Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Levent Akgün abi belhanda oldugu sürece takimi takip etmeyecektin, arda gelirse degisik düşüncelerin var mı takimla ilgili :kırmızıkalp:
Kızmıyor değilim, lakin Belhanda gibi Galatasaray forması giyerken Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ettiğini hatırlamıyorum.

EMuDerBWoAAJhNm

Gelsin bakalım. Başakşehir'de kadroya giremeyen adamın bizde kalp spazmı gecirircesine sahada yürüdüğünü gören sevdalilari elestirsin de nasıl kafalarına 100 tonluk tır düşüyor görsünler.

Çoğunluğun duygusal nedenlerden bağımsız biçimde bitik olduğu için istemediği adami bize sokuşturursa terim amcayı da ayrı tebrik ederiz(!)

Not: isteyenleri not alalım da unutmayalım

@Levent Akgün ağabeyimiz ısrarla söylemişti.

Şahden duygulandım. Zamanın bu kadar hızlı geçmesine mi, Arda’nın dönmesine mi.

66 numaraları formayı tekrar sakladığım yerden çıkarabilirim artık.

Başımızda Fatih Terim gibi bir figür varken Arda'yı futbol sahası veya dışında yaptığı şeyler yüzünden yargılamak ikiyüzlülük. Ancak Arda'nın performansı dolayısıyla saçma bir transfer olacağına katılabilirim ama aynı teknik direktörümüz Fatih Terim gibi Arda Turan da gelirse futbolculuğundan çok takım içi liderlik ve saha dışı medyada baskıyla elde ettiği üstünlük sayesinde güç katacaktır. Ki Başakşehir'den ayrılmak için de fazla top oynamaya niyetlendiğini sanmıyorum, en nihayetinde açıklanan büyük bir sakatlığı da yok. Geçen yıl Trabzon'da ilk yarıda maça çıkmayan Burak Yılmaz'ın son 4 yılın en dandik Beşiktaş'ına yarım sezonda şampiyonluk ümidi verdiği düşünülürse Arda'nın da benzer işler yapabileceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın faydasına olacak her türlü işin sonuna kadar arkasındayım. 2 gün sonra oyuncu iyi çıkar da utanırsak, geçen yılki dönek Beşiktaşlılar durumuna düşmemek adına bunu en baştan belirtmek durumundayım.

Barca gibi takımı iplemeyen adam bizde oynayacak öyle mi?
Yav adam barca'dan misal manuya milana düşer bu herif bitli ligin basak'ina düştü. Bir müşterisi çıkmadı avrupadan. Elin gavuru bunu tarttı tanıdı bizimkiler tanımadı.
Karakteri başarıyı hazmedecek devam ettirecek kadar sağlam değil. Kime gitse zarar verir herif futbolu kafada bitirdi . Barca onun zirvesiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt