- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.349
- 5.998
ARDA
14
NEF
forma bu sekil
14
NEF
forma bu sekil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse futbolla ilişiğimi keserimci arkadaşlar şovu bırakalım lütfen. Boş vaatler vermeyin. Hepiniz 2 maç iyi oynarsa(imkansıza yakın) geçmişi unutacaksınız. Bedava oynayacaksa gelmesi benim açımdan bir sorun yaratmıyor. Belki toparlar ve faydalı olur.
Kızmıyor değilim, lakin Belhanda gibi Galatasaray forması giyerken Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ettiğini hatırlamıyorum.@Levent Akgün abi belhanda oldugu sürece takimi takip etmeyecektin, arda gelirse degisik düşüncelerin var mı takimla ilgili :kırmızıkalp:
Abi arda formamiza kufretmisti unuttun muKızmıyor değilim, lakin Belhanda gibi Galatasaray forması giyerken Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ettiğini hatırlamıyorum.
O formaya bende küfür etmiştim.Abi arda formamiza kufretmisti unuttun mubelhanda kufretmedi abi argo konustu diyelim
ana avrat düz gittiAbi arda formamiza kufretmisti unuttun mubelhanda kufretmedi abi argo konustu diyelim
ne diyosunana avrat düz gitti
Şimdi sakin ol ve klavyeyi yavaşça bırak ardından 112'yi ara.ÖZ CİMBOMLU ARDA TURAN SENİ ÖLÜMÜNE SAVUNACAĞIZ BUNDAN SONRA HAYIRLI OLSUN ARDA DÜŞMANLARINA SAVAŞ AÇACAĞIZ VARMI KATILAN