Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer görüşmeleri sırasında bir görüntü;

46776

Arda Turan'a aşık, gelmesini 4 gözle bekleyen renktaşlarımız var.​
46777

Arda hata yaptığını kabul etmekten aciz bir tip gelip takıma zarar verdiğini anlayınca gidecek olsa ok derim ama zaten bu zihniyette biri olsa bugün bu durumda olmazdı o yüzden pas.

Fatih Terim ile kucaklaştığı fotoğrafı görüyorum... Arda'nın "Fatih Terim benim babam gibidir, evlat-oğul arasında da bazen dargınlıklar, yanlış anlaşılmalar olur. Ben Galatasaraylı Arda'yım bunu hep söyledim ve şimdi her şeyimi vermeye hazırım." dediği röportajı okur gibiyim... Sonra tribünlerin Arda Turan diye tempo tuttuğu tezahüratları da duyuyorum, Arda'nın yıllar sonra ilk kez Arena'ya formayla çıkışındaki heyecanını da hissediyorum...​
Görüyorum dostlar...​
garantili-medyum.gif
Coming soon...
Üstün acik mi uyudun yaw

Terim'in Arda ile muhakkak bir teması oldu ki tüm bu iddialara karşın ne Terim cephesinden ne de Arda'da bir açıklama gelmedi. Olmasa ikisinden biri bir açıklama yapardı.

Hakkımızda hayırlısı.

@Ahmed Arif Kesen

üstad arda denen şahsiyetsiz karaktersizi bize istiyorlar..
Isteyen dr en az onun kadar haindir.

Ayrıca iyi niyetli ve futbol açısından isteyen renktaşlae ise futbolun arda'yi 2.5 senedir bıraktığını görmüyor mu?

Özür dilesin gelsin. Herkes hata yapar kimse evliya değil arda'ya laf söyleyenler özel hayatında en az onun kadar hata yapmıştır. Yabancı sınırının konuşulduğu günlerde arda iyi bir tercih olur kendini tekrar kanıtlamak isteyecektir.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde oynamak için kulübe kaç milyon öneriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt