sanırım anlayamayağım da
adam galatasarayın alt yapısından yetişti top toplayıcılıktan genç yaşında kaptanlığa kadar yükseldi.
nice maçlar kazandırdı,formasında çamur olmayan maç yoktu nerdeyse.yüreğiyle oynadı.
giderken klübümüze en çok para kazandıran oyuncumuz oldu.
gittiği yerlerde de hep galatasaraylı olduğunu ve türkiyede başka takımda oynamayacağını söyledi.
ardayı fenerliler sevmeyebilir, beşiktaşlılar, trabzonlular sevmeyebilir, ama galatasaraylılara ne oluyor anlamış değilim.
belkide dünyanın en karaktersiz oyuncusu olan emre belözoğluna fenerliler "adam adam" diye sahip çıkarken,
bize ne oluyor da arda turana sahip çıkmıyoruz bilemiyorum.
neymiş barcelonadayken teklifimize "komik teklif" demiş.
ne yani eren derdiyoklar, tarık çamdallar 2.5 alırken ardaya 1,5 teklif edersen komik teklif olur tabiiki.
ne yapsın gs li diye bedavaya mı oynasın.
beğenirsiniz beğenmezsiniz ama barcelonadan oyuncu alıyorsun.
neymis son 1 senedir yedekmiş.
yahu kardeşim bizim avrupanın büyük klüplerinden bu kadar ucuza as oyuncu aldığımız nerde görülmüş.
ya adam kadroya giremez alırsın, yada pestili çıkmış olur 35inde alırsın.(robben ve ribery söylentileri gibi)
milli takımdaki olaylarına gelince ben orda arda turanı haklı görüyorum.kim ne derse desin.
onun dışında arda turanın bu kadar yediği hakarete rağmen galatasaray için tek bir olumsuz lafını duydunuz mu.
ben duymadım.
taraftarlık tuhaf bir hal almaya başladı.2 kelimeyle göklere çıkarmalar, iki kelimeyle yerin dibine batırmalar.
son olarak arda turan her şeye rağmen bu kadar hakaretlere maruz kalmasına rağmen fenerli bir topçu olsaydı.
çoktaan fenerbahçe ona sahip çıkmış ve emreden bile önce avrupadan gelmiş fenerde oynuyordu.
kesinlikle kaptana sahip çıkılmalı, gerek futbolcu olarak gerekse teknik anlamda galatasaraya uzun yıllar faydası olacaktır.
biz futbol yürek işi demiyormuyuz galatasaray bir ruhtur demiyormuyuz.
hasa şaşı, ümit davalayı neden istedik çok mu teknik kapasiteleri var.hayır. ama galatasaraylılık ruhu var adamlarda.
arda turan da en az onlar kadar galatasaraylı.
saçma sapan medya yalanlarıyla tuhaf eleştirileri bırakalım, gerçekleri görelim artık.
Duymuyorum. Bu yüzden artik benimle cay icmeyeceksen ben de kahve icmeye baslarim.kenan bu konu da evham yaparsan aramız bozulabilir.
sevmiyor olabilirsin ama saygı duyman gerekiyor eski dostum
ne oluyor sana böyle?Duymuyorum. Bu yüzden artik benimle cay icmeyeceksen ben de kahve icmeye baslarim.