Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar Belhanda ve Selçuk'u istemeyen bir taraftar kitlesine rağmen, hala kimseyi tınlamadan bu adamları oynatan bir hoca, Arda'yı da alır..

Ocakta klupte hala inanmayanlar goruyorum. Aziz Nesin'in kısa bir hikayesi vardir "Ah biz Eşekler" diye (teşbihte hata olmaz,sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın lütfen) o hikayeyi okumanızı tavsiye ederim,sonra ne demek istediğimi anlarsiniz

Zamanında Galatasaray’ın komik teklifi oldu diyen adam gidecek bi yeri olmayınca boş sözleşmeye imza atarım demiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendini çok soğuttu oyundan, büyük ihtimal idolü bücür Emre gibi bundan sonra kafasına dank edip 40'ına kadar tatmin edici ölçüde top oynar. Bugün milletin ayıla bayıla yattığı Emre de Arda'nın bugünkü kafalarını yaşarken her hafta baldır bacağını tutup sezon kapatan bir herifti. Arda'ya da kısa süreli bir kontrat verilip o şans tanınabilir. En nihayetinde Alanya maçının 4-3-3'üne sol önde Ömer Bayram'la çıkıp kalesinde 25 şut gören takımız, hocanın onayı varsa Arda'nın gelmesine ses etmem. Ama top oynayacaksa gelsin, aptal saptal ben Galatasaraylıyım, boş kontrata imza atarım deyip 2.5 milyondan 2 yıl yatacaksa Allah'a yakın olsun. Yine de biraz kendini toplamış Arda oyuncu özelliklerini geçtim, saha içi lideri olabilecek yerli oyuncu olarak bile bizim takıma katkı sağlar. Sözleşmesi bitimine 6 ay kalan Emre Kılınç'a 3-3.5 para vereceksek bonservissiz Arda'yı her türlü tercih ederim.

ihtiyarlar yetmedi ileri seviyeye geçip futbolu bırakmış adamları transfer ediyoruz artık.
ümit davalaya da lisans çıkaralım bence. sağ bekte eksiklik var gayet iyi oynar hem de yerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt