Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin Terim’e barışma hediyesi olarak alacağı maskot.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bunu bitirmiş bir köşeye fırlatmıştık ama ders almamış galiba hala bazıları ;) yahu arda galatasaraya gelmeyecek hodri meydan dediğimizde aslan kesilenler sonra seslerini kestiler yine başladılar hayal kurmaya bir de ardayı da sevmiyorsunuz e o zaman nedir bu yangıncılık??? Sonra ben demiştim deyince de kızıyorsunuz sırf haksız çıktınız yanlış tahmin ettiniz diye adamı zorla bize getirteceksiniz neymiş be hırs ;) Demiştim gelmeyecek diye gelmedi şimdi de yaz için diyorum GELMEYECEK HATTA GELEMEYECEK!!! Bunun konusunu artık uplamayın yav...

Demiştim demişltim demiştim
bravo
ne yapalım
alkış mı tutalım
toplanıp allah mı diyelim

ne istiyorsun

TRT Spor'a biraz once yaptigi aciklama:

Arda Turan: Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak oynayabileceğime inanıyorum. Çok çabuk tüketmeye ve unutmaya mahkumuz.

Arda Turan: Evde çalışmalarıma devam ediyorum. Şu an spor salonundayım hatta...

:d

bok okeye donuyor

Son düzenleme:
Arda Turan: "Galatasaray her zaman benim camiam. Bunu her zaman söylüyorum zaten. Orada olsam da olmasam da söylüyorum. Galatasaray'a nasıl hizmet etmem gerekirse öyle ederim. Gerekirse tribünden gider desteklerim. Bunu Atletico Madrid'de de, her zaman söyledim."

694

İnsta canlı yayını vardı az önce. Su yukarıdaki konuşmayı görüp kapadım.

GSCimbom Mobile App

Arda Turan: "Gelecek sene Galatasaray'da oynayacak mıyım bilemiyorum. Başkanın ve hocanın sözlerinin üzerine bir şey diyemem. Beni çağırırlarsa giderim, çağırmazlarsa da tribün orada gider desteklerim. Bu her zaman böyleydi."

EU6FiehWkAAVM-u

Arda Turan: "Gelecek sene Galatasaray'da oynayacak mıyım bilemiyorum. Başkanın ve hocanın sözlerinin üzerine bir şey diyemem. Beni çağırırlarsa giderim, çağırmazlarsa da tribün orada gider desteklerim. Bu her zaman böyleydi."

EU6FiehWkAAVM-u

Umarım taraftarlar Arda'nın bu tip açıklamalarına kanıp da ona karşı yumuşamazlar.

EU6FiehWkAAVM-u
Tam at hırsızı gibi çıkmış.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt